Слага АВГУСТинчето новия тоалет и отива в Южния парк на моабет

• 17 537
  • 292
  •   1
Отговори
# 165

И сега нещо ново - нали съм ви разказвала за моята позната, с която родихме децата си в един и същи ден, но нейния термин беше 15 август.....

Въх, Ковачева, ти мъ уби ! #Crazy  hahaha Joy
и мен многооооо
бизу и аз мила сьм вече трети ден вкьщи, а преди това пак бях още три абееееее направо лудница, но няма как ако искам само да кьрмя така е , а ти се радвай че стават на камьк , аз такова чудо се моля да имам ма уви, нямам, стимулирай че доколкото знам до трети месец само се стимулирала кьрмата, не сьм много сигурна Котката да каже, ако имаш повече замрьзявай я , че после не е като в началото  Peace ако не ти трябва дай я на нас  Joy 
ох тотално сьм изперкала
благодьря за подкрепата, ама с думи не става, идвайте на помощ   Naughty Laughing
аааааааа пак не сьм разбрала, щом те боли недей  Peace хихиххи много сьм смотана

# 166
Не мога да повярвам - писах 100 часа и най-накрая всичко се изтри  newsm61
Момичета ще пиша утре, че съм скапана и ще лягам - само за отчет че всичко при нас е о.к.!
Честити месечинки на нашите сладки бебнца и техните майчета!

# 167
Ковачева, Марулката у дома не стои много в слинга - на мен не ми е особено удобно да домакинствам скачена с нея, но на разходка сме само така и тя спи с цели часове. Важното е мама да е движение  Mr. Green Макар че като заспи, мога и да седна да изпия една бира някъде.

А това за Мариянчо, ако го видя, няма да повярвам  Rolling Eyes Не се тревожи, супер си ти е детето. М. може и гений да е, ама не е общовалиден казус в никакъв случай  Naughty

бланш, то и аз съм направила избор, ама за щастие изоборът е променлива величина, та не се чувствам длъжна да откарам тука до воторо пришествие, ако просто не мога да осигуря на семейството си нормален стандарт... все пак, вече не съм студентка и животът би трябвало да става по-хубав и по-лесен, уж...

Айде, че нашия тати ще ме набие, оставила съм го сам да я приготвя за сън  Hug

2 1/2 часа по-късно: Приспахме се  Mr. Green Кой кого - не е много ясно  Mr. Green Ама сега вече нямам никакъв  мерак за работа Sad

# 168
Привет скъпи майчета ,
как са бебчовците. На мен нещо не ми се спи и реших да погледна какво има из форума. Доста време не съм влизала бебчо Борислав расте като гъбка. Сменихме един път гардероба. С него всичко е прекрасно той е като бебче по поръчка. Просто мечта за всяка мама. Не е много ревлив и ако е нахранен, чист и се е наспал той е най-щастливото и ухилено бебе, а докато спи изглежда като кукличка от порцелан, която те е страх да докоснеш да не би да я счупиш. Той е най-прекрасното нещо което ми се е случвало, но за жалост не е мн добре. Нослето му е запушено и кашля. Сега сме на лекарства, а хич не ми се иска. Временцето е все още хубаво и мн ми се иска да излизаме да се забавляваме.... Надявам се скоро да се оправи за да може да се разхождаме пак. Той обожава да е навън - в кенгурото спи като ангелче. Стискайте палчета скоро да се оправяме

# 169
Добро утро  Hug
Репичка благодари от сърце за милите думи  Heart Eyes

Мика, не се ослушвай, ами покажи бързо колко е пораснала и се е разхубавила мис Мина!   bouquet

Аз продължавам да се трудя. Михаела ми спи на лявата ръка, а аз превеждам с дясната, но това е единственият начин, по който изобщо мога да свърша нещо  Rolling Eyes

# 170
Добро утро и от мен,
признавам си прочетох малко по диагонал страницата, с изключение на поста на Ковачева  #Crazy
Миличка, не че се съмнявам в това, което казваш, но ти това дете виждала ли си го на живо  Crazy Майка му добре ли е психически, да не страда от някаква мания за величие... Къде ще напъва да върви, то седнало не моеда стои още... Само за кг не се съмнявам, че са ги достигнали, макар че и те са доста...  Crazy
Сега отивам да си оправя къщата, че вчера бяхме Фул Хаус и нямаше как да почистя! ooooh!

Целувки  Heart Eyes

# 171
Добро утро  Hug

С Тристан благодарим на всички мами и бебчета за вниманието и особено за жълтурчетата   love001

Да са живи и здрави и бебенцата, които днес стават големи - Велла, Преслав, Лисалоте, Констанс, Никола и момиченцето на Дяволски чаровна

И аз_Валери съм роден през август,вече съм голям_смея се и гукам

Дарина и Валери, добре дошли ! Ако желаеш да ви впишем на първа страничка, напиши кога се роди беб и с какви размери, коя подред бременност ти беше, на колко си години, а във форума можеш да споделяш радости и тревоги с всички нас  Hug

Марулка ми прилича на ония бонбончета теменужки, много ги обичах като малка  Heart Eyes

# 172
И от мен едно ДОБРО УТРО.Така се бях настроила за разходка а пък то една мъгла едно чудо. smile3514
Малкия умаля да се кара на играчките си отгоре над леглото и взе че заспа.
Ковачева направо унемях като прочетох за това бебе.С какво го е хранила тая жена че да качи толкова бързо.Ами тя може на 1 годинка да го запише в първи клас newsm62.Все си мислех че днешната младеж направо ще надмине по всички категории.Може би след 10 години ще се раждат проговорили.
Незнам защо си мисля ,че на нас ще ни изникне зъбче.Много се плюмчи и венчето му е леко подуто и бяло.Мъжът ми се базика че другата седмица щял да му дава да яде ябълка. smile3514
Свекърва ми каза че имало случаи в които децата се раждали със зъби  #Crazy.Мале мале на къде отива този свят.
Приятен ден на всички.

# 173
Свекърва ми каза че имало случаи в които децата се раждали със зъби  #Crazy.

Да, Наполеон. И после едва му намирали кърмачки  Wink

# 174
Ковачева ,блазе ти че имаш такава приятелка JoyМного се смях с разказа и за Марианчо Laughing

Аз да се пооплача малко..........вчера  беше много странно детето.Не искаше да яде въобще,.С зор съм и тъпкала цицата в устата.Ако не  давах аз ,нямаше никакъв вой за глад,минаха 4 часа а тя си гледаше  спокойно и много усмихната.Цедя ден спеше и като и дам гърдата дори и не правеше опит да засуче ooooh!Цедя се и и давам от шишето,нито него.........плюе с езика постоянно.
Направо се видях в чудо.Това продължи до 22  часа.Събуди се и все едно не беше ставало нищо,нахвърли се върху гърдите лакомо,изпразни ги и двете  и заспа блажено .Събуди се чак в 5 сутринта Shocked

Дали се дължеше на факта че ми дойде отново,и не и харесваше млякото newsm78Не знам вече какво да си мисля,но тези дни ще я заведа да видя дали качва.

# 175
Цвети, ако е била гладна, а не й е харесвало, е щяла да протестира. Щом е била спокойна, значи просто такъв ден й е бил. Мойта редува такива дни с много гладни дни и аз вече не се вглеждам толкова.

Много обич и прегръдки на нашите famous рожденици, особено на близките до сърцето ми  Heart Eyes Велла и То/п/чица  Heart Eyes

# 176
Добро утро мамета!  Hug
Ще се постарая днешния пост да не го изтрия, защото вчера ми идваше да хвърля лаптопа през балкона!!! Mr. Green
Сядам и както е казала Ея, ще се опитам да отговоря по Мелфински!  Joy
Честити месечинки на Велла, Преслав, Лисалоте, Констанс, Никола и още на една девойка без име!
Това ви е от нас с Денис!!!

Бланш не си сама миличка. И аз като тебе се опитах да подпаля къщата, с тая разлика че моя опит завърши успешно! Това беше когато Крис беше бебе, бяхме се нанесли преди 2 месеца в нов апартамент, а няма да ти ояснявам след пожара как изглеждаше!  Rage Успя ли да оцелееш след целия този екшън че те мисля?
Бубито и аз разбрах че я има в аптеката на 20-та поликлиника с тая разлика, че тя е в кв.Борово, а не там където си написала, така че да не се изненадаш, ако не я намериш там!
Мартини специално за теб и за Доти мила изпращам пресна снимка на Дениско, щом не си могла да го видиш!   bouquet

Брит смея се на глас като ти чета поста - да живее нудизма ! Joy Joy
Бизу радвам се че се включваш по-честичко!   love001
Чери почиствам само ушната мида, но не и вътре. Мисля, че е опасно!
Ани Д Калоян е страхотен мъжага! Бонбон голям!
Ея welcome! скъпа - това е България! Идвай само на гости и пак бягай, че тук не се живее....особено напоследък!
Ковачева бравос на мъжа ти! Ей такива простички неща и мен ме радват, да имам хъс да направя закуска!  Wink Може и баничка....знае ли се? А относно бебето на приятелката ти по-скоро се смей! Има и такива деца, но са изключение от общото цяло! Нямаш повод за тревога, Калина е уникат!!!!
Сибер много се радвам че Емката се подобрява, а колкото до мъжа ти - не забравяй че и той ревнува! Изчакай да се оправи бебето и с това ще изчезнат и проблемите ви!  Wink Подкрепям поста на Ковачева!
мамагалка23 в такава ситуация хващай децата и заминавай - само така ще разбере, че не може и миг без вас и на първите 3 дни ще зазвъни да мрънка да се връщате!
Меги Тристан е като изрисуван - много е красив и нежен!
Валери от Пловдив  welcome на теб и твоята мама!
Коте на салатката много й отива лилаво!
Малко я карах отзад напред, ама ще ме разберете!
Сега за свабата - мина горе-долу добре, като на сватба...на продължението е интересно! Към 23.30 чинно изпратих мъжа ми да си ляга с детето, а мама ви Дона със сговорна дружина девойки хукнахме по кръчмите като обезумели. Е, поне аз - другите са все още без деца и си ходят редовно. Малииииии, не ми се прибираше,то било много гот,беее  newsm18 искам ощеееее! Нощния живот в София поне си е на ниво, ако не друго! Такива лъскави заведения и такива лимузини и готини коли спрели пред тях не знам дали има другаде!!! С две думи изкарах страхотно и се облизвам за още! Прибрах се в 2.30 ч. и сега ме разбирате защо снощи нямах ищах да си напиша за втори път поста!!! Айде целувки от мен, че Дениско ме зове на фалцет!  Wink  Mr. Green

# 177
добро утро
не съм писала отдавна, честита втора месечинка на всички мъничета, които порастнаха през това време  smile3510
Ники става на 2 месеца

честити месечинки и на Велла, Лисалоте, Констанс, Преслав и Дяволски чаровното бебче
какви красиви имена имат рожденниците  Heart Eyes
аз докато намеря торта, меган, котката марта и мамадона ме изпревариха с пожеланията  Hug
 толкова неща исках да напиша ... за срещата във варна - тази неделя съм ок
а, да не забравя за снимките на помилвана, нямам думи, изглеждаш перфектно и децата са страхотни
tedi_vt_86 , и ники от няколко дена се плюнчи и е с една пяна в устата, но не съм гледала венците как са
tsvetelinka и аз бях чела, че когато майката е в цикъл на бебето може да не му харесва млякото, но тя добре си е хапнала baby_neutral

# 178
Добро утро и от нас  Hug

Днес Преслав става на 2 месеца и черпи мамчетата с това

А тази тортичка е специално за празника на Велла  Hug

Тази е за Лисалоте

А тази е за Констанс, Никола и момиченцето на Дяволски чаровна

# 179
 Здравейте и от мен!
Да кажа за зъбките Петър също много се лигави,но ми се струва много рано за зъби,на Ивайла и излезнаха на 10м,а и знам,че започват след 6м,но винаги си има и изключения!
Мелфин бях ти писала в някоя от темите,но сигурно не си видяла,но да те питам пак купи ли си кростренажора и имаш ли вече впечетление от него?
Мамадона много сте хубави с Денис!

Общи условия

Активация на акаунт