През ДЕКЕМВРИ нов живот ще заживеем, вълшебни мигове ще изживеем

• 18 371
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Invisible  bdbaloni newsm67 Много здраве и щастие ти пожелавам, много поводи за усмивки и едно малко слънчице след около месец  Hug Много весело прекарване на празничния ден   bouquet

Pehlivanka  много ти благодаря за инфото  Hug Скай Сити ми е наблизо, ще отида до там следващите дни!

Сбъдваща мечти за памперсите явно тук пак има някакво разминаване в производителите и опаковките, типично за Бг пазара Wink На опаковката си пише Made in France  Rolling Eyes тук като обикалях в повечето магазини масово има памперси от големите размери, на различни фирми. Единички никъде не видях, а двойки само на памперс...  Confused С единички съм се обзавела за около седмица до 10 дни - от малките опаковки купихме. До тогава предполагам, ще стане ясно какви трябва да взимам за бебока. И на мен ми се струва, че няма да ги ползваме много дълго, но все пак зависи и колко е голямо е бебето Simple Smile

Иначе за сутиените - на Триумф тези, които аз пробвах не са никак еластични, както и памучния на Анита. Но микрофибърния е изненадващо удобен и поддържа супер, въпреки липсата на банел, което мен ме изненада. Simple Smile
Приятен неделен ден на всички  Grinning

# 151
Еми, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  smile3501  love001 newsm59

Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Ники, много се радвам за малката Алекс! Тя ще порастне голямо съкровище!

Харем, какво става с теб? Записвахте ли тонове вчера?

Аз ходих вчера до Илиенци (с големи предубеждения, но все пак отидох). Вътре в затворения Мол от дясно се пада има едно магазинче за бебешки работи на българска фирма от Плевен и бяха страшно евтини. Взех си плътни памучни ританки по 2 лв. и пак памучни, но като хавлиени по 2,50лв.; хавлийки по 7,50лв.; одеалце за 13лв. и две бодита и една пижамка, но не помня по колко бяха  Embarassed Доволна съм от пазара, още малко и с гардероба на бебчо ще приключа и почвам с моя Simple Smile

Тъй както нямаше да копувам количка така май ще си купим - вечера на предлагаха на Cangaroo Freestyle с три коша - зимен, летен и за новородено. Имате ли коментари за тази количка?

# 152
Invisible,честит рожден ден!Пожелавам ти много щастие,здраве на цялото семейство и най-послушното бебе.  bouquet
Ники,браво на малката Алекс!Все така да продължава!

# 153
Моите на Триумф са точно микрофибърни, не памучни. Перфектно еластични и много добре поддържащи (аз съм с голям бюст). Мисля че Мамабел им беше модела.
http://www.dessous-waesche-shop.de/still-bh-triumph-a-7794.htm?s … essionid=2864482#

# 154
Моите на Триумф са точно микрофибърни, не памучни. Перфектно еластични и много добре поддържащи (аз съм с голям бюст). Мисля че Мамабел им беше модела.
http://www.dessous-waesche-shop.de/still-bh-triumph-a-7794.htm?s … essionid=2864482#

Без банел ли са? Защото аз съм с доста голям бюст и без банел ... просто не мога да нося.

# 155
# 156

И моите са същите. Страхотни. Нямат аналог. И другите- също!

И аз съм с голям бюст, но без банел стоят  много добре, стегнато и удобно. От както намерих тези сутиени банели не ми трябват!

# 157
Емиииииии, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастлива декемврийски мама на здрав юнак!

Сбъдваща мечти  има 2-3 вида сутиени за кърмачки на Триумф. Сега видях модела в сайта им. Само остава да го има и в моя магазин.  ooooh! И аз нося само Триумф и разгледах моделите им за кърмачки и нещо не се очаровах. Но какво да се прави - не внасят всичко в България. Преди време ми попаднаха ненадейно нощница и пижама за кърмачки  на Триумф - просто разкош, но мамето ги изхвърлила.  Sad Та сега проблема с нощниците си стои, така че Invisible ще чакаме да кажеш магазина.  Grinning
kikа къде го има този сутиен?

Elmina аз се спрях на Виктория пак е 3 в 1, не ми я препоръчаха в магазина Фриистайла - беше по тежка.

abel нещо такова ще направя с помпата.  Hug

# 158
Invisible, Честит Рожден Ден!
Бъди жива и здрава, много обичана и много щастлива с най-милото и нежно бебче на света! Леко раждане и късмет!  bigdance2

# 159
Invisible,честит рожден ден  bouquet

# 160
Сасано, точно този сутиен съм го купила от магазин на ул. Оборище и Ситняково. Цената е около 32-35лв., не помня точно.

# 161
Сбъдваща, най-вероятно за друга е отправен поста ти за банката, мен ме вълнува, но нямам възможност, затова се въздържам. А и наистина мислех, че стволовите клетки могат да послужат за брат/сестра/баща/майка, пък кой там написа, че само за малки деца ставали. newsm78

Този сутиен, който имам е памучен, сега ще го погледна - да, Пемама, 85С. Другия черен ми е от микрофибър не, ами както казах от тази материя с ликрата и е много по-широк, надявам се да се справя с него.
И един потник съм си купила, но той е топ по-скоро, не е бельо, ако пролет-лято се кърмим да имам топ за кърмачки. Mr. Green

От банелите получавах втвърдяване на гърдите честно казано, по-добре е бяз тях, а тези сутиени нямат банели явно има защо.
Инвизибъл, прекрасен ден ти желая! Бъди здрава и щастлива!

# 162
Invisible, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, винаги влюбена и обичана. И най-щастливата мама на света!

# 163
Ето сега виждам защо съм го отхвърлила като вариант Мамабел софт- няма моя размер чашка.  А Мамабел пюр не ми хареса. ooooh!  Поне така виждам от инфото в българският сайт. Но ще видя все пак и по магазините.

# 164
Сасано, всъщност моят не е мамабел софт, а онзи с нарастваща чашка. Много добре прилепва. Може би в сайта не изглежда така, както на теб самата..... виж го в някой магазин най-добре. Другите ми са обикновени- имам и от спортните, но аз  ги избирам когато  ги меря. Така на картинка- никога! Трудно се намира 80-85 Д или Е според  модела.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 12:31 от kikа

Общи условия

Активация на акаунт