Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 603
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Didikar, имаш претенции да си интелигентно момиче. В такъ случай защо се заяждаш и се показваш като проста и невъзпитана????? Ако искаш да си част от това общество, никой няма да ти откаже, но наистина не разбирам защо влизаш само да се заяждаш???????!!!!!

# 736
bubica за на 5/5 бях месец и малко после минх на 4/3 като си мислех че ще почна да свалям по бързо, да ама не , но може и да е защото вече бях смъкнала доста и ми оставаше малко

didikar  ей затова всички свесни хора които имат възможност бягат от БГ защото е пълно с такива дребни душици като теб. Злобна си и досадна. Ади бегай другаде да си пръскаш отровата!!!

# 737
3 кг ще ги сваля дори и де не ме обсаждате тук - вие с многото килца му мислете - щом така мислите,че се сваля по-бързо продължавайте да злобеете по мой адрес. Twisted Evil

Ти три кила можеш да свалиш и с едно по-сериозно ходене до тоалетната. Simple Smile Май не ти е необходим толкова обвързващ и продължителен режим. Аз за три кг дори не бих прочела и един ред диета Wink

# 738
Здравейте момичета!
Четох, четох и нищо не писах ама вече не ми издържат нервите.
didikar - какво си мислиш, че всички имат време да четат твоите глупости ли. Верно че си много озлобена. Тук хората си помагат, а ти ги оплюваш. Не знам що за страхотен млад човек си, както казваш. За някои може би да. Но щом не искаш съвети от никой тук, не мога да разбера какво правиш още в този форум- иди другаде си намери място. Айде със здраве от мен.
На всички други дюканки - много  минусчета, повече усмивки и по-малко 'заядливки'. Simple Smile

# 739
  • Варна
    Здравейте и от мен!
     Имам нужда от вашата помощ,подкрепа и съвет PraynigПреди 1-2 теми бях писала,но с тези спамове, кавги и питанки за елементарни неща,явно никой не обърна внимание освен ФИЛЮДКА,АМЕЛИ и ЛЮСИ/за което има благодаря!/
     Аз от 1.09.съм в ІІІ-та.Влязох в нея на 55 кг.І-вия месец свалих още 1 кг/няма лошо/,но сега-ІІ-рия свалих още 1 кг.Та сега съм 53.Висока съм 161 см.и не се харесвам вече така/доста кльощава изглеждам,пък ми и омръзна от подмятания и забележки/ІІІ-та я правя по устав.Има ли друг с такъв проблем и какво ще ме посъветвате да предприема??? newsm78 Thinking
Аз също съм така. Влязох в трета 50кг и за трите месеца и половина свалих още три, висока съм 157. В началото на трета смених цвета на костата-руса и сега всички около мен често повтарят колко съм бледа без грим, как анорексията започва така и т.н. Карам си трета нормално с две гали, когато трудно удържам прасето в мен, нишесте и плод, но свалям. Остава ми още месец и нещо и предполагам след това в четвърта ще кача поне килограм - виждам, че има дами на "поправителен". Какво направих - станах червенокоса и като всичко ново сега се харесвам!
Веси, успех не си сама Hug
Лек и отслабващ ден на всички! Hug

# 740
И освен това ми е доста странно, защо си мисли, че е единствената млада и хубава, че нещо не ми се връзва нито с моя лик, нито с този на момичетата от темата. А пък тези дори и чисто биологически не млади, са доста по млади по дух и определено далеч по красиви от такива като нея. Злобата загрозява дарлинг Laughing Laughing Laughing А от теб струиииии, наводнява. Големи комплекси, голям ужас Laughing Laughing Laughing Благодаря за забавлението, което ми предоставяш, защото писанията ти наистина забавляват с простотията си. Все съм чувала за такива хора като теб, но съм щастлива да нямам такива край себе си Laughing Laughing Laughing

# 741

Айде стига де, дете  Tired .Претендираш,че си умна и възпитана.Ами покажи се като такава,защото умните и възпитани хора знаят кога да престанат.Успех ти желая в живота.

Поздравче за всички и не забравяйте........ВОДАТАААААА  Hug

# 742
didikar иска вниманието ви, явно няма много приятели и познати с който да споделя и се компляксира от това. Защо изобщо и отговаряте, тя това иска - да се заяжда. Оставете я, не и се връзвайте. ignore2

Не заслужава времето отделяно дори да и изпишете името.
Приятен ден момичета

# 743
За маслената риба и аз потвърждавам неиното благоприятно влияние за 00 . Аз я правя на фурна във фолио и една риба изядена на вечеря дава "светкавичен " резултат ...още същата нощ.

didikar... понеже явно следиш постоянно какво се пише в този форум и  ......искам първо да ти напомня че тук сме се събрали да обсъждаме и подкрепяме за изпълнението на един хранителен режим ... моля те ако имаш да кажеш нещо по темата пиши ...ако ще се "обясняваш " ...колко си умна досетлива докачлива
 ........МОЛЯ те прави ги на ЛС  ... тук не е чат или форум - кюкарник,  има  определена тематика  ... и
наи учтиво те моля съобразявай се !!!

Виж какво ще ти кажа - аз също бях тук за да обсъждам и да се науча нещо за диетата- след като мен и няколко други момичета ни наругахте само защото сме попитали нещо без да сме прочели книгата вече нямам желание да пиша по темата- а май и вие не го правите.И не съм тръгнала да ви следя просто като има нов отговор на мен ми излиза директно - и как да не отговоря като се отнася за мен - не е учтиво.но тъй като вие сте свикнали да не отговаряте и за вас явно не е така
И да отговоря на другата дама - като нямате време не ме четете и не отговаряйте-да съм злобна- не съм ако не са злобни с мен-Исках съвет-никой не ми го даде-за друго място намерила съм си отдавна и там ми харесва-тук просто ви отговарям на нападките.
И другата дама да не остане без отговор - в тоалетната 3 кг ти може би може да свалиш но аз не ям толкова ,че да имам три кила л...а . И в началото не бяха три.И този режим мисля,че не е само за дебели жени ,които искат да свалят над 20 кила.
Еееееее един да каже,че го забавлявам - нямаш проблем мила ще продължа тогава заради твоя кеф - само не се сещам какъв комплекс избивам тук - може би ще ми подскажеш.И не съм казала,че съм единствената хубава и млада - предполагам има и други.
Мила лорейн моите приятели нямат нищо общо с вас и не мислят като вас - и пак питам - какъв комплекс избивам - абе светнете ме бе хора- явно наистина съм тъпа,че не схващам.

# 744
  • София
Момичета, някъде из темите прочетох, че е препоръчително по-късно да се тренира. А може ли от сега?
Мисля, че много зависи какъв спорт ще избереш. Аз имам велоергометър вкъщи и си мисля че по 20 минути на ден няма да ми навреди на въртя педалите. Освен това два пъти седмично ходя на народни танци.
Ако избереш някой силов спорт сигурно ще натрупаш мускулна маса, но някоя лека тренировчица не би трябвало да пречи.
И аз имам велоергометър, спирам, досега въртях по един час всеки ден Crazy.Не искам мускулна маса Naughty
cote, ти в началото на 5/5ф ли си била? А после на 4/3.
от велоерометъра не се качва мускулна маса ако караш на най-ниската степен,вече ако дигаш напрежението това е възможно
п.с. до преди 2 години ходех през ден във фитнес залата
а односно смъкването то става след 20 мин. и най добре е по един час бързо каране на най-малката степен
уфф напоследъ нямам никакво време за колелото , но от другиа месец задължително се взимам в ръце и започвам колелото в къщи и през ден във фитнеса да върна старата форма и фигура  Hug
тунингмания честити дънки и ново самочуствие , и до месец чакаме снимки с минус 5 кг  Wink

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 11:09 от lepidopteria

# 745
Вещи, за да не се притеснява момичето да ни отговаря защото й излизало като имало отговор, пусни новата тема и няма да й излиза, поне до момента, в който реши отново да влезе, но тогава вече ще е целенасочено от нейна страна и ще опровергае тезата й. И тогава ще излезе, че е и лъжкиня отгоре на всичко. Peace Joy Joy Joy Joy

Сафо, благодаря за рецептата, записах си я. Бая билки има Simple SmileSimple SmileSimple Smile, ще ми отнеме сигурно цяла вечност докато ги събера WinkWinkWink. Дано като се появя в билкарската аптека да ги има всичките, че май ще загубя ентусиазъм

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 11:11 от Krische

# 746
  Bulb  Bulb  Bulb  Bulb  Bulb

сега сериозно
3кг за твоята възраст са нищо
лично мение - ако си директно на 4 фаза само с един ден чисти протеини ще си запазиш теглото и няма да качиш повече както много от нас с възрастта

иначе след 10 години ще сме с разменени места

Но не забравяй теоретическата подготовка все пак

както и че  минуси има само с положителни емоции - равновесие един вид

# 747
Мили момичета от вчера следя темата и гледам, че се е предърнала в бойно поле  newsm78
Нека оставим тази девойка на мира защото ми се струва, че тя следи развитието на бойното поле и чака някой да я нападне за да отговори на удара. Ако никой не и обръща внимание и не отговаря на постовете и ... знаем какво ще стане... тишина само тя ми остана за теб

Хубав ден на всички мацки

# 748
Рецепта Abrakadabra
Вълшебен течен шоколад

Това е шоколада, но аз сложих 1с.л. какао, малко канела и малко кафе за цвят и аромат Peace

То и аз направих дузина модификации след първоначалния среднощен екстаз ("сътворих" го около полунощ с притеснителен блясък в очите).  Joy Намалих какаото, намалих подсладителя, както и прясното мляко. За съжаление, намалих и консумацията на самия шоколад, защото от това количество мляко (прясно+сухо), не излизам от 00.  hahaha

Злати  Peace

Ривелка, по устав си трябва. Сестра ми влезе с гръм и трясък в трета - хляб, плод, сирене + гала (първия ден) и няма грижи.   Hug

# 749
  • София
Vesito5, мисля, че спорт и хапване му е майката, но не нещо силово /за спорта имам предвид/, а примерно плуване, тае бо и разните там каланетики и аеробики. Малко ти завиждам за проблема, да знаЙш!   love001

Lady Frost, успех!

Тунингhahaha   Joy  hahaha   , прости ми  Hug , ама такъв хилеж ме напуши, само като си  представих ситуацията с кантарчето ...........  ми явно не те е познало и затова се е тръшнало! Купи си ново!

Общи условия

Активация на акаунт