Януарските бебоци много наедряха, дрешките на мама доста утесняха

• 17 889
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Абе Усмихнатата къде се губиш толкова време...и Донята и тя...хич ви няма...а колко бяхте активни...а верно кво стана и с evjeni
Тъкмо щях да питам дали се сещате коя съм и защо съм Grinning Ей ме на, тук съм.
Момичета, ние още преди да забременея знаехме,че ще кръстим мъжагата Антонио.  Много си ми харесва това име, но като, че ли хората не го възприемат много. То така беше и с Катрин, ама си я кръстих така
Аз пък си падам по чуждите имена. Не мога да харесам българско. Ако сега бях бременна с момиче щеше да е  Лора или Натали.
Момичеат някой мисли да купува от тези шишета?
http://www.drbrowns.nn-bg.com/index.html
Аз с такива шишета бях с Кети. Против коликиса. Вече всякафирма прави и шишета против колики. Не мога да кажа дали са имали ефект, защото с Катрин бях щастливка- тя нямаше колики.

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 03:56 от Evjeni

# 106
  • София
Здравейте момичета, влизам в темичката  по молба на доня Коприва. Онази вечер донята е прокървила и отново е в болница. Вчера бях при нея, лежи на система, кървенето почти е спряло, но има контракции, които сега се опитват да овладеят. Като се видя с нея в понеделник ще пиша отново.
Лек ден на всички   bouquet.

# 107
А по въпроса за имената, моята свеки се казва Перка. На всеки, на който го кажа си мисли, че е грешка, ама не е. Еми не бих кръстила бебока на нея. Ама има и имена като Пътка например  rotfImbo. Ама представете си Пътка как ще се изпише на латиница  Joy Joy Joy.

Паднах от смях! Страхотно чувство за хумор!

Иначе на мен ми харесват Рада и Ема. Рада означава радостна и носеща радост (от слав.), но пък Ема от лат. означава съперник, та не знам... Има още време все пак. Но искам имената да са кратки, за да не се съкращават излишно. На мен като ми кажат Кристина, а не Криси усещам напрежение, сякаш очаквам да ми се скарат. Искам да избегна това при бебка.
Усмихнат ден на всички!   bouquet

P.S. Докато писах видях какво се е случило с Доня Коприва. bifana, предай и, че мислим за нея и силно се надяваме нещата да се оправят бързо.

# 108
Bifana, предай на Доня Коприва, че всички мислим и се молим за нея! Тя е силна и ще се справят с малкото бебче! Praynig Praynig
rumyana_pld, добре дошла при нас! Заедно ще се борим за бебе на годината:о) Моят термин е със същото отклонение като твоето, но ти писах на лични:о)

# 109
  • София
Аз писах рано сутринта и май съм забравила да си публикувам поста Embarassed Влизам сега и  Shocked няма гооо.
Бифана, предай нашата положителна енергия на копривка и стискаме палци всичко с нея и бебка да е наред Hug
Зозима, Ема, но с 2м ми звучи много сладко Laughing

# 110
Доня Коприва кураж мила всички сме с теб и те искаме съвсем скоро пак сред нашите редици.Стискам ти палци всичко да бъде наред  Praynig Peace Hug.

# 111
Здравейте,  Praynig се от все сърце всичко да отшуми и скоро отново да е сред нас и да чакаме заедно януари.  Praynig Praynig Praynig
Аз вчера си направих кръвни изследвания и урина, всичко е наред, само хемоглобина ми е 114. да видим лекаря какво ще каже понеделник. Не ми се пие желязо...
Лек ден на всички.

# 112
Здравейте момичета  Hug
Доня Копривна с теб сме и стискаме палци да се оправят нещата бързо  Praynig
В къщи е един ремонт съединяваме 2 стаи и картинката е потресаваща  hahaha почнахме преди седмица, а вече съм на път да изпадна в депресия.  Joy
Аз забелязвам че когато съм си цял ден в къщи и нищо не правя корема почти не ми се стяга, а в работните дни въпреки хапчетата се случва, работата ми не е натоварена, май наистина трябва да се лежи повече вече  newsm78
В началото мислех че няма да пазаря предварително, но вече май не се сдържам, а и като коментираме аз си избирам все повече неща , така че скоро ще отивам за синя шапка и оттам вече няма спираме  hahaha
Лек и приятен ден

# 113
  • Бургас
здравейте ,  Praynig Praynig доня коприва да се оправи по-бързо ,стискам палци .
ЛЕк и усмихнат ден на всички!

# 114
Доня Коприва, стискам палци и ще се моля всичко с теб и бебенцето да е наред. Ти си боец, така че вярваме, че ще се справиш. Кураж мила! Praynig Hug

# 115
Моля се за Дона Коприва с цялото си сърце.  Praynig  Praynig Нека нашата обединена позитивна енергия стигне до нея и малката и бебка и ги обгърне като щит. Сигурна съм, че можем да помогнем, мисълта и молитвата са  силно помощно средство  Hug
Бъди силна Копривке!!!!!!!
 Praynig  Praynig  Praynig

# 116
И аз искрено и от вси сърце се включвам към общата молитва всичко с Доня Коприва и бебчето и да се оправи.Стискам палци Praynig Praynig Praynig

# 117
дано всичко да е наред с Доня Коприва и малкото й момиченце Praynig Praynig Praynig
надявам се да овладеят нещата,а и все пак сме в 7 месец....
онази вечер аз се бях уплашила,че ми изтичат водите #Crazy #Crazy

# 118
Доня Коприва – бързо да со оправяш. Стискаме ти палци всички тук. bifana, ще сме много благодарни, ако ни информираш как е Копривка когато я чуеш.

zozima – Ема и Рада са двете ми най-любими имена за момиченце!
rumyana_pld, Вили83 добре дошли в отбора на януарските мами. Леко бременеене с нас!
murvet77,  всички имена които си изброила са много хубави, на мен като че ли най ми допада Селин и Ирем
tony1166 – и аз харесвам много Ния
Май и аз няма да се въздържа още дълго с попкупките – утре ще ходим с мъжът ми на оглед – обаче като се знам каква съм със сигурност ще се върнем с покупки

# 119
Доня Коприва всички стискаме палци за теб и малката принцеса. Praynig Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт