Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 366
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Благодаря Hug
Между дрегото къде изчезнаха рецептите от този блог newsm78 Намирам само с търсене, а преди това имаше линкове

# 647
          Здравейте сладури мои! Много много ми липсвате .... за съжаление нещо времето не ми достига тези дни! Съжалявам , че ще го кажа , но ТЕЗИ НЕГАТИВНИ ХОРА , МОЛЯ ВЪН ОТ ТУК , ПРЕКАЛЯВАТЕ С ВСИЧКО!!!

А до всички други тук страхотни хора , отдадени на режима и постигнали с много воля резултати достойни за уважение  Hug  Hug  Hug Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet   bouquet   bouquet
    nelly   страхотна си .... изглеждаш перфектно!

зеленко много сте хубави , живи и здрави и да се пазите много.... и аз си мечтая за таково коремче като твоето  Praynig

mi_di  кажи за течния шоколадддд , ооооо видях го  Crazy ще ме огрее  към нова година!!!

Целувам ви обичам ви и дано утре темичката ни е по ведра изпълнена с ----- и усмихнати , позитивни хора!  Heart Eyes

# 648
  • ул. "Мечтание"
Дзак!  Sunglasses Mr. Green
Реших да напарвя малко промяна в плана! Реших да не се изсилвам и да направя ударната фаза 5, а не 7 дни! Тоест, от утре започвам Втора фаза!

Мисля да я парвя 5/5 ама да видим как ще ми се отрази!

Равносметката до тук е минус 3, 400 кг и по някой друг сант от мерките. Не много, но качествено! Аз лично съм доста доволна.  Mr. Green

А тия пет дни буквално не ги усетих как минаха! Мъж ми и той много доволен, щото всеки ден има по нещо сготвено. Тая вечер правих едно телешко с много подправки и той остана много впечатлен. Каза че за пръв път яде нещо толкова различно и вкусно! Heart Eyes

Ох, гледам снимки и много ви се радвам! Всички сте много хубави!

зелено човече, страхотно коремче!  Heart Eyes Обхвана ме носталгияи се размечтах пак да бременея!
Ти продължаваш ли да си спазваш Дюкан, че не разбрах? Embarassed

Благодаря Hug
Между дрегото къде изчезнаха рецептите от този блог newsm78 Намирам само с търсене, а преди това имаше линкове

Най вероятно проблема е в линковете! На кирилица са и не всеки браузър ги отваря! Аз съм с Файърфокс, сложих си спешъл ад-он да разчита линкове на кирилица, но пак не ми се отварят понякога. Бих посъветвала, тия които се занимават със сайта да слагат линковете да са на латиница, а не на кирилица! Ако имат нужда от помощ от какъвто и да е вид за блога, аз съм насреща! Нали съм си блог маниачка!  Crazy Mr. Green

# 649
  • София
Тунинг, ми аз на тия, дет' не ги харесвам, не им пиша .......... така, че вЕрно е! Давай веднъг снимки с новите дънки, да не пусна едни със старите ти ! newsm48

# 650
  • Costa Rica
Еха, шоколаааааад! Бих убила за парченце...

Излигавих се и кантарът ми го върна (вадете тиганите). Бях - и още съм- грипава и нещастна поради което, така че не устоях на гроздето, което ми донесоха. Плюс всички онези вредности в лекарствата. Нямах сили да се тревожа режимни ли са или не. Диетата отиде на кино. Но от утре пак се стягам. Даже си купих херинга и утре ще се престраша да я хапна. Идеята да забия зъбки в нещо топло и кърваво вече не ми се вижда толкова отвратна. Още един вегетарианец, преминал в лагера на хищниците - няма лошо. Laughing
Е, още не гледам заека (домашния любимец) с блАжен поглед, но все пак дюканствам отскоро...има време. Joy
Отчет - уж не съм свалила килца, но сутиенът ми вече хлопа...

Действате ми ужасно мобилизиращо! Благодаря че ви има!   bouquet

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 21:52 от fayza

# 651
  • New Zealand
днес съм щастлива! Simple Smile тази сутрин за първи път ми се получи палачинката, т.е. не се разпадна! това е повод за празнуване! Laughing

# 652
  • ул. "Мечтание"
Извинявам се, не съм доразбрала за рецептите в блога!  Embarassed Сега видях какво е имала предвид Ice Queen, че ги няма в страничното меню! Но все пак не оттеглям предложението линковете да са на латиница, а не на кирилица!  Wink (ама съм нагла baby_neutral)

Питане: При схема 4/3 какво точно се има предвид? 4 П на 3 ПЗ ли? Наумила съм си да редувам тая схема с 5/5, но се чудя с коя от дветеда започна сега след първа фаза. Може ли евентуално да ми дадете някакъв съвет?

# 653
didikar, ти явно си доста глупаво момиче и от дума не разбираш. МАРШ от темата ни
 smile3513 ignore2вече не издържах

Който ме познава ще потвърди,чесъм доста умно момиче,но с глупави хора трябвада разговаряш глуповато за да те разберат.

# 654
До "cote" - Е стига деее - издържа почти 4 месеца без да ме видиш - дай ми още 1..

До "mamaTsvety" - Още малко търпение - Моля ТЕ Simple Smile

До "nelsun" - А си показала моя снимка, а съм ТИ поискал официално, пред свидетели, номера на мобилния телефон Flutter

# 655
Рецепта Abrakadabra
Вълшебен течен шоколад

Това е шоколада, но аз сложих 1с.л. какао, малко канела и малко кафе за цвят и аромат Peace

# 656
До "ВСИЧКИ" - Момичета.. я споделете нещо. Значи - старите ми дънки са 56 номер Simple Smile На новите ми пише 32 на едните и 34 на другите. Усещам, че номерацията е различна. Объркан съм - как да разбера новите дънки, кой номер са по "старата", ако мога така да се изразя, номерация?

# 657
Ех, че страсти кипят тук!
Здравейте дюканци и дюканец!  Hug
Тунинг, много ти се радвам на лентичката. Браво! Честити ти и нови придобивки! Аз рядко пиша и почти не ме познавате/помните, но пък редовно ви чета и вече си ви чувствам близки!
Зелено човече, страхотно коремче! Лека и безпроблемна бременност!
Видях много промени и освен, че съм възхитена от вас, момичета, съм още повече амбицирана. Особено след като днес получих един куп комплименти от хора, които не са ме виждали отдавна. Това ми даде такава засилка по магазините и добре че си напомних, че искам да свалям още иначе щях да си обновя напълно гардероба  Simple Smile
За протокола - 1 месец и 19 дни - 13 кг.

Добре дошли на всички нови дюканки!   bouquet

П.П. Дидикар, ако бях на твое място бих спряла да влизам в темата - така ще си осигуря душевен комфорт, а и на нас, тези, които си влизаме тук с желание ще ни стане по-уютно. Благодаря предварително.

# 658
Здравейте момичета, аз се завърнах сле няколко месеца почивак от диети. Имам нови сили (като изключим грипа) и вече 3 кг. надолу.
Ще споделя закуската която я направих тoку що и ми идва да я изям още сега.
Кекс

# 659
Здравейте, слънчица,  Hug

Тунинг, веднага да се явиш с новите парцалки на инспекция Heart Eyes. Между другото и аз вчера се вълнувах тази номерация на дънките, на каква българска отговаря  newsm78

А и да се похваля, на пейката на седмиците се освободи едно място, айде бързо някоя да скача там, вече съм при шестичките, чукнах 69 кг чиста прелест,  явно добре сте ме дръпнали, сладурки  Hug

mar4ela5  Hug, къде ми се губиш, търся те да те дръпна, нали обещах, ако вече не си се справила и без мен

зеленкоооооооо Hug, много сте милички с Точко, всичко най-хубаво ви пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт