Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 969
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Здраствуйте!  Hug
Аз седя и се тюхкам - втори ден не можем да излезем навън заради скапания асансьор - не работи  ooooh! Извеждам малкия на тераската да спи на слънце, ама той обича да си се друска в количката и да пътува  Laughing Дано го оправят поне за събота и неделя Crossing Arms

Помилвана, желая ти много приятно семейно пътуване! Ще те чакаме да се върнеш с разкази и снимки  Hug

Бланш, мила не ти върви днес, ама дано следобед нещата да се обърнат в твоя полза  Peace

Асе, рано е мила за сокчета, поне според мен, не е узряло още малкото сладко Викино коремче  Heart Eyes

Чери, СиКей, да са ви здрави, усмихнати и много послушни малките сладурчета! Честит празник вкъщи!  Hug Hug

МалкаБуби, кажи за Инфакола как го даваше на Бориско? Аз пак да си питам като по-нахална  Rolling Eyes

Ея, мерсаж за подкрепата, знам че нещата ще се наредят, няма пък все лоши работи да ми се случват  Naughty А пък и още съм във форма, ще омая някой "младеж"  Mr. Green

Ето ни и нас най-накрая да се цопнем тук и ние:

И ние си нямаме дама на сърцето  Heart Eyes

# 91
Абе незнам българите ли сме си натурални простаци или живота ни направи такива, ама като ви слушам и почвам да се отчайвам, че е вродено, ген просто и не може да се ликвидира  Thinking
Аз от МД нямам оплаквания, всички бяха крайно любезни, с изключение на една акушерка, която твърдеше че имам коластра и нарочно съм бутала добавката на детето, а ме беше виждала само през стъклото между бебешкото помещение и стаята, ама сигурно звездите са и го говорили  newsm78
Но подобно отношение към възрастните хора е непростимо. Т.е. излезе, ако ти било писано да живееш ще живееш и без лекарска намеса, щото си много възрастен и не си необходим на обществото вече  #Cussing out

Хайде нещо по-весело  Mr. Green

Аз не съм ви се похвалила бееее , вчера за първи път се престраших да се кача на кантар и о чудеса, смъкнала съм 19 кг   newsm68 остават още 16  Embarassed и ще съм мацка като вас Wink

Буби аз вчера си поръчах трите Пентаксима на куп по телефона и ми ги донесоха вкъщи след 2 часа Wink Взех ги и трите, защото доколкото разбрах щели да им вдигат цените и освен това около Декември винаги се зъздавал дефицит на ваксините. Това естествено по непотвърдени данни и слухове, ама викам я дай да се застраховам все пак.

Бизу къде се губиш бе мила? Ще омаеш разбира се, я ква мацка си готина и Адриан какъв е бонбон. Ми те на опашка ще се редят Wink

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 14:30 от Asija

# 92
Ей и аз видях най- накрая снимките. Големи сте свежарки всички.  Hug А бебетата са сладури и половина.  Heart Eyes Само Денис не можах да видя, но може и в мен да е повредата.  ooooh!

Много са сладки и всички бебета, показани на снимки в темата.  Heart Eyes

Ея, малка рецепта са ти написали. На Мартин рецептата беше с 7 позиции, включително антибиотик. Това за бебе на 40 дни с лека хрема. Ти защо изобщо я вика таза чавка, нали миналата седмица бяхте на консултация.....

Bizu, всичко ще се нареди при вас. Пожелавам ти да е много скоро!  Hug

Асе и на снимките си личи, че си дръпнала яко килограмите надолу. Браво!

# 93
Мартини мама, видях, че си писала по-напред за слагане на бебче по корем.  Дай моля те малко повече инфо какви точно упражнения се правят, че мъжа ми тренира по този начин Точица, а аз все му се карам, че ще повреди детето.

Въпросната Точица май е яла нещо кофеиново. Не мога да я озаптя, мята ръчички и крачета във всичи посоки Simple Smile

Да споделя какъв инцидент имахме вчера сутринта. Станахме в 4:00 и на летището ... Точица изведнъж реши, че не е яла три дни и като отвори една уста... Какво да правя запуших и я да яде и мълчи. Цока тя каквото цока и я дадох на баща и да се целуват и прегръщат за чао. Явно на мен, много, ама много ми се е спало, защото- тръгваме си по едно време  и аз какво да видя ... забравила съм да си прибера гърдата  ooooh! егати резила ... #Cussing out

# 94
Здравейте и от нас мамчета и бебчета  Hug

Честити втори месечинки на Мая на Си Кей и Моника на Чери   newsm51

Помилвана,   #Crazy нямам думи. Изглеждаш страхотно,  Hug а и си невероятно позитивен човек. С голямо удоволствие чета всичките ти постове и сякаш някаква положителна енергия ми предаваш. Много е странно, ама така се надъхвам за живот ...

Обещавам си на мен и на вас най-тържествено, че няма да остана само с две дечица.  Flutter
Стели Мели, възхищавам ти се мила  Hug Дано да са повече жените като теб. Мен лично все още ме е шубе  Sick

Разгледах публикуваните тук снимки. Лелеееееее, страхотни са ни бебоците  Hug
Чери, може Мони да е ревличка, ама е чаровна ревличка  newsm03
Валени, голям и красив момък си отгледала  smile3525
Теди, снимката на Жорко е уникална. От сърце съм се смяла  smile3501
Мама Галка, много е сладка Мишето. И каква усмивка само .. пу,пу  newsm51
Малкабуби, и Борис така хубаво се смее. Да не си посмяла повече да се оплакваш, че е ревлив  Naughty Видяхме ние на срещичката - душичка е той   love001
Ея, мила, Велла е невероятна. Хич не са и необходими актови снимки. И без тях пред вратата ти опашка от момци ще има. Няма да се отървеш така лесно   love001
Ани, най-накрая и ти да покажеш момъка   newsm44
Бизу, да знаеш, че от тук нататъка Адриан ще е най-важния мъж в живота ти, но ти пожелавам да не остане единствения   love001
Ковачева, Калина от раждането си е в сърцата ни, а вече и в тези на малките мъжлета  newsm51
Шийла, дано валентина има много поводи в живота си да се усмихва така хубаво, като на снимката  newsm51

Само да ви запитам как давахте Инфаколика (каква доза) че аз имам чувството че от както го почнах повече взе да се дере  милото ми ooooh!
Бизу, Инфаколика, както и Инфакола се дава по един капкомер - 0.5мл преди всяко хранене

Лелеее как бих се присъединила към вас във Варна, егати кефа - среща в Морската градина и после директно към Бургас да видя и там мамите, а после за по-напряко през Търново (много го обичам тоя град)  Mr. Green Мечтиииииии................................
Оооооооооооооооох, Асе, и аз така искам. Толкова ми се пътува, че вече нямам претенции накъде  Cry

Бланш, Асе, днес не ви е ден  Naughty Но нали знаете, че след нещо лошо винаги идва нещо хубаво  Hug

За вчерашната срещичка просто нямам думи  Hug Обичам ви всички  Hug

Ще чакаме снимков материал от Варненската среща другата седмица  Wink

# 95
Melfin, благодаря ти мила, за информацията!   Heart Eyes

Брит, ти направо си избила рибата на летището, много ме разсмя  Mr. Green
МамаДона, днес малкия учудващо спи, но не съм пила нищо  Mr. Green, сега гледам само едно дете и положението си е направо -РАЙ!
Сигурна съм че сега ще наддаде вой, щом се хваля  Party

Целувки и до скоро   bouquet

# 96
Брит, живо си те представих!  Laughing Laughing Laughing
Няма от какво да се страхуваш, детето само си показва, когато не му харесва нещо или му идва в повече. Аз не правя кой знае какви упражнения на Доти, защото тя е достатъчно физически активна и без това. Виждам, че и твоята Точица също.  Wink Гимнастиката за бебетата е била важна едно време, когато са били повивани и са стояли горките с опънати крака и ръце до схващане.  Stop Сега има активни гимнастики и други играчки, които да помагат развитието на моториката. Аз правя само 2 неща с цел заякване на вратните мускули:
- Слагаш Точица по корем на твърдо, например на повивалника, но ако е достатъчно широк за да няма опастност от падане. Позата е точно каквато е демонстрирала Велла. А ти започваш да размахваш една шарена играчка пред очите и за да я накараш да си задържи главичката вдигната. Когато започне да протестира, я обръщаш по гръб, даже да са минали само няколко секунди. Даваш и малко почивка и после пак. И така всеки ден по малко ще задобрява и сама ще си увеличава времето. Има бебета, които направо мразят да са по корем. Аз не бих ги мъчила. Рано или късно всяко бебе открива колко е хубаво по корем и даже започват да играят и заспиват така.
- Слагаш я да лежи по гръб и я хващаш за ръчичките така, че тя да ти държи палците. Леко я повдигаш, да си отлепи главата и да заеме полуседнало положение. После я спускаш бавно. И така 4- 5 пъти. Целта е да са научи да си държи главата, а не да и виси.
Всяко нещо с времето си. Нашите бебета са още малки за големи постижения. Велла ако успява по половин час да стои по корем, значи е много яка мадама.  Mr. Green Моята Доти повече от една, две минути не може да стои без да забие главата в земята.   Simple Smile
Брит, вие от кой край на NL сте? Няма ли да идвате насам, да ви включим в срещата?  Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 18:42 от Martini mama

# 97
Здравейте и от мен.
Вече съм спокойна,че някой ден може и ние да си направим търновска среща.
Шийлапоказах госпоицата на Жорко и така се ухили че това е сигурен признак че му е харесала.Може би ще стане спойката smile3521.
Ние ще гледаме да го уредим с образование,професия и апартамент,а пък от вас само красота и уважение.
Надявам се да не съм лоша свекърва.Ама като се замисля той май няма добра свекърва newsm78.Затова пък ще ги уредим младите с апартаментче,че да може да са отделно.
И така вече уредих Жорката със мацка и мога да си отдъхна newsm44

# 98
  • ....от ляво до десния завой...
Аз пак да се пооплача малко, имам ужасна рагада на лявата ( по-млеконосната гърда Confused)
И сега какво ще правя, започвам да се изцеждам докато ми мине  Tired Но с какво да мажа, че да зарастне, направо кръв има, така се сцепила кожичката точно в основата на зърното...
Целувки на всички  Heart Eyes и, ако може някой да ми каже с какво да се мажа, че... ooooh!

Стели, вземи си Лансинох и почвай да се мажеш, да не стане по-сериозно!Тоя крем е с чист ланолин, за мен е най-добър и не се налага да го отмиваш от гърдата преди кърмене за разлика от другите! Успех и дано се оправиш по-бързичко! Аз имах такъв проблем в началните дни на кърменето, много ме болеше, но стиснах зъби, мазах и продължих да слагам Борис на гърдата въпреки болката.... Peace

# 99
Здравейте отново от нас!

Благодаря на Бизу и Мелфин за поздравленията!
Бизу, чуден е Адриан  Hug

Да ви попитам, вие чистите ли ушичките на мъниците? На мен една приятелка ми каза, че не трябва да ги почиствам, но аз виждам необходимост и съм в чуденка. Моля споделете.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 19:58 от cherry

# 100
Шийла това е за твоята прекрасна дъщеря от моя Жорко

# 101
  • Бургас/Пз
Ето ви една голяма усмивка от нас

Бланш, внимавай бе жена, недей така, от нищо ще стане цяло чудо.

Асе, нямам думи направо, това не са хора, ама няма начин такава ни е оправията за съжаление.

Честит рожден ден на всички празнуващи и хубавите им майки.

Момичета, направо сте страхотни на срещата.

ОООО, и ние в Бургас ще се организираме, нали Шийла, Попи, давайте да се разбираме, няма да изоставяме от софиянки и варненлийки, нали Mr. Green Mr. Green

Шийла, да знаеш че Валето вече сме си я заплюли още от преди да се роди, така че на никой да не си я дала, чееееее Crossing Arms

# 102
Май усещам заплашителен тон smile3515
Надушвам май,че ще има дуел за момичето. smile3518
А пък нека я оставим сама да избере.

# 103
ми сега каква я сколосахме, да не се ,,избият младежите,, Joy ще я уредим някакси, да знаете че поне още трима се борят за сьрцето и, който знам аз, но тя лесно момата не се дава Wink
за апартаментчето тя  2 има така че  Wink зестрата голяма е, но много ревлива  и претенциозна Wink. а тьщата грешка няма  Mr. Green
ани само се обади, ние с Жанет сме всеки ден заедно, с изключение предните 3 дни, даже днес видях Жени, обаждайте се

# 104
Шийла това е за твоята прекрасна дъщеря от моя Жорко

оооо ми тпй зетя прекрасен, от мальк с характер Joy
извинетте за правописа но дьщето закьччена за манжатас и не пуска и аз с едни рька hahaha

ей така ще ти   Wink

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 20:49 от shiiila

Общи условия

Активация на акаунт