Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 368
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 630
Не го тълкуваш правилно. Прясното мляко е включено в общото количество от 1 кг млечни на ден.

# 631
Здравейте Дюканки и Дюканец,

При мен нещата са по старому- седя си в трета и ту свалям, ту си връщам сваленото и така... Embarassed

Има нещо което не ми се иска да подмина, а именно двете дами- didikar и tristania- момичета, тук никой не ви задържа насила, ако не ви изнася просто напуснете!

зелено човече , много сладко коремче! Сигурно е голяма радост! smile3525
lucie, имаш наистина голяма промяна! Честито!  bouquet
И накрая tuningmania, честито ти намаление!  love001

Hug Hug Hug за всички

# 632
blumchen_fee,съжалявам,че днес не успях да ти отговоря,много бързах и не съм видяла,че си ми писала.Сега реших да прочета всичко,което пропуснах днес и видях поста ти,който е бил пуснат малко преди моя.Извинявай  bouquetМного ти благодаря за подкрепата,оценявам я и определено думите ти ми се отразяват благоприятно. WinkСега когато мога да хапвам и зеленчуци съм много по-добре.Днес ядох от всички позволени такива(най-много се насладих на гъбките) Laughing,а и няколко парчета пуешко филе.Е,не е като да си набавиш протеини чрез пържолка,или риба,но за мен и това е добре. Simple Smile

Давайте напред и нищо да не ви спира и демотивира.Веднъж избрали сме един път,трябва да го следваме докрай Hug Hug Hug

# 633
Зеленкоооо,  Hug Heart Eyes Страхотни сте двамата с Точко!   love001 Леко и безпроблемно раждане, миличка!  newsm51

# 634
  • София/Осло
зеленко и точко- страхотно ,страхотно- растете и бъдете здрави  Hug Hug
галка малка- общото количество на млечните  е до 1 кг  Peace
чочосан- 5/5 принципно е най-добрия вариант  Peace
коте - ще постна скоро рецепти , обещавам  Heart Eyes
сънче  Flutter

# 635
Уаау , Сънче много секси аватар  Heart Eyes
Зеленко , радвам се да те видя - теб и коремчето  Hug
Чочосан и аз ги правя тези номера с килограмите , неясно защо . Както съм писала и преди , това е жив организъм нормално е да ти показва разлики . Може би си задържала вода , опитай няколко дни да изключиш солта и да пиеш повечко течности , най - вече вода  Hug
Ривелко , време ти беше да я почнеш тази трета фаза както си му е реда . Нема да са пУашиш , ако си стриктна всичко ще е наред.
И накрая да се фукна с новите си придобивки - Кри  Heart Eyes Hughttp://i344.photobucket.com/albums/p353/kiaryy/DSCI0076.jpg

# 636
  • София
Последно да се фукна, че ще изям някой тиган  Mr. Green Вече го и усещам Точкото, от миналия петък, почуква отвътре, все едно да каже: Споко, тук съм, чакай ме, ще дойда

Който няма книгата (зелената), да пусне празен мейл до ducan_book@yahoo.com

# 637
До "ВСИЧКИ" - Здравейтеее Simple Smile Днес съм изключително Щастлив! И ако трябва да бъда искрен до край - толкова Щестлив не съм бил от..  над 1 година Sad Причината за днешното ми Щестие е, че си купих два чифта дънки и две блузки (леле, какви неща ипълват моята душица) - не, че съм стигнал така бленуваните от мен 90 килограма (още съм си 95 между другото) а просто досегашните ми дрехи вече наистина са ми грозно голями. Та.. влизам аз днес в магазина и казвам на продавача: "Добър ден! Трябват ми 1-2 чифта оборотни дънки, че както се вижда тези.. не са ми тамън!" От там Продавачът каза: "Какво значи: Оборотни?" Аз си вдигам блузката, показвам му колана - къде е бил.. някога и къде е сега и му казвам: "От 4 месеца, без 1 седмица, съм на Диета - ето резултата, обаче имам да свалям още 5 килограма и затова ми трябват оборотни дънки, а като стигна 90 килограма ще видя какъв размер ще стигна и тогава ще си сменям основно гардероба!" Няма смисъл да ВИ казвам каква физиономия извади Продавачът Simple Smile ТОЙ ме пита: "По-изчистени модели ли да ТИ давам да пробваш или от по-гъзарските?" Отговорих му: "Дай ми най-гъзарските! От 10 години нося само семпли, че от готините няма 58 номер Sad" Като ми подаде първия чифт аз се изсмях с глас. Влязах в пробната с тях, само и само за да докажа на Продавача, че ме е подценил! Но не беше.. И така, след около половин час проби, си тръгнах с двата чифта най-готини дънки от както влязохме в новия век Simple Smile Цяла вечер обикалям из стайте у дома, спирайки се пред огледалото! Е хубав съм - блондинка (но не дявол) да ме вземе дано Simple Smile

До "nano" - Мерси за цветенцата Wink

До "nelsun" - ТИ ме закла с най-тъпия нож! Не биваше..

До "etomira" - Дuшата на колата, е представа и усещане на Шофьора - нищо повече..

До "sanny3" - Няма да се лакомя за още.. но и не смея да кажа, че малко е останало, да не урочасам нещата. 5 килограма иначе Wink А за гушкането - давай още - това ми е малкооо..

До "чочосан" - Като ме отвее вятъра на някъде (нали съм вече почти слаб) и наистина не пиша Sad

До "_KIARA_" - Мерси мила  remybussi

# 638
Зеленко, много си сладка  Hug

# 639
  • София
Зеленко, много сте сладки двамцата!  newsm10

Nelly, лелеееее направо изби рибата ..........  smile3501

Тунингnewsm78  к'во казАх?!  #Crazy

# 640
Привет на всички Hug Heart Eyes
Стига с тези войни Naughty

Аз умирам от кеееееееееееф. Ям от течният шоколад и се разтапям. Най-накрая нещо супер вкусно и режимно. Ура!!!!

Зеленко, страшна си мацка, две в едно Peace Браво!

# 641
До "nelsun" - Че ме хресваш Laughing

# 642
тунинг я дай сега да ти видиме новите придобивки върху новото тяло  Hug Hug Hug

# 643
Аз умирам от кеееееееееееф. Ям от течният шоколад и се разтапям. Най-накрая нещо супер вкусно и режимно. Ура!!!!
Какъв е тоя течен шоколад Crazy Може ли рецепта Flutter Като прочетох "шоколад" и ми потекоха лигите над клавиатурата Crazy

# 644
точно пишех Туни да покаже снимки, но cote ме изпревари smile3509

Общи условия

Активация на акаунт