Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 380
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 600
Lucie благодаря ти  Hug Нали знаете, колко малко му трябва на човек - една мила дума..и е готов! Joy
Филюдка...няма смисъл..едно време знаеш ли на какво ме учеше татко : внимавай с глупавите хора и да сте на едно мнение няма да се разберете, ако опонента ти е умен и интелигентен човек , ще стигнете до консенсус...не искам да слагам етикети, но някои хора си ги слагат сами..да, има по-чувствителни натури, да има хора свикнали веднага на секундата да получават пожеланото...но! Няма ли го уважението, желанието да се впишеш в дадена среда, самозабрави ли се човек, нещата стават страшни...мен ми е болно, не за друго, а за обидата към хора, преминали месеци на режима, доказали и на себе си и, на другите цената си...

Люска водата не е ли малко? newsm78 иначе мисля , перфектен график Hugа , с колата мисля добре се е получило колиеството

и да ви споделя, макар и мръвкарка , макар и доста добре оправяща се в кухнята ми става на моменти труден избора..за днес съм на дюканско руло стефани (ей, тая телешка кайма мноооого гадна бе Sad), ама полях си го с малко млечен сос, вътре с копър и малко чесън и дали съм била мнооого гладна, или пък май наистина ми стана вкусно  chef
лека и отслабваща, и пълна с положителни протеинови  Wink емоции вечер ви желая

# 601
пилешкия бульон в БГ не е режимен, много мазен и солен е
аз за най бързо хапване си правя яйца чукнати във завряла вода и после като са готови им слагам червен пипер и малко оцет и парафиново олио

значи вече няма да го използвам, ще го сменя с Вегета, тя май е режимна, някъде четох рецепта с нея

# 602
  • София/Осло
Ice Queen - все пак внимавай с Вегетата..има сол и може да задържиш вода от нея  Wink..пък и на пипане ми е една мазна...напави си сама микс от подправки ,който мжеш да ползваш..аз в нас вече имам 1 шкаф с 10000 подправки

# 603
Здравейте и от мен Simple Smile

люска според мен менюто ти е супер Simple Smile ти колко кг гониш?

аз да ви се похваля и оплача - взех си първата част на първия държавен и в сряда съм на втората част, но вчера се разболях и сега едва ходя от омаломощение. Всичко ме боли, включително и миглите! и не знам как ще издържа комисията в сряда! Стискайте ми палци, ако се сетите, ако ли пък не, здраве да е Simple Smile

Та по случай успешно взетият половин държавен си поръчах дробчета и пилешки пържолки по телефона, нямам и идея как ще го изям понеже ми е толкова гадно, че никак не ми се яде...

# 604
Ice Queen - все пак внимавай с Вегетата..има сол и може да задържиш вода от нея  Wink..пък и на пипане ми е една мазна...напави си сама микс от подправки ,който мжеш да ползваш..аз в нас вече имам 1 шкаф с 10000 подправки
Благодаря за съвета Hug
До сега само веднъж съм ползвала бульон, вегета не съм и пак не свалям newsm78 Само 2кг за 2 седмици #Crazy Може би съм уникален случай...

# 605
Здравейте мили момичета и момче!
След няколко ужасно натоварени седмици, в които само търчах по университета и работата, ви пиша и имам желанието да ви разкажа какво ли не  blahblah , но ще трябва да се задоволя с едно кратко резюме  Smile .

На 18ти стана един месец откакто съм на режима и с вас, а ето и резултатите, които смогнах да измеря вчера:

килограми: -4,3 (2,3 от тях свалени през 1ва фаза)
ханш: -3см
талия: -6,5см
гръдна обиколка: -3см
бедро: -3см
прасец: -1см
Хубавото в цялата работа е, че бицепсът ми не е мръднал, тренирала съм 7 години плуване и ръцете са ми добре развити и се притеснявах да не ми изчезнат мускулчетата, че си ги обичам  Laughing .

Но най-якото беше, че след като 18 дни задържах и се мотах между 66,3кг и 65,9кг, днес сутринта кантарът направо ме застреля! Показа ми 64,6кг   Hands Clap !!! И какво си мислите беше първото нещо, което направих след като видях това - почнах като лудите да го местя из къщата, да не би нещо да се е объркал Laughing .Оказа се, че си е в ред и явно е отчел поправките, които нанесох през последните дни. Бая стари постове изчетох, съдържащи коментари относно причините за задържане и си взех бележка - намалих готовите шунки и прочие до минимум, почнах да хапвам по-честичко рибка и спрях лимона, който слагах задължително и в не малко количество в чая. Така че, благодаря на всички, че сте ги обсъждали тия теми  Hug .

Да не забравя, макар и с голямо закъснение, да благодаря на Sun и vesito5, за мнението по повод на щраусовото месо, както и на Lucie, която ако не се бъркам, ме посъветва да разкарам Гаудата(16%)!

Браво на всички, похвалили се с минусчета и страхотни снимки и до скоро!  bouquet

# 606
  • София/Осло
Ice queen-резултата ти хич не е лош за две седмици....на кой режим си 5/5 ли?

# 607
Ice queen-резултата ти хич не е лош за две седмици....на кой режим си 5/5 ли?
Да Peace д-р Дюкан го препоръчва като най-добър. Личната ми лекарка днес ми каза, че съм отслабнала Shocked, а не ме е виждала от няколко месеца. Може да съм свалила сантиметри, но ще се меря на 06.11 когато навърша месец на режима Peace

# 608
Здравей сладурки , радвам ви се...
вижте какво четох до сега http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=13775   не е лошо да се знае ..
и пийнете по чашка водица!

# 609
  • София/Осло
Ice Queen - Аз примерно само на см свалям напоследък, видимо е да, но кг си стоят  Peace
Успех!!

# 610
Филюдка, страхотна реч
и си много права, за всичко, не само персонално за тази "дама"

кри, мерси, добре съм, мърдам още както се казва
не беше нещо сериозно, но все пак

сега обмислям драстична промяна на перушината, да видим дали и кога ще се осмеля

на всички - само минуси и положителни емоции

# 611
Ice Queen - Аз примерно само на см свалям напоследък, видимо е да, но кг си стоят  Peace
Успех!!
Hug
Не се отказвам аз, все пак преместих закопчаването на колана с една дупка Whistling А и съм пред МЦ

# 612
             ДИДИКАР, вчера само заради теб не писах, че щеше да чуеш нещо по соленко, обаче сега искам само едно да ти кажа, ние може да сме лелки, ала не сме твои лелки - чувала ли си поговорката "ПРОСТОТИЯТА ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА" . Мисля, че са я казали старите хора за такива нахални млади жени, които си мислят,  че никога няма да остареят. Аз разбира се от епитета "лелки" не се обиждам, даже съм и баба на две внучета, ала така като се замисля и твоята майка е лелка, ама е пропуснала нещо важно - ДА ТЕ НАУЧИ ДА УВАЖАВАШ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА и не само, А ОСНОВНО ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ. Затова не очаквай уважение и ти! Тук сме се научили да поддържаме един що годе възпитан тон и който иска да получи помощ , или съвет, трябва да го спазва. Чудя се една млада и много хубава жена, като теб, защо е комплексарка. Защото само една КОМПЛЕКСАРКА избива комплекси и става за резил на   една доста голяма   общност, каквато е нашият форум. Извини ме, ако съм те обидила, но ти наистина се УЛЯ! Хайде със здраве и никой не ти иска мнението. Тук такива като теб не виреят! 
           Момичета, извинете ме, но просто превъртам, като чета. Вчера ос..ха темата, не им стигна, днес започнаха пак. Питам се, кой им е искал мнението, хем ги мързи да четат, хем нищо не знаят, хем търсят помощ, хем са нахални и нахалството им стига до наглост. Аз съм отгледала толкова деца, такова нещо за първи път срещам,  ти му говориш нормално, като на бял човек, то държи на всяка цена да го наругаеш. Каква младеж расте, да тук преди два три дни, друга една която уж се сбогува, апък се появява пак, ме нарече на лични злобна лелка, аз не й се обиждам, защото съм се доказала като човек и личност през годините, но й се чудя, тя като стане на моите години - каква ще е Й е равносметката аджеба.
             Аз като влязох в темата, може да се каже, че  надали съм задала пет въпроса, ама си седнах на д...то и четох яката, а също така четях редовно и форума, прочетох всичките 100 теми лека, полека, намерих ВСИЧКО КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВАШЕ за режима.
             Както казват гърците ТА СКАСО ( ще се спраскам) от срам за нашето младо поколение, аз винаги съм казвала, че по възпитани и добри деца от нашите няма, но ви обещавам, че НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО КАЖА. Срамота, срам ме е за майките в България, които не са успели да направят добри хора от децата си!
             И както разбирате то за хубавото място не остана - НО обичам Ви, Целувам Ви и Ви гушкам всички, жалко е, че съвсем друг текст бях скицирала, а съвсем друго написах. Честито на всички с минусчета и на хубавиците от снимките едно голямо ЕВАЛА. Лучи, разбра ли сега КО СТАА!
ПП: Чудя се от толкова оплюване, ДИДИКАР не са ли ти мокри ръцете - как пишеш? smile3515 smile3511

Извинявай,че закъснях с отговора си ама си имах работа ,която не е да чета книги Laughing
Дали си ми лелка или баба незнам ама ме кефиш,че си отделила толкова много време за мен.И да ти кажа,че комплексарите се държат като теб и други такива а не като мен.Не мисля,че точно аз имам комплекси някакви-напротив.И съвсем н си мисли вече,че сте все още голяма общност-намалявате и ще си останете само вие , които аз наричам ТЕЯ Grinning Прекалено много уважавам възрастните но тези които го заслужават - и да и  млада  съм и хубава съм и за тези,които ме уважават съм страхотен човек-но за такива като вас,които не сте тук да давате съвети а да ругаете не ме интересува кой млад кой стар-защото неможеш ти да ми държиш тон а аз да си мълча само защото сте възрастни.И последно за сега - незнам защо сте си помислили,че ви искам уважението.

А на Амели да кажа-не съм се отказала от нищо-просто се отказах да искам съвети тук- на други места където съм в момента не ме питат дали съм чела книгата и не си предават важности- просто момичетата помагат с каквото могат защото за това са все пак тук.
А вие неможете да разберете колко сте смешни и злобни.Досега 11 момичета ми писаха на лични да ми кажат какво мислят за вас но не смеят да си го кажат тук.Е аз не съм от тях

# 613
  • София/Осло
Mma Ramotswe - все забравям да ти кажа че, рецептите ти са толкова разнообразяващи режима и толкоз вкусни..мерси за труда , който полагаш  Hug

# 614
  • софия
Успех!!
Hug
Не се отказвам аз, все пак преместих закопчаването на колана с една дупка Whistling А и съм пред МЦ

и аз така, колана ми се разходи с не  една а с две дупки, а иначе от килограмите си не съм много впечетлена!!!

Общи условия

Активация на акаунт