Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 460
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 345
malka_maimunka  за мен най-хубаво е да пиеш омега3 и някакви смесени, Аз пия 5 вида но не съм в бг така че не мога да ти препоръчам нищо, но все пак аз пия омега 3, магнезий, С, мултивитамини, калций
 nano  да бульона може да се ползва, но ти препоръчвам  без кожа да вариш пилето. то бе друго си пуска много мазнина (поне при мен)
филюдке чудни резултати си имаш
 soft_flame  това е форум не чат, не винаги има кой да ти отговори адекватно и да знае. Добре дошла при нас и по спокойно с нервите   bouquet
лека вечер ви желая

# 346
malka_maimunka , аз пия омега 3 от риба и мултивитамини с минерали. Преди пиех и магнезий с калций. Бяха започнали да ми изтръпват прасците и след магнезия се оправиха. Марка не мога да ти препоръчам, защото са купени от Германия.

soft_flame, в темата има много спам и затова не винаги се забелязват питанията. Питай втори път.

# 347
malka_maimunka  за мен най-хубаво е да пиеш омега3 и някакви смесени, Аз пия 5 вида но не съм в бг така че не мога да ти препоръчам нищо, но все пак аз пия омега 3, магнезий, С, мултивитамини, калций

cote, утре ще мина през аптеката и ще проверя какво предлагат. Благодаря за отговора!
 Heart Eyes

# 348
tanyamanya  Hugбеше от сърце. Аз си пописвам, но това не е мое, но веднага като го прочетох се сетих за вас.
5 ПЗ - пълно задържане при мен, ама чакам 5П та да се размърда и при мен Кантарев... Sad..нооооооо, нека не съм максималистка, особенно в началото на пътя, даже нямам право да мрънкам...ама...някой добър човек няма ли да ми даде шут-старт, надооолу по скалата? Виждам, е помага Joy

# 349
feelgood , аз като една добра Дюканска душа веднага ти идвам на помощ -  bash bambam fight newsm27 hahaha

# 350
malka_maimunka , аз пия омега 3 от риба и мултивитамини с минерали. Преди пиех и магнезий с калций. Бяха започнали да ми изтръпват прасците и след магнезия се оправиха. Марка не мога да ти препоръчам, защото са купени от Германия.

Това с изтръпването на прасците през миналата седмица и при мен се случи, много неприятен крамп и болка, която остана през следващите 3-4 дена.
Момичета, мислите ли, че е подходящо да си купя Калмацин /Калций-Магнезий- Цинк /?

# 351
Цитат: ВиВи
"Това с изтръпването на прасците през миналата седмица и при мен се случи, много неприятен крамп и болка, която остана през следващите 3-4 дена.
Момичета, мислите ли, че е подходящо да си купя Калмацин /Калций-Магнезий- Цинк /?"

Да! И аз съм така от време на време и ми препоръчаха за Калмацин. В понеделник ще си взема.

П.п. Багира месечинка - един пълен месец с Дюкан  bouquet

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 00:18 от Dari68

# 352
feelgood , аз като една добра Дюканска душа веднага ти идвам на помощ -  bash bambam fight newsm27 hahaha
хахахахаха, хей дано подейства(ама как ме накара да се смея) Joy

# 353
ФИЛЮДКА, резултатите ти са прекрасни. Действат много вдъхновяващо на такива, които сме в началото.
Момичета, извинявам се, но не съм разбрала още какви са тези месечинки, които си честитите.

# 354

Момичета, извинявам се, но не съм разбрала още какви са тези месечинки, които си честитите.

Месечинка е дата от календара, на която отбелязваме брой месеци, откакто сме на режима.
 Heart Eyes

# 355
           БАГИРА БАМБИНАС всеки месец като го навършиш имаш една месечинка. Благодаря за добрата дума!  love001
           НЕЛИНКА - хайде честито ЧЕТВЪРТА!  Пожелавам ти винаги да си така елегантна и усмихната!
           МАЛКА МАЙМУНКА - аз пия комбинирани витамини, вътре има и калции, и магнезии и много и различни витамини!
           СОФТ ФЛАМЕ - извини ме, ама тук мине, не мине един месец и се появяват разни сърдити мацки. Два отговора имаш, колко човека трябва да ти отговорят че да си доволна. Един отговор е достатъчен, другите четат и не ти отговарят, защото ще се повторят, а темата се пълни много бързо.  Плюс това, не е чак толкова сериозен проблем, че да се разисква от цялата дюканска банда. Ако беше прочела по добре миличка, щеше да видиш, че лютеницата е забранена, защото има захар. Аз лично, си готвя пилето с кожата и в последствие я изхвърлям, така месото се запазва по сочно. Хайде успех и по-спокойно.
П.П.: Сори, не видях, че малката маймунка  е вече отговорила на Багира Бамбинас.
             КОТЕ благодаря ти миличка  love001  love001

# 356
Лека нощ на всички. Пожелавам ви да се събудите с много минусчета!!!
 Heart Eyes

# 357
Ммммммммм, как се радвам , че тази сутрин ще изпреваря Ривелка и аз ще сервирам едно топло ,и димящо кафенце -

# 358
Добро утро поспаланки дюканки
Не мога да ви направя сутрешно кафенце тъй като не се научих как се прави.По същата причина не могада кача и снимки
ФЕЛЮДКА  честита месечинка мила и да знаеш ,че си моя стимул-26кг и супер визия.Както си тръгнала наистина може да те открадне някой грък.
Veni_S за обезмасляване ползваш метода на игалбери , но го правиш два пъти. Процеса е доста дълъг, но си заслужава- ще ядеш истинско мляко
И ФЕЛЮДКА благодаря за пожеