Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 372
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 615
Mma Ramotswe - все забравям да ти кажа че, рецептите ти са толкова разнообразяващи режима и толкоз вкусни..мерси за труда , който полагаш  Hug

мерси, мерси
да пускам ли lutfiske или още не и е дошло времето? или може би като съвет за тези с проблем с 00  Mr. Green - действа, изпитано
виж за ферментиралата херинга surströming забравих, а е толкова полезна

дай нещо по съседски
аз всеки петък обядвам навън и оттам черпя идеи, после рецетите е лесно да се намерят

# 616
  • София
Didikar, достатъчно съсипа настроението на хората в темата! Ако не ти е приятно тук, просто не влизай! Но да влизаш за да обиждаш е признак на лошо възпитание!

Съжалявам, но този път побеснях!

А сега да кажа това, което исках. Няколко страници по-назад прочетох за напитките без захар. Мое лично мнение е, че може само тип колови напитки, защото в плодовите без захар на чиито етикети пише БЕЗ ЗАХАР съдържат плод. Дори и само 10% това са си въглехидрати. По тази причина се въздърам да си купувам, въпреки, че много харесвам ПРИСАН Грейпфрут Лайт. Ако греша, моля опровергайте ме!!!

Hug Hug

# 617
  • София/Осло
Mma Ramotswe - хохохо така и тая lutefisk не мога да я харесам..ама ако имаш нищо пригодено за режима бих се жертвала....аз се чудя сега тоя бадемов коледен сладкиш как да го скрия от поглед та да не се изкушавам  Joy Joy Joy
Иначе напоследък все на рецепти за сьомга попадам и доста си разнообразих менюто  Peace
Ще трябва да постна в темата с рецепти нещо  Thinking
etomira - пия си всякакви плодови напитки стига да не са направени с плодова пулпа,  а само с есенция  Peace

# 618
didikar,миличка,изобщо не се връзвай на "МИЛАТА" госпожа,тръгнала да чете конско и с тон да поучава,както и лек опит да обижда  Mr. Green Разбира се да покаже колко е мъдра,какъв интелект има само...
Незнам кой е злобният в случая,такова нахвърляне,такава жлъч се изля....
Още един път казвам,където има жени,има интриги и злоба.Айде спрете се вече,обещаваме да не ви нарушаваме спокойствието с нашите "тъпизми"  Stop

# 619
Didikar, достатъчно съсипа настроението на хората в темата! Ако не ти е приятно тук, просто не влизай! Но да влизаш за да обиждаш е признак на лошо възпитание!

Съжалявам, но този път побеснях!

А сега да кажа това, което исках. Няколко страници по-назад прочетох за напитките без захар. Мое лично мнение е, че може само тип колови напитки, защото в плодовите без захар на чиито етикети пише БЕЗ ЗАХАР съдържат плод. Дори и само 10% това са си въглехидрати. По тази причина се въздърам да си купувам, въпреки, че много харесвам ПРИСАН Грейпфрут Лайт. Ако греша, моля опровергайте ме!!!

Hug Hug

Е не искам да ме обиждате и аз си мирувам - така не става- ако помните аз в началото направих един коментар за едно момиче,което беше нападнато и вие ме почнахте  Laughing - аз съм една вие сте ллллвече все по-малко по пак повече от мен.А дали със съсипала вашето настроение не ме интересува-все пак за да почна значи вие сте съсипали моето

# 620
didikar, ти явно си доста глупаво момиче и от дума не разбираш. МАРШ от темата ни
 smile3513 ignore2вече не издържах

# 621
Който много пита,бива наругаван и изпъден  bowuu
Евала,добри хорица   bouquet

# 622
  • София
Здравейте, ето малко обещани снимки на моето коремче. Който реши, че са публикувани в обратен ред, да хвърли едно очко на подписа ми  Joy

преди 4 седмици
преди 3 седмици
преди 2 седмици
тази седмица

БЪРЗО ПИЙТЕ ПО ЕДНА ЧАША ВОДА!!!

# 623
             МАМА ЦВЕТИ  smile3501 newsm74

ЗЕЛЕНКООООООООООО, браво, напредвате с ТОЧКО двамата.  Изглеждаш много добре,  предполагам, че и се чувстваш много добре! Леко и безпроблемно!!!
  love001  love001

# 624
Ще се Фала Mr. GreenОтпуснах се и си карам нормална трета фаза.
Все още се чуствам леко гузна newsm78.Обаче и по стриктно скачам на кантара -да се следя. Laughing
Интересно се развива темата-понеделнишки Thinking
Зеленкотооооо  love001

# 625
Който много пита,бива наругаван и изпъден  bowuu
Евала,добри хорица   bouquet

Tristania, има книга, има 128 теми, който се интересува може да чете. Аз като реших,че ще го спазвам този режим зададох един въпрос на лични на една мацка и другото си го намерих в темите и книгата. Никой не е длъжен да обръща специално внимание на лигли. А иначе ти сама каза нещо за интригите, така,че спри.

# 626
малеееее зеленко каква убава  Hug Hug Hug
а двете комшийки я давайте идеите и рецептите и насам амаха  Hug Hug Hug аз не съм голям фен на рибите ама моя е.. може да го зарадвам
ривелке   bouquet

# 627
Здравейте момичета
Искам да ви се пооплача малко.Такова чудо като мен няма. Вчера сутринта бях 61кг. ,а днес 63кг. Итова продължава вече десет дни.И кое точно е истинското ни тегло?Дали ако променя схемата и вместо 5/5 правя 4/3 или2/2 ще променя резултатите на кантара newsm78
А този калкулатор просто ме уби.Да не ви казвам какво му беше описанието за моята скромна персона.Ужас!!!
ЦЕлувки за всички/включително и за сърдитите момичета ,които хем не ни искат ,хем пък ни четът/

# 628
Извинете ме може би за тъпия въпрос. Може би и някой друг го е здавала ама..........Какво точно занчи:

.........................

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%
....................

ДОБАВКИТЕ:

Обезмасленото мляко 0,1%- прясно (Верея, Май дей Фитнес, Фибела) или на прах може да подобри вкуса или да посгъсти чая или кафето, както и да участва в приготвянето на сосове, кремове и др. подобни. Може да се консумират ДО 250 ГР. НА ДЕН.

Може би се има предвид, че освен 1кг млечни продукти имаме право и на 250гр. прясно мляко? Правилно ли го тълкувам?  Thinking

# 629
Искам да попитам, във форумите на бгмама има ли модератори?

Защото не е нормално няколко човека да тормозят всички останали потребители. Във всеки друг форум капризните госпожички отдавна да са получили бан.

Общи условия

Активация на акаунт