Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 532
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер,младежо  и девойки! Hug

Два дена ме няма и нямате изчитане,големи картечници сте!
Какви красавици видях на снимки,супер сте до една!

Малко късно,но все пак още не на патерица-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕАТА!

Аз пак задържам,но явно така ще е до финала,примирих се и чакам,пък дано скоро...........

Лека ви петъчна вечер!

# 241
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 242
  • New Zealand
Деатa, да си жива и здрава и много обичана!  bouquet
аз станах преди един час. обичам събота сутрин, тогава си позволявам мързеливо кафе и нещо по- така за закуска Simple Smile сега правя тортата на Боби, по случай рожденият ден на Деата да се почерпя  Crazy оказва се, че винаги когато имаме рожденичка, аз се награждавам за нейно здраве Mr. Green

# 243
Пууу, Слабе, с тая гьостерица две кила ще трябва да паднат...само да не са пак от сивото вещество...ама в крайна сметка и на тях ша са радвам, само и само кантара да помръдне.Ще докладвам...ако не забравя за кво съм се качила на него. Crazy

# 244
  • София
Мисля да си лягам

лека нощ на всички  Hug

newsm78 май си имаме още една рожденничка

ели -р-ва дано не греша но

bdbaloni

newsm38

чакай да пробвам и аз да сложа един протеинпреди лягане hahaha  а за авентурка е за закуска hahaha

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 22:48 от tanyamanya

# 245
Добър вечер и от мен  Mr. Green
Леко уморена след днешния урок по плуване се прибирам от мини / ама съвсем мини / Русенска срещичка . Абе моми , Русенки Дюканки нЕма ли ?  newsm78
Искам да поздравя Деатка с рождения ден и да пожелая  много щастие , усмивки и реализирани мечти  Hug  bouquet
Грабвам протеина на Таняманя и ще пробвам дали ще го приспя  hahaha
Монн  hahaha ШЪ мЪ умориш  hahaha
СлаБенце  -откога се сдържам , ама ....... апчих ! tooth

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 23:21 от Nelly#

# 246
  • New Zealand

newsm38

чакай да пробвам и аз да сложа един протеинпреди лягане hahaha  а за авентурка е за закуска hahaha

денят ми започва все по- добре Mr. Green

# 247
Авентура , късно е - отнесох го , сега го приспивам  Naughty

# 248
  • New Zealand
не бързаш ли с приспиването? newsm78 предлагам ти да влезе в употреба  преди това Mr. Green

# 249
  • Пловдив

Той като те приспи ще отиде да каже добър ден на Авентура  Joy Joy Joy

# 250
  • софия
Абе ,Нелкоооооо,ти хубаво отиде да го приспиваш,ма глей какво направи с това апчих. ooooh!

Туй е БритнитУ,баш овца без козинка. Mr. Green

# 251
  • София
Привет, Ваа, Идвам ви догоних  Crazy в новата темичка - Вещи   bouquet
Прекрасни момичета видях в темата - страхотен стимул сте  Flutter  bouquet  bouquet  bouquet
О, Монн    Laughing Hug
Деата Честит Рожден Ден! Желая ти да си здрава и да си обградена от любими хора  Heart Eyes
Много, много Убава тема и Тонитоо се появило и Тунинг....А  Дорчестърчето размятало едни плакатиии  Party
ОтчетЪ:Режимен мой, ама болен....но мерките падааат, пък се надяваме след 2П дни, другата седмица да падне некое грамчИ  Thinking /на 2/5 съм/
Лека и режимна  Hug

# 252
ИВАНЕТА
Най-искрени пожелания за здраве и сили,за ползотворни дела,за топлота и доброта-дарявани и получавани,за дни на радости и веселие,за мигове на сбъднати мечти!

Желая ти:
12 месеца без болести,
52 седмици без грижи,
365 дни щастие,
8760 часа любов
52560 минути кеф и
31536 секунди секс!

Честит рожден ден! hbdtu baloni baloni hbday bdbaloni stork-girl stork-boy 1stroller Tada newsm63 smile3560 twin_neutral  bouquet  bouquet  bouquet

# 253
        ДОБРО УТРО Grinning
                           ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ ДЕН !

# 254
  • София
Добро утро!!!
Ива нета, след поздрава на Ивончето мога само да кажа ЧРД!!!   ura
Да си ни жива и здрава и мноооого елегантна! Много здраве, щастие и пари и дълги години, за да им се наслаждаваш!

Ривелка, ти не спиш ли уа! Мерси за кафенцето, ранобудничке!
И аз като че ли тази нощ съм отслабнала (ама от към мозъка) щот отидох до кухнята да си взема кафенцето, повъртях се повъртях и като седнах пак на компа - гледам  newsm78 пак съм без кафе...

Весел и отслабващ ден ви желая, сладурки и сладурчо! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт