Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 403
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 585
Мони , Луци ти отговори веднага  ooooh!
За да не натоварваме темата излишно -  /както аз в момента също правя / , използваме бутона " редактирай" за да не се натрупват постове  Hug

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 16:44 от Nelly#

# 586
Еййй, страшни сте, значи!
Сакън, ако не се изпокарате. Никой не прочете поста ми по темата.
Е, сега поне съм сигурна, че ще го прочете.
Благодаря! Hug
Момичета, втори ден съм на хранителен режим и искам да ви кажа, че кантара от 4 месеца не мръдваше от 79 кг., даже си мислих че е развален. Вчера ми беше първия ден. Тази сутрин като се притеглих, същия този кантар ми показа 76 кг. Направо съм в еуфория. Страхотно е!
Някоя от вас спазвала ли е ударния режим 10 дни? Аз първоначално си мислих да го направя 10 дни, но после се разколебах, заради прочетеното в блога, че трябва да се консултирам с лекар. Може да го направя 7 дни. Кажете, моля ви, от собствен опит, колко дни да ми бъде ударния режим?
Благодаря ви, поздрави! Hug
Браво Мони!Кефа е голям, нали?А ударният няма смисъл поне за мен , да е повече от 5 дена.Така като те гледам ще си от бързосвалящите...3 кила за 2 дена?! Peace

# 587
  • Варна
Мони, аз го правих 10 дни и се чувствах добре, но отслабнах с 3-4 кг. до седмия ден и до 10-я не мръднах повече. Като започнах ПЗ тогава продължих да свалям. Редувах 5/5, но ми омръзна да броя и сега съм 4/3(от понеделник до четвъртък включително - П, а петък, събота и неделя - ПЗ). Така ми е по-лесно. Вече 1 месец съм във втора фаза и съм свалила общо 8 кг.
Лек и отслабващ ден на всички и се усмихвайте  Hug

# 588
  • София
Привет

няма нужда от нови разисквания на темата дидикар   Peace

защото ние сме само http://www.vbox7.com/play:cf903905

Охх прииска ми се да изтрия поста си но понеже искам да поздравя всички с минусчета и добро настроение ще го оставя

Приятна вечер  Hug

# 589
kati_95 , виж ми поста над въпроса ти  Peace
 zlati22  за едно килце не се мъчи 5 на 5

Мисля , че вчерашните дрязги са достатъчни за темата ! За щастие , вчера не съм влизала тук  Crazy
Моля , оставяйте подобни мнения без коментар  Hug
нИ мУжах дЪ сЪ сдържЪ -  на 26 години съм  hahaha  

Nelly, казваш да не се мъча на 5/5, но уви не предлагаш вариант   newsm03
Чудех се 1/1 дали е добра идея? 
Да права си 1кг. ама да ти кажа то и аз не знам точно колко искам да стана, дала съм си срок до края на месеца, колкото сваля толкова  smile3521 след това минавам в трета фаза  newsm53
Писала съм, че искам 58, но тези протеинови дни ме смазват ... не се оплаквам нееееееееее , но със зеленчуци е по вкусно  smile3521 Благодаря ти за бързия отговор. Хубав ден  smile3525

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 17:05 от zlati22

# 590
Колко интересно- ами спирайте де.Всяка се кани да  не пише повече и всяка пак ме плюе  :lol:newsm62

# 591
  • София
ВИЖТЕ КОЛКО ИНТЕРЕСЕН КАЛКУЛАТОР МЕРНАХ
http://www.geocities.com/overlordbg/bodyc.html

# 592
въх изкараха ме лелка на 24 години... ужас
lepidopteria  тоя калкулатор е некакъв смешен
Moni Roseva  5 дни ударен са достатъчно, не се мъчи с повече
абе много сте ми хубави днеска

# 593
Звездопааад, може и да го има шкембето но важното е,че полека-лека си заминава.
lepidopteria ,справяш се страхотно!  Hug

tanyamanya, радвам се и на теб , и на младите съмишленици както в дюканстването, така и в хубавата музика, класиката си е класика Hug  щом от автобус си слизала заради пустите витрини - значи вече се усещаш уютно в тялото си, дано там ти става все по-уютно...
Лабело , честита ти месечинка Hugхубаво е да направиш някаква промяна с косата, защото това ни вдъхва повече самочувствие по принцип, но щом косата ти е чуплива, дали в края на първата седмица, няма да ти писне да изправяш бретона.... newsm78
Меритоооо, харесва ми стимулиращата те мисъл - ЩЕ СТАНА МАЦКА ТРЕПАЧ!Ще станем ами, като сме се хванали на хорото и най вече сега не сме сами , имаме подкрепа на всички момичета тук!
 музичка,rivela, aventura, чочосан, tonito26, Ала-Бала,Цоци и всички други (извинете ме ама не мога още всички да запомня) newsm78 Hugто пък как ли да не ви обича човек...  
Не помня кой, но имаше въпрос освен кола лайт и пепси лайт, дали може друго безалкохолно - да може, Дерби съшо са без захар...

# 594
  • София
Здаравейте отново!!!
Vani nik, Nelly#, Krikri, Vesito 5, благодаря за поздравленията - да ви се връща душички златни!!!
Merito, ще станеш мацка трепач, личеше ти още от началото Hug
Nyala wavey
Sanny3  wavey
Iva neta - как се сгъстяват тез бонбони без желатин, бре? Никой друг не предизвиква така лакомията ми като теб, с тези твои десерти... сънувам ги, ей!!!
Monnnn  Hug
Филюдка  Hug мина ли ти яда?
Коте - предлагам ти да минеш за кратко в трета, да успокоиш организма си и тогава да го атакуваш това кило - въпреки че според мен сега си си точно ГОТИНА.
Звездопад  Hug Пуловерът е готин, но панталончето ти "хлопа" - купувай по-малко номерче!
Лепидоптериа - калкулатора не ми хареса, но ти ми харесваш!!! Hug
Feelgood - и твойте резултати и нагласа много ми харесват!!!
Вещи, Даниа, Сагитариус, Татитче, Цоци, Дорчестър, СлаБе, Тонито26, Ривелка, Музичка - ееее не мога да напиша всички които искам, обичам ви!!! newsm51

# 595
             ДИДИКАР, вчера само заради теб не писах, че щеше да чуеш нещо по соленко, обаче сега искам само едно да ти кажа, ние може да сме лелки, ала не сме твои лелки - чувала ли си поговорката "ПРОСТОТИЯТА ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА" . Мисля, че са я казали старите хора за такива нахални млади жени, които си мислят,  че никога няма да остареят. Аз разбира се от епитета "лелки" не се обиждам, даже съм и баба на две внучета, ала така като се замисля и твоята майка е лелка, ама е пропуснала нещо важно - ДА ТЕ НАУЧИ ДА УВАЖАВАШ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА и не само, А ОСНОВНО ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ. Затова не очаквай уважение и ти! Тук сме се научили да поддържаме един що годе възпитан тон и който иска да получи помощ , или съвет, трябва да го спазва. Чудя се една млада и много хубава жена, като теб, защо е комплексарка. Защото само една КОМПЛЕКСАРКА избива комплекси и става за резил на   една доста голяма   общност, каквато е нашият форум. Извини ме, ако съм те обидила, но ти наистина се УЛЯ! Хайде със здраве и никой не ти иска мнението. Тук такива като теб не виреят! 
           Момичета, извинете ме, но просто превъртам, като чета. Вчера ос..ха темата, не им стигна, днес започнаха пак. Питам се, кой им е искал мнението, хем ги мързи да четат, хем нищо не знаят, хем търсят помощ, хем са нахални и нахалството им стига до наглост. Аз съм отгледала толкова деца, такова нещо за първи път срещам,  ти му говориш нормално, като на бял човек, то държи на всяка цена да го наругаеш. Каква младеж расте, да тук преди два три дни, друга една която уж се сбогува, апък се появява пак, ме нарече на лични злобна лелка, аз не й се обиждам, защото съм се доказала като човек и личност през годините, но й се чудя, тя като стане на моите години - каква ще е Й е равносметката аджеба.
             Аз като влязох в темата, може да се каже, че  надали съм задала пет въпроса, ама си седнах на д...то и четох яката, а също така четях редовно и форума, прочетох всичките 100 теми лека, полека, намерих ВСИЧКО КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ за режима.
             Както казват гърците ТА СКАСО ( ще се спраскам) от срам за нашето младо поколение, аз винаги съм казвала, че по възпитани и добри деца от нашите няма, но ви обещавам, че НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО КАЖА. Срамота, срам ме е за майките в България, които не са успели да направят добри хора от децата си!
             И както разбирате то за хубавото място не остана - НО обичам Ви, Целувам Ви и Ви гушкам всички, жалко е, че съвсем друг текст бях скицирала, а съвсем друго написах. Честито на всички с минусчета и на хубавиците от снимките едно голямо ЕВАЛА. Лучи, разбра ли сега КО СТАА!
ПП: Чудя се от толкова оплюване, ДИДИКАР не са ли ти мокри ръцете - как пишеш? smile3515 smile3511
ППП. На мама умничките момичета - да отидете до книжарницата, да си купите по един 
         тълковен речник, за да НАУЧИТЕ в какво се изразяват думите ЗЛОБА, ОПЛЮВАНЕ и т.н.
         и т.н. ЗДРАВИ ДА СТЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ, той живота ще Ви научи след време. Обещавам,
         нито дума да не Ви отговоря повече, защото НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 20:07 от ФИЛЮДКА

# 596
  • софия
Didikar, дай по същество - не съм чела много страниците назад. Добре дошла в отбора(ако все още не си се отказала, за което аз лично бих съжелила)
Кажи колко килограма искаш да свалиш!И  изобщо въпросите  които те интересуват.Ще се опитам да ти отговря подробно.
никой няма полза от дразги!!!

За съжаление не успявам по една или друга причина да прочитам всичко Mr. Greenа има и лична поща, има и книга....нищо фрапантн не се е случило.

Не се подавайте на лошо настроение!

хубава вечер мацки!

П.Пм Дайте идея за двечера- какво да си сътворя за вечеря.Мозъка ми е изтрит.И ме гони мързел!!!!!!!

# 597
[ П.Пм Дайте идея за двечера- какво да си сътворя за вечеря.Мозъка ми е изтрит.И ме гони мързел!!!!!!!
Аз днес на обед си направих едно бързо пиле със зеле Peace Стана много вкусно Peace Сложих в една тенджерка мъничко вода в която разтворих половин пилешки бульон /мисля, че е режимен newsm78, ако не е съм сгрешила и не го слагай/, после нарязах малко пилешко филе и го сложих и него вътре. След това зелето, черен пипер, червен пипер и домати. Стана супер Peace

# 598
пилешкия бульон в БГ не е режимен, много мазен и солен е
аз за най бързо хапване си правя яйца чукнати във завряла вода и после като са готови им слагам червен пипер и малко оцет и парафиново олио

# 599
Както казах малко по-рано днес, вече и аз съм с вас. Сега искам да ви кажа какво ми беше дневното меню:
закуска: кафе с подсладител, половин кофичка кисело мляко "Култура" 0.1 %+3 суп. л. овесени трици
10ч.: две ролца от раци
обяд( 13ч.) и вечеря( 18ч.) : по пловин печено пиле(драно) в плик, овкусено със сол, черен пипер, розмарин, чесън и малко сок от лимон. Сос към пилето: половин кофичкла кисело мляко "К-ра" 0.1+ 2-3лъжици обезмаслена извара + 2 скилидки чесън+ малко копър. По една чаша кола лайт.
16ч.: две ролца от раци
Останалите ролца от пакетчето ще хапна по-късно вечерта. Пих и 0.5 л айрян.
До 22ч. ще съм изпила и 1.5л вода
Как мислите, добре ли е?
Сега излизам- миналата седмица се записах на народни танци за любители и сега отивам да си раздрусам дупето там.
Ще се включа довечера. Лека вечер на всички!

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 23:17 от люска

Общи условия

Активация на акаунт