Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните преживявания при настаняване на деца в различни места за престой?
Какво се случи с Косет?
Какви са мненията за противогрипната ваксина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните преживявания при настаняване на деца в различни места за престой?
-
Какво се случи с Косет?
-
Какви са мненията за противогрипната ваксина?
-
Защо децата са оставени на входа на градината и сами отиват в групата?
-
Какви са предимствата на олекналия гипс от пластмаса пред стандартния бял гипс?

Ако трябва да останем вкъщи, това означава да ходи на градина чак след Нова година. Той още от сега скучае, въпреки че гледаме филмчета, пишем, оцветяваме, разхождаме се. Но друго си е с дечица да си общува.
Тук имат коридор с пейки и там се преобуват. Има доста мами които дори и кални влизат в групата. Аз не мога така все пак децата цял ден се търкалят по земята. На обяд ги вземаме от друга врата като ги извеждат или от двора на градината. Можеш когато искаш да влезеш.
защото мама не разбирала и не говорела. А Вики можела. Паднах от смях
Като се има в предвид че Вики знае това което аз съм я научили и няколко неща от градината. Аз стоях и само слушах и най накрая не издържах й казах че разбирам и отговорих. Играхме си на счупен телефон.
!

и аз си имам слънчице от 2003 г. Казва се Галена и е родена на 05.12.2003 год. Случайно попаднах на "отчет на набор 2003" и реших да се запишем.
Мисля че за нашия набор ще е от седем годишни. Но нека и другите мами кажат, защото аз съм в чужбина и моята дъщеря ще е от 6 години на училище.
и от нас, и приятни мигове в нашата темичка.
/може би защото разликата между родените от януари до декември 2003 е месеци, но ВАЖНИ месеци/