Януарските бебоци много наедряха, дрешките на мама доста утесняха

• 17 635
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Тази сутрин такова успиване направих, че чак ме е срам от себе си EmbarassedИначе се чувствам много по-добре от вчера.Никога не съм вярвала, че хомеопатичните лекарства могат да действат толкова бързо - та днес хремата ми е почти изчезнала.Така не ми е действал дори и ксилометазолина, а го признавах за най-доброто.
Лорини чантичката е супер newsm10
Зозима списъчето с имена, което си постнала искрено ме разсмя и сега като се сетя пак се подсмихвам.
Мим стискам палци всичко с теб и бебче да е наред.
Мюрвет името Селин и на мен много ми харесва.Миналата година имах едно момиченце в групата в детската градина, което се казваше така.
На всички болни пожелавам много бързо оздравяване.

# 76
murvet77 купувала  ли си дрехи на aziz bebe и какво мислиш за качеството им?В Люлин има магазин с техни дрешки и ми изглеждат доста качествени. Мисля да си купя пелени и порт бебе от тях.Относно шишетата засега само чета, но май ще взема накрая на chicco

# 77
Здравейте,ще се радвам да се включа в редиците ви.Казвам се Виолина.Аз съм от Сливница,но живея в Търговище .Очаквам момченце на 23.01първо дете ми е .Ще се радвам да споделям опит с вас  bouquet

# 78
На Азиз бебе до сега сме имали само една пижамка и останах доволна, качествена фирма са, за Бебетто съм чувала добри неща като качество. На Арда съм купувала основно бодита и бельо на Фуар Бебе, много са издържливи.
Вили83 , добре дошла.

# 79
Вили 83 добре дошла сред нас.
За шишетата, аз вече съм купила на Be Free - не съдъбжат Бисфенол А и са много удобни и практични, плюс това задължан вит.С в храната и предпазват от колики  Peace

# 80
Вили83, добре дошла!  Hug

И аз съм се спряла на шишетата Be Free, но още не съм ги купила.

# 81
Вили83, добре дошла при нас! Hug Hug Hug Тук определено ще научиш много полезни неща за бременността и отглеждането на бебчетата, а и ще намериш нови приятели.
Желая ти лека бременност и здраво и хубаво бебче януари месец. Hug
Между другото и моят термин е 23.01, ние чакаме момиченце.  Heart Eyes

# 82
Вили83 добре дошла:о)

# 83
Вили83, добре дошла!
Извинявам се, че се връщам на една вече дискутирана тема, но сега ми попадна изследване, проведено в Обединеното Кралство, според което децата, които спят в отделна стая са два пъти по-застрашени от СВДС. Обяснява се с развиването на чувствителност у родителите да реагират незабавно на нуждите на бебетата си.
Така също се изброяват случаите, при които детето не бива да спи в леглото на родителите си:
-ако вие или партньорът ви сте пушачи;
-ако сте употребили алкохол;
-употребявате упойващи вещества, вкл. медикаменти;
-се чувствате много уморена.
Или ако бебето:
-е родено преди 37-ма седмица;
-тежи по-малко от 2,5 кг при раждането си;
-е по-малко от 3 месеца.
Поздрави!   bouquet

# 84
Гледам, че продължава продължва темата за имената.
Мюрвет , от посочените ми харесват Ирем и Доа
Ванилиа, за Магдалина съм!  Grinning
Зозима, наистина ме разсмя с тези странни имена. Гълъбина не ми се стори толкова необичайно, но Мишка  newsm09 newsm62 newsm62
Момичета, които сте с втора бременност, имам въпрос към вас.  newsm53 Тъй като все още не зная пола, а все се чудя какъв ще е и се опитвам по всякакъв начин да разбера, бихте ли споделили различни ли са ви двете бременности / по- скоро въпросът е към тези, които сега ще имат дете от другия пол/? Питам, защото повечето хора казвата, че ако са ти различни, то и полът ще е различен.  newsm12 На мен са ми еднакви, а нали все се надявам сега да е момче.
Та, споделете, ако можете и искате!

# 85
Ох, какво съм писала  smile3555 smile3555 smile3555
Надявам се сега да е момиче, тъй като вече си имаме момче.

# 86
pepi_slanchogledche , като бременност са еднакви, но при баткото страшно ми се ядеше солено, а сега сладко. Но иначе ми казват че и сега съм се разхубавила, а нали има вярване че момичетата крадат от хубостта на майка им.  Praynig да ти е момиченце. А вашия батко какво иска? нашия още от самото начало разправяше че ще има сестричка и ето желанието му се сбъдна.

# 87
Мюрвет, баткото иска момиче.  Praynig да излезе такова! И аз сега повече налитам на сладко , ама знам ли?!

# 88
Zозима, аз не бих сложила бебка в нашето легло, за да не я притиснем или задушим (аз много се въртя). Но за себе си съм взела решението да махнем едната преградка не бебешкото легло и го долепим до нашето...така хем ще сме близко, хем ще има достатъчно място! Сега като се върне нашия татко ще преговаряме:о)

# 89
Момичета колко килограма сте качили до сега -защото аз напрво се изпалших от моите теглилки. Или този кантар нещо се беше развалил или аз незнма. В къщи нямам такъв -ама 11-12 кг. да съм качила....Направо ужас... Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт