Януарските бебоци много наедряха, дрешките на мама доста утесняха

• 17 633
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha
Това е за последния постинг от Зозима.
Иначе ние май се спираме на Йоанна като име, даже вече си говорим за бебчо, като му казваме Йони, и май ще свикнем и ще си остане така.
Всички болни да се оправят бързо Praynig

# 61
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Благодаря на Зеленоочка за хубавото кафенце!
Май вирусите здраво са ни нападнали.Аз съм още здрава,но мъжо е болен и очаквам включване до 6-7 дни/толкова е инкубационния период на вирусните инфекции/.
Мюрвет и аз съм за Селин Peace
Приятен ден! smile3525 Сабирайте слънчице,че утре май няма да го има...........

# 62
zozima браво на теб... Joy Joy Joy допринесе за доборто настроение от сутринта...
хубав ден на всички и от мен...

# 63
  • Бургас
Добро утро ,
Patilina , на мен ми правиха глюкозотолерантен тест ,дадоха ми да пия 75 гр глюкоза и след това мивзеха кръв ,след един час пак ми взеха кръв ,така установиха , че развивам гестационен диабет и ме поставиха на диета .
Ние още не сме избрали име , даже и към буквичка не сме се насочили още .Искам да е българско име , мъжа ми пък иска да е с интернационално звучене и все още  избираме.  
Радвайте се на слънцето и се пазете от вирусите .

П.С.Един много тъп въпрос -как да използвам емотиконите в поста си , кликвайки върху тях се изписват с букви ?

# 64
  • Варна
Еххх, че хубаво кафенце! Ха, добър ден:)
Доника като каза Елина, та ние сме се спряли на Елия, означава слънчева. Ама има време.

Да ви се оплача как ОТНОВО ме наплашиха вчера - то не беше отлепяне, то не бяха контракции - сега беба върви 2 до 3 седмици назад - и аз пия още два вида лекарства - вече буквално са цяла шепа! Живот и здраве след 10 дена съм пак на док и ТРЯБВА да е порастнала! Praynig

Аман вече....сега само се тъпча, че въпреки 7те кила отгоре, всички смятат, че не се храня достатъчно!!!

lili - когато си пуснеш поста, то автоматично текста става на емотикон.

# 65
поръчах си тазичанта ...
и съм много доволна...но я поръчах на една мама от сайта, която прави поръчка...срещу 3-5лв. за доставката...Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 66
Mim и нашата бебка е с 2-3 седмици назад и понякога много се плаша, но до колкото си спомням при вас (както и при нас) още от самото начало вървяха по-мънички?
Лорини чанатат е супер! Аз нещо не мога да схвана, тези мами, коиъто правят поръчка...плащаш им цената на стоката, която си си избрала + 3-5 лв за доставката така ли? Супер сделка ми се струва? Сайтът е на френски и не мога да разбера по принцип колко им струва доставката до БГ и как излиза сметката накрая, че 3-5 лв ми се струват нищожна сума...

# 67
  • София
Лорини- чантата е много сладурска, и мисля, че ще е и много удобна, честито и да си я ползваш с радост  bouquet
Мим- пий каквото трябва, стискам палци след 10 дни бебка да е дръпнала напред, на много места съм чела обаче, че било нормално ехографите да дават такива отклонения от +/- две седмици....надявам се накрая всичко да енаред и тя да си навакса, все пак до края има още време да расте Praynig Hug Hug Hug

# 68
Добро утро и от мен!  bouquet
Мерси за кафенцето green eyes, много добре ми дойде виртуално  Wink, че още съм със слепени очи. Ще се наложи да изпия едно и в реалността, че трудно ще вляза в ритъм, а днес имам доста задачи, а и след еуфорията от сватбата трябва да се постегна и да чета за изпита по вещно право следващата събота.

lorini чантата е много готина, аз доста неща съм си харесала в този сайт, но условията на доставка и плащане ми се струват нещо сложни. Ти как си поръчваш?

Доня Коприва, спалнята е страхотна, а и гардероба колко е голям. Ние също сме на вълна ремонт на спалнята и сме се спрели на нещо подобно. Не ми харесва това, че скринът е само от 3 шкафчета, а няма опция да поръчаме с повече.

Изчетох на бързо темата и гледам, че обсъждате имената на бебоците. Ние отдавна сме се спрели на едно име, но наричаме бебенцето - бебче, а мъжът ми като се прибира пита " какво прави моята мома" Laughing

На всички болнички - да оздравяват бързо! Hug Hug Hug

# 69
Добро утро на всички!

lorini много е сладка чантичката!

# 70
момичета в НА ПАЗАР има тема за ла редут и имената на няколко мами от няколко града, които поръчват..доставката излиза евтина, защото най-вероятно поръчват повечко неща...чантата е 8.75 евро, на мен с доставката  ще м излезне 22лв...и сега се дооговарям с въпросната мама, къде и кога аз трябва да и преведа парите на нея...

# 71
Момичеат някой мисли да купува от тези шишета?
http://www.drbrowns.nn-bg.com/index.html

# 72
Здравейте и от мен!
За съжалиние почти не успявам да се включа да пиша и аз,но гледам поне да попрочитам темичките. newsm44
Относно имената за сега сме се спрели на Вероника за момиченце и Велислав за момченце.Все още незная какво ще бъде бебето. Много се крие newsm30
Но с мъжа ми сме решили да е с буквичката Вна майка.Само дано не се роди на някои празник и да си дойде с името

# 73
oоо ама нямате прочитане Wink хайде после ще се включа Simple Smile

# 74
Добър ден и от мен,най накрая да се разпиша. Да карам по ред:
Патилана, мерси за сайта, аз просто зяпам, още нищо категорично не съм избрала. за вкуса на австийците си права, приятелката ми изпраща снимки, едни дрехиии ужас. Теста с захарта се прави на тези при които има риск. Светлин много ми хареса.  Peace
Бързо оздравяване на болните.  Praynig
Мерси за кафето и списъка с имената.   bouquet
Мим, спокойно, не взимай всичко казано много на сърце, бебето може да е по-малко, но нали знаят тези лекари че децата наследяват гените на родителите си, така че ти и мъжът ти, или семейството ви ако са по-ниски и слаби, няма как да родиш бебе 4кг. Пази се и мисли позитивно, а това с яденето въобще не спазвай, повече храна като количество, не означава по-едро бебе, наблегни на протеини, здравословна храна, млечни продукти, по-малко тесто и това е което можеш да направиш.
Лорини, чантата е страхотна, сигурно е розова.
 vampbal , тези шишета съдържат Бисфенол и аз не мисля да си купя. Ако ми трябва само стъклени.
Снощи мъжа ми се върна от Турция и няма да ви кажа какви вкусотии ми е донесъл, офффффф яко ядене ще падне. А свекървата и майка ми какви дрехи са купили на баткото...Mothercare всеки месец на 15-о число прави 50% намаление на определени стоки и майка ми му купила 2анцунг долнища и горнища + 3 блузи с дълъг ръкав за 95лв, свекървата от LC Waikiki блуза трико 16лв, джинси 25лв, анцунг долнище 16лв. Тука за тези цени едва китайски боклуци ще си купиш. Вече реших че от тук няма купя нищо за беба, за първия месец имаме дрешки от племенницата а после живот и здраве февруарските намаления в Турция. Та ако имате възможност декември отсочете до Истанбул на шопинг.

Общи условия

Активация на акаунт