Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 964
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Днес всички сте в добро настроение, здравейте!
Котката Марта ама вярно майка ти има нужда да й кажеш нещо от сорта. Брей, много е притеснителна тази жена. Ти ми звучиш толкова отракана и информирана, какво се безпокои толкова. Май по-скоро се чувства встрани от Марулката и нуждата й да бъде част от живота ви избива словесно. Пък сигурно зад гърба ти те хвали наляво и надясно как добре я гледаш, колко си оправна...

И аз се присъединявам към аутсайдерите, на които им е вътрешно, че  не са били на среща. Страхотни сте. Радвам ви се от сърце. Ама Южния парк ми е е-хееей...Виж Западния по близо ми е  Rolling Eyes . Има ли кандидатки за там? Или да се уговарям само със сватята...

Бланш, успех с  оздравяването. Пиши как си после, че те мисля. Praynig
Цветелинка   bouquet
Мили дами, аз ще се отправям на семейно пътуване. Ще ходим на селски туризъм. Форумът определено ще ми липсва  Sad , но се успокоявам, че като се върна ще има много за четене...
 Hug за всички
Бланш просто почивай и пий витамини.  Не подценявай нуждата от отмора.

# 76
  • Бургас
Добро утро!
Меги темата е страхотна. Мерси   bouquet
Момичета всички сте страхотни на снимките, пък бебчовците са приказни, само за целувки!  Heart Eyes (Аз да гледам вас и бебенцата никакви сандвичета не видях  Embarassed )
Искам и аз да пиша на всяка по нещо ама няма много време  Confused
И ние в Бургас трябва да си спретнем една по голяма среща не само по 2-3 да се събираме  Grinning
Оставям ви да се пооправим и да излизаме на разходка, че да използваме хубавото време.

# 77
Пък наша беба заспа на това - http://www.youtube.com/watch?v=gmDWvGKLzBE

# 78
Здравейте Simple Smile

При мен от сутринта е някакъв екшън страшен. Закарах каката на У-ще , прибрахме се до вкъщи да нахраня и преоблека бебка и да взема ваксината, отидохме на консултация, там пък на пракинга спуках гума, беба през това време врещеше все едно я коля някой, абееее ............

Така, сега отчет - наддала е 900 гр и е пораснала с 3 см, вече тежи 5200 и е висока 58.5 см. Сложиха и първия Пентаксим и ми дадоха акъл да почвам сокчета и ако и се усилят коликите да ги спра временно. Та сега се чудя изобщо дали да ги почвам или да изчакам поне да навърши 3 месеца  newsm78

Толкова засега, после пак

# 79
Asija вярно голям екшън е било. Пак като си се оправила. Браво!
За малката се радвай, че е наддала толкова. Значи добре си я храниш. Защо да я бързаш със соковете - нали кърмата си има всичко нужно за вмомента. Аз бих изакала ощи месец поне...

# 80
Asija вярно голям екшън е било. Пак като си се оправила. Браво!
За малката се радвай, че е наддала толкова. Значи добре си я храниш. Защо да я бързаш със соковете - нали кърмата си има всичко нужно за вмомента. Аз бих изакала ощи месец поне...

Вики е на АМ само и аз затова се чудя newsm78

# 81
добро утро и от мен, и аз чак сега успявам да седна малкия днес ме прави на  #Crazy..

Ея, да направиш още актови снимки Mr. Green определено имаш талантлив модел..

Асе, ужасно е това отношение на лекарите, и то човек го усеща най-силно именно когато отчаяно се нуждае от тяхната помощ, най-кофти е че в България, точно в най-достойните си години, в края на големия път възрастните ги третират по този начин, просто е ужасно да остаряваш в Бг, сякаш цялата система се подиграва с живота на хората.. #Cussing out

Бланш, да не подпалиш къщата, внимавай, и аз редовно пускам не котлона който трябва и винаги ме тресе параноята  Laughing
днес имам среща с една бременна колежка, която вече е на финала и много се вълнува Grinning ще влизам в ролята на терапевт да и вдъхна повече спокойствие, че като се сещам какво ми беше в 9тия месец.. Crazy

ние сме на ваксина в понеделник и все още се чудя дали купя 3 броя от ваксината, както ях прочела някъде тук, че било добре да се вземат 3 поредни ваксини, в смисъл с три поредни производствени номера. какво мислите?? newsm78

ако някой се интересува в 20та поликлиника в Аптеката /намира се до малък градски театър зад канала/ Пентаксима е в наличност и струва 55лева. аз ще си я купя оттам вероятно.

целувки от нас и хубав слънчев ден   bouquet

# 82

Бланш, да не подпалиш къщата, внимавай, и аз редовно пускам не котлона който трябва и винаги ме тресе параноята  Laughing
ама аз почти я подпалих Embarassed Rolling Eyes; имаше продължение, нали кърпата станала на пепел и аз отворих прозореца, че беше задимено и част от пепелта попаднала в/у торбата с боклука, подпалил се боклука; аз в това време жонглирам м/у врещящо лошо бебе, другото ми дете, което мрънка по телефона да ходя да го взема на секундата и включената ютия....иии познай: отивам, то кухнята и коридора не се виждат от дим и пушек, почнах и да се давя.....абе уплаших се яко, за пръв път ми се случва; сега съм отворила навсякъде да проветря, че ще тичам до занималнята да прибирам Али, после до службата по работа и в 3 имам среща с приятелка #Crazy

# 83

ама аз почти я подпалих Embarassed Rolling Eyes; имаше продължение, нали кърпата станала на пепел и аз отворих прозореца, че беше задимено и част от пепелта попаднала в/у торбата с боклука, подпалил се боклука; аз в това време жонглирам м/у врещящо лошо бебе, другото ми дете, което мрънка по телефона да ходя да го взема на секундата и включената ютия....иии познай: отивам, то кухнята и коридора не се виждат от дим и пушек, почнах и да се давя.....абе уплаших се яко, за пръв път ми се случва; сега съм отворила навсякъде да проветря, че ще тичам до занималнята да прибирам Али, после до службата по работа и в 3 имам среща с приятелка #Crazy

олеле #Crazy  успех!

# 84
  • Бургас/Пз
Я да видим аз дали съм се справила със снимката, че вече май много станахме лаиците!!!

ЕЕЕЕ, явно само аз не мога да се оправя. Теди, помагай ти успя да го направиш дай акъл

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 19:47 от ani_d

# 85
Момичета страхотни сте! Разгледах снимките. И бебешорите са много сладки. Heart Eyes

Моника днес става на 2 месеца както и Мая на СиКей!  Hug

Стели_Мели, мажи с Лансинох. Помага.

к_малчева, пробвай тъмна бира  Peace

Лелеее бланш, я зарежи всичко и излизай, че днес май е опасно да домакинстваш  #Onfire

Приятен ден на всички от нас!

# 86
леле Бланш то хем ми се смее хем ми се плаче като чета в какъв екшън си,дано не се случва повече  Grinning
Асе не знам дали въвеждането на сокчета има отношение към това дали храниш с кърма или АМ,но моята педиатърка дори не е споменавала сокчета и аз никак не бързам,според мен спокойно можеш да изчакаш още месец
мен ми се наложи да изляза за малко и бързах като полудяла да се върна за кърменето,че ми се обадиха,че Дара плачка и какво да видя-тя заспала госпожицата  Flutter
Буби,не знам какво да те посъветвам,аз ваксината си я поръчах направо на педиатърката-вярно,че ме натовари(65лв),но поне не се притеснявам за съхранението и транспортирането

Меги збравих да ти кажа,че си голям майстор,темата е супер,заглавието също!

# 87
Ани, имаш един излишен интервал преди последната скоба, затова не става  Grinning

# 88
Момичета, много ми беше приятно да се видим. Съжалявам, че се наложи да си тръгна рано, рано, но нямаше как. Надявам се скоро отново да имаме възможност да се видим.
Мамадона, Ковачева, понеже вчера споменахте, че имате път насам, ако идвате към нас и сте в настроение за разходка с компания, ние с Точица сме на линия.

Точица тормози дядо си да я дондурка от три часа Simple Smile Той тъкмо я сложи в леглото и хайде ВАУ...
От днес е с лигавник, не само връща, но и зъби май... и се лигави..

Коте, като пишеш, как се държи Марулка, все едно аз съм го писала за  Точица. Изключение прави акането на гърне. На Точица не и харесва  Tired Затова и купих от многократните пелени с надеждата да е по-добре от памперс. Не че имамеме проблеми с памперсите, да чукна на дърво засега не знаем що е то подсечено дупе, но ме е страх да не се проточи прекалено дълго във времето носенето им.

Шийла, гледайки първата снимка, която си публикувала и аз бих се замислила дали не е моето дете Simple Smile)). И двете имат много характерен овал на лицето, особено около слепоочията. Аз по него си я разпознавах в болницата.

# 89
  • Germany
Добър ден и от мен и Калина! Асе, и аз съжалявам за ситуацията, в която сте изпаднали. Няма да забравя, когато свекър ми, много горд, възпитан и фин мъж получи удар и не можеше да говори, но  очите му казваха всичко и някаква тъпа санитарка му казваше: "Хайде, вдигни си копитцата", направо щеше да получи втори удар  #Cussing out, не съм го виждала по-унижен! И в МД санитарките от вратата ми разказваха някаква драматична история, колко много работели, пък колко малко им плащали, а чистеха две стаи с три движения на парцала  Shocked, направо ужас, и очакваха едва ли не да извадиш 10 лв. да им дадеш, защото са благоволили да влезнат в стаята. Не ми се сеща, че пак се ядосвам  #2gunfire.

Бланш, и според мен при такова развитие на нещата най-добре хващай децата и го дай по-лежерно, хем е края на седмицата  Peace.

И аз ще чакам с нетърпение Варненската среща, не я пропускайте, усещането е едно такова приятно, даже и днес ми държи.

Сега, като показвате голи снимки, ще се пробвам и аз да кача две от любимите ми, че май само аз още не съм се научила. Я да видим:

И тази: .

Брит, мерси за поканата, с удоволствие ще се възползвам, ти да настискаш Точица  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт