Математически турнири

• 109 487
  • 847
  •   1
Отговори
# 150
  • София и там където не се пуши
И при нас са излязли резултатите. Има общо класиране, дори награждават най-добрите по резултати.

Днес пак бяхме - не сме се представили добре, ами какво да се прави пубертет.

# 151
  • Sofia
И в СМГ няма резултати. Лично аз ,ако имаме 70 % /52 /точки,ще съм много доволна.
Ако някой 5-токласник е ходил днес на Черноризец-а, и има задачите ,ще бъда много благодарна да ги видя.   bouquet

# 152
  • Пловдив
Айяла, честито за детенце! Би ли ми казала колко точки има? Благодаря

# 153
  • София
Имат право да си носят вода, а на по-дългите и шоколад.
Уффф, с какъв кеф изяждахме този шоколад в пуберските години по време на соц-а  Embarassed Embarassed Embarassed

# 154
При нас излязоха резултатите. Саши е на първо място между 10-ната второкласници, които са участвали. Доколкото разбирам няма общоградско класиране, а индивидуално за всяко училище.
Честито!

Аз съм забравила да пиша за нашето класиране - моето хлапе е с 50 точки.От 43 деца от втори клас има едно с 57 точки, две с по 52 и моето и още две с по 50 точки.
При нас нямаше награди. Всяка класна съобщи на децата как са се представили.

Сега чакаме Коледното състезание.

# 155
  • Пловдив
sisko2 кое е вашето училище, ние се явявахме в 119....... и още чакаме......

# 156
125 е училището ни  Peace

# 157
  • дядовата ръкавичка
Айяла, честито за детенце! Би ли ми казала колко точки има? Благодаря

56 точки има. Малко ми е странно, защото на последната задача за мецаните (която една мама беше решила тук), според мен е дал верен отговор, а има 2 т.. Вероятно нещо е оплескал при изписване на решението  Thinking.

# 158
Малко беше странен регламента и оценяването.
Дават 2 точки за нерешена задача от 1 до 10. А за грешен - 0 точки. С цел да няма налучкан отговор.

Също може да са се объркали като са преписвали отговора от единия на другия лист.

И аз мислех, че не е решил само една задача, но после като видях точките го питах и се оказа че са повече.

# 159
  • София
Мисля,че писах по-назад,при нас резултатите излезнаха още във вторник на обяд.След това списъка е изчезнал.
Оказа се,че е на първо място сред петокласниците от неговото училище.По повод успешното представяне вчера е получил и шестица по математика.
Но можеше и да е по-добре... newsm78
И на мен би ми било интересно да видя задачите от Черноризец Храбър.Синът ми категорично отказа да се яви.Нямало да се явява всяка седмица на състезания  Crazy.

# 160
Привет!
За регламента на Черноризеца - винаги дават повече точки за нерешена задача, отколкото за сгрешена. Така учениците си преценяват дали могат да решат дадена задача. Групите включват по 2 класа (примерно 4-ти и 5-ти) и е нормално по-малките да не са взели даден материал.
Задачите могат да се видят всайта на НПМГ. Както и резултатие.

Моята щерка е на 1-во място от седмокласниците в София  Laughing

# 161
И на мен би ми било интересно да видя задачите от Черноризец Храбър.Синът ми категорично отказа да се яви.Нямало да се явява всяка седмица на състезания  Crazy.

Снимах задачите з … 83;ас

# 162
  • София и там където не се пуши
  Моята щерка е на 1-во място от седмокласниците в София  Laughing

Честито, браво. Дано тати си спази обещанието.

# 163
Я, пропуснала съм да се включа по-рано в тази тема. Simple Smile

Синът ми участва на Софийския турнир на 25.10., но още нямаха резултати в училището в края на миналата седмица. Rolling Eyes

Иначе една задача въобще не е решил, а още една е сгрешил. Ще видим какво още ще излезе в крайна сметка. Simple Smile  Като предварително подготовка решаваше малко задачи от сборници за "Черноризец Храбър" и "Иван Салабашев".

А за "Черноризец Храбър" на 1.11. не сме разбрали, явно в нашето училище не е имало. newsm78

# 164
  • На село
A за "Черноризец Храбър" на 1.11. не сме разбрали, явно в нашето училище не е имало. newsm78

"Черноризец Храбър" не се провежда по училищата, а в НПМГ - там се явяват децата и там става записването.

Общи условия

Активация на акаунт