Аз седя и се тюхкам - втори ден не можем да излезем навън заради скапания асансьор - не работи
Извеждам малкия на тераската да спи на слънце, ама той обича да си се друска в количката и да пътува 
Помилвана, желая ти много приятно семейно пътуване! Ще те чакаме да се върнеш с разкази и снимки

Бланш, мила не ти върви днес, ама дано следобед нещата да се обърнат в твоя полза

Асе, рано е мила за сокчета, поне според мен, не е узряло още малкото сладко Викино коремче

Чери, СиКей, да са ви здрави, усмихнати и много послушни малките сладурчета! Честит празник вкъщи!

МалкаБуби, кажи за Инфакола как го даваше на Бориско? Аз пак да си питам като по-нахална
Ея, мерсаж за подкрепата, знам че нещата ще се наредят, няма пък все лоши работи да ми се случват
А пък и още съм във форма, ще омая някой "младеж" Ето ни и нас най-накрая да се цопнем тук и ние:
И ние си нямаме дама на сърцето

остават още 16 

нямам думи. Изглеждаш страхотно, 

Сега има активни гимнастики и други играчки, които да помагат развитието на моториката. Аз правя само 2 неща с цел заякване на вратните мускули:
.
Но с какво да мажа, че да зарастне, направо кръв има, така се сцепила кожичката точно в основата на зърното...

ще я уредим някакси, да знаете че поне още трима се борят за сьрцето и, който знам аз, но тя лесно момата не се дава