През ДЕКЕМВРИ нов живот ще заживеем, вълшебни мигове ще изживеем

• 18 373
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
invisible, честит празник!бъди винаги усмихната,нека си заобиколена само от любов и късмет!леко раждане!!!

# 166
Амбърче, аз съм Д към Е. Този модел на Триумф поддържа много добре. (да, не е микрофибър, друга е материята, еластична е, грешката е моя).
Банела пак повтарям - при кърмене е НЕудачен - банела и всякакви там двърди подложки, подплънки и прочие, пристискат каналчетата и могат да се получат запушвания и доста проблеми заради това. Внимавайте, наистина.

Сасано
, тоя модел е много разтеглив, пробвай най-големия им наличен номер. Аз мисля че си купих един номер по-малък от обичайния ми. Даже съм сигурна, сега погледнах. Часката е C, подгръдната също е доста по-малка от обичайната ми.

Чаена, извинявай, явно съм объркала. Нямам време да се връщам назад и да ровя кой се интересуваше от договорите за стволовите клетки, но той ще се познае.
За използването им при братя, сестри и родители - ДА, ВЪЗМОЖНО Е, но само ако има съвместимост. Между родни братя и сестри съвместимостта беше малко над 50 %, но не съм съвсем сигурна в цифрите. Имаше го в сайта на Крио Сейв. При родители съвместимостта е доста по-малка.

invisible, честит рожден ден! Здраве, късмет и любов ти желая!

# 167
Invisible    newsm59     весело искарване на празника и най-красивият подарък през декември.  bouquet

# 168
Сбъдваща мечти, аз питах за договор с тази банка. Аз не подписвам  стандартни договори почти  никога. Винаги си водя отделни преговори и точно тези бланкетни договори не ми допадат изобщо. Ако нещо научих за 13г. учене и стажуване е точно това.   

# 169
Извинявай Кика, че съм пропуснала.
Но съветът ми важи с пълна сила - опитай директен контакт с централата на Крио сейв. В сайта им имаше достатъчно телефони и мейли за контакти. Обясни какво те притеснява и виж какво ще ти предложат. Ако не са достатъчно гъвкави и не удовлетворят исканията ти - те губят.
Малко off topic :
Поздравявам те за подхода ти към стандартните договори, май сме от една порода. Аз не съм юрист, но съм учила доста право, а и ми се е налагало да пиша и боравя с доста юридически документи. Доверявам се понякога на стандартни договори, но само ако предварително съм ги прочела внимателно. По-често ги преправям и дразня отсрещната страна с вкарването на поне няколко клаузи. В Бг не сме се научили още да бъдем юридически грамотни и коректни, за съжаление. Има и още една полза от подобен подход - отстрещната страна в повечето случаи се стяга и си изпълнява задълженията, защото разбира че пред себе си има човек с който не може да си играе игрички.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 13:38 от Анонимен

# 170
invisible честит рожден ден! Здраве, касмет, любов и един ГОЛЯМ и ЗДРАВ декемврийски мъж! Peace
Привет на всички мами и добре дошли на новите в отбора   bouquet

# 171
Инвизибъл, честит рожден ден !   party023  cook newsm59

Желая ти да си много, много щастлива, декември да имаш едно живо и здраво момченце,което много да те радва и разбира се възможно най-лекото раждане  newsm51

# 172
INVISIBLE    newsm51  love001 желая ти много радости и успехи и да бьдеш най-щастливата мама preggo с най послушното бебче
 БЬДИ ЖИВА И ЗДРАВА

# 173
Еми честит рожден ден желая ти много здраве  ,щастие и късмет .Леко раждане и живо и здраво бебче      bouquet
Гледам че сте коментирали за сутиените и нощниците аз още не съм си вземала,смятам тази  седмица вече да пообиколя и да си купя някой работи хем и багажа да си поприготвя.

# 174
  • Велико Търново
INVISIBLE,

http://www.coolfreeimages.net/images/birthday/happy_birthday_13.gif

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 13:59 от :)sun81

# 175
благодаря ви от сърце милички  Heart Eyes Heart Eyes Hug прегръщам ви силно и си пожелавам като подарък за рождения ми ден всички да родим леко и здрави бебета  bouquet Hug

# 176
Здравейте, на най-сладките мами декемврийки! Аз ви чета отдавна и все не се включвам, но искам да ви кажа, че много ми помагате с вашите съвети за което съм ви страшно благодарна. Аз се казвам Орлина Григорова от София и с нашия татко чакаме момиченце на 17.12  Heart Eyes пожелавам ви леко бременеене изпълнено само с положителни емоции и усмивки

# 177
Честит рожден ден Еми,да си жива здрва и много щастлива и леко раждане ти желая.

# 178
По въпроса с покупките аз май най съм назад,защото не съм купила още нищо нито за бебо нито за мен ,но има време само да сме живи и здрави и ние и бебоците ни.

# 179
hbday Еми baloni
Бъди много щастлива, да получиш прекрасни и желани подаръци, а скоро и прекрасен бебешор   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт