Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 964
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
 Joy Joy Joy Меган,аз съм голям заплес и чак сега прочетох заглавието на темата!  bouquet Много яко!
Хайде лека нощ от нас!

# 61
Момичета, някой има ли люлката-шезлонг на Фишер Прайс? Днес видях една и много ми хареса, но и парите не са и малко че търся отзиви...

Мерси за комплиментите Simple Smile
Феб, аз имам шезлонг-люлка на Фишер виж я

ако се чудиш-аз съм много доволна, но зависи трябва ли ти, на нас ни я подариха и в момента през деня Борис е винаги в нея и си играе/когато не реве:)/ а аз си шетам нагоре надолу, на мен мн ми харесва и сигурно е най-полезната вещ която имам... Peace

# 62
Ето нещо да се посмеете http://yearbookyourself.com/.

Шийла, благодаря за комплиментите   bouquet

# 63
  • ....от ляво до десния завой...
Яни, да Борис още има колики! На моменти са по-силни!Правя загряващи компреси на коремчето с едно водно мехче, което имаме, правя масажи с ръка. Давам Саб Симплекс 3х15 капки преди кърмене!
Ками, благодаря за инфото! Май "алкохола ще спаси света"?! Wink Като свърша тоя флакон Саб и ще взема да пробвам Ентерокинд! Peace
Спокойна нощ на всички! Hug
~~

# 64
Здравейте сладурки!

Ей, страхотни сте! Много ви завиждам за срещата, да знаете!
Мелфин, сърдиш се -не сърдиш, и аз ще правя като теб! Hug

Стели-Мели, чакам те !

И за тази бира...на мен май нещо не ми действа. Оня ден изпих една, но не видях някаква разлика?? Thinking Пак ще пробвам smile3559

И малко да попитам, вие да се посмеете, а аз да се поограмотя... Още в предната тема щях да питам, ама сега вече е наложително! Я някой да каже каква е историята с тези китита и кой аджеба е този Немо?  Thinking Аз не съм толкова стара (25), ама май нещо съм пропуснала...  Още преди 4 год. бяк купила едно одеалце на Цвети с тези китита, но така и не знам нищо за тях. А тази русалка на първа страница - като дете много обичах едно филмче за Ариел, но не се сещам там да имаше Немо. И кой всъщност е Немо- рибката ли?
А иначе оформлението е супер! Меган   smile3525

Бланш, Мари я изяждам. Не мога повече !  Joy

Лека нощ на всички, аз отивам да видя има ли още снимки!

# 65
  • Лондон
Страхотни сте! Изглеждате прекрасно - всички до една! И бебчетата също!!!
Много хубаво ми стана като ви гледах снимките, и малко ви позавидях за хубавата среща!
Дано и ние да се съберем повече другия четвъртък! Обаче аз като ви гледах какви сте фиданки не знам дали искам да се снимам  Wink

И тук едни хубави бебета на снимки се показват... и какви усмивки...  Heart Eyes

Асе,  Hug... И аз днес псувах медицинското обслужване тук, защото нашата нова педиатърка трябваше да дойде на платено домашно посещение в 1.30, а се появи в 4.15.... Shocked Изпуснах страхотния ден. И това е платен прием! Не дай си боже да имаш нужда от нея! Изписа ни 3 лекарства на първо виждане и си тръгна точно след 15 мин... дори не ме пита как я храня!? Rolling Eyes

Бижу, надявам се да излезеш скоро от дупката... Много са тежки тези фази, но без тях не можем да помъдреем и да минем на следващото ниво.

Малчева, Немо е анимационен филм на Дисни. http://www.imdb.com/title/tt0266543/, а Hello Kitty е японски анимационен характер.

Феб, аз също имам шезлонг-люлка на Фишер-Прайс. Ето такава:

И аз съм много доволна. Велла прекарва там поне по час на ден - първо седеше като хипнотизирана, после започна да се заглежда, а сега си играе с играчките и много се забавлява.

Меги, ей така я слага баба й да стои по половин час на ден.

Почвам вече и актови снимки да слагам, че борбата стана жестока.  Wink

# 66
Ея на мен не ми се и псуваше даже (а това е лошо  Mr. Green ), просто ми стана ужасно тъжно. Да не дава Господ да си стар, болен и немощен в нашата държава. Но си мисля, че тук опира до човещина повече. Или си човек или не и това никоя система не може да промени, ако ще и по 2000 лв на санитарка да дават. А тая твойта педи честно казано щях да я разкостя ако бях на твое място. Егати мърлата  #Cussing out
Е за да си призная после псувните ги отнесоха разни безсмъртни шАфьори, ама какво да правя и аз душа нося  Embarassed А като ме хванат бесовете съм като каруцарка, псувам 10 мин без да се повторя Embarassed Това разбира се е лошо и както се казва " Don`t try this at home"

Лелеее как бих се присъединила към вас във Варна, егати кефа - среща в Морската градина и после директно към Бургас да видя и там мамите, а после за по-напряко през Търново (много го обичам тоя град)  Mr. Green Мечтиииииии................................

А Велла е уникален бонбон  Heart Eyes Имам чувството че расте с часове. Да и цунеш голото гъзе от мен  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 00:24 от Asija

# 67
Добро утро Hug
Ей,че сте хубавки вскички на снимките Heart Eyes,и бебоците са най хубавите ни Heart Eyes
Толкова сте весели и лъчезарни,направо позеленях от яд че не съм била там Sick
Помилвана  страхотна си и маш прекрасно семейство  bouquet

Ние ще излизаме днес на разходка ,толкова е топличко и не е  за изпускане.

# 68
Момичета, прекрасни сте на снимките, малките дами и господа мога да ги гледам с часове  Grinning И триъгълните сандвичлета си ги бива  Wink

Мартини, Ея, мосю пък не обича по корем. Единствено го обръщам ако пижамката е с копчета отзад да го закопчавам, но явно трябва да съм по-настоятелна. Ааа, и ние ще се срещнем някой ден, при вурстчетата ли, пред Бъкингамския ли, в градината на Тюйлери ли или защо не "In Bruges"  Wink

Активната гимнастика била супер ! В шезлонга Гаргалчо не може да раздава такива ритници и страшно се забавлява !

Следобяд сме на педиатър и ще го ваксинираме. Купих от аптеката обезболяващи лепенки за крачетата, които трябва да поставя един час преди ваксините, дано уцеля мястото...

Heart Eyes

# 69
Страхотни сте, просто невроятни  Mr. Green и така да ви завиждааам  Crazy
И аз искам на среща!  Crossing Arms

Аз пак да се пооплача малко, имам ужасна рагада на лявата ( по-млеконосната гърда Confused)
И сега какво ще правя, започвам да се изцеждам докато ми мине  Tired Но с какво да мажа, че да зарастне, направо кръв има, така се сцепила кожичката точно в основата на зърното...

Нямам много време днес да чета, за това само ви драсвам някоко реда, че започва цеденето, пък и тати Деян ще дойде да ни прибира и утре си пътуваме за Елхово... Така, че визитата ни при баба и дядо официално завършва! Довечера е изпращането  Mr. Green

Целувки на всички  Heart Eyes и, ако може някой да ми каже с какво да се мажа, че... ooooh!

# 70
ако може някой да ми каже с какво да се мажа, че... ooooh!
Стели-пробвай с Лансинох, Гармастан, Авент или обикновен Дефламол-всяко от тях помага Peace
Добро утро!(то вече отдавна е ден ама аз тепърва се включвам ooooh!); снощи пак ставах един милион пъти....тая глезла безподобна ще ме умори, честно Twisted Evil
Гледам много документирани усмивки тук-на Борис, на Михаелка....очарователни са Heart Eyes
Шийла-и аз да благодаря за хубавите думи за всички ни, много си мила! Hug
 eya -няма какво да се възмущаваш, свиквай, докато си в България на такова отношение; с малки изключения, това са българските лекари, за съжаление последната година се наложи на семейството ми да ползва услугите им и натрупах доста горчив опит; а как те гледат в ръцете-не е истина, алчно племе, опорочиха професията, това е Cry
Хайде, чакаме "материал" другата седмица от варненската среща, да ви видим пък ние вас Crossing Arms Laughing

# 71
mary j,ние сме идентичен случай - Аничка Баничка не приема нищо друго освен на мама цицката!И си я нося навсякъде във слинга и се кърмим където ни падне.

Разгледах снимките -  newsm10

искам толкова много да пиша ,но нещо малката маймунка се глезка и съм си я гушнала!
Сватя ,прочете ли Мегито какво ни съветва - давай да почаваме с тИфтерите!

tedi_vt_86,душко,аз съм емоционално свързана с Търново! Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 10:38 от mi6imadi

# 72
Ея, какви лекарства и за какво?  #Crazy Ще ги даваш ли?

Майка ми ще ме умори  Mr. Green
Непрекъснато се обажда да ми дава акъли за здравето на детето. 'Щото й се изплъзва от паметта, че съм детски лекар  Rolling Eyes
Вече мисля да сменя тактиката с нещо в този тон: "Благодаря, маменце, че ми казваш. Аз имах намерение утре да я пусна да поиграе в пясъчника с другите деца."  Joy

Ние отиваме по задачи, хубав ден на всички  Hug Heart Eyes

# 73
  САМО Heavy Metal !!!ЙЕЙЕЕЙ! Страхотна снимка!

# 74
Ще взема да си купя и аз нещо за паметта, че ще направя в скоро време някой сакатлък: преди малко сложих да се преварява вода на котлона и в това време взех да кърмя Мари; замириса ми по едно време твърде странно и се ядосах, че пак съседите отдолу нас готвят някой бълвоч; ама като излязох на терасата и какво да гледам: вместо котлона, на който е водата за преваряване, съм включила друг котлон, в/у който пък имаше кърпа; кърпата беше станала на пепел Rolling Eyes...Старост-нерадост, ей rotfImao rotfImbo
Такааа   започвам отначало-стискайте палци да съм нацелила правилният котлон hahaha

Общи условия

Активация на акаунт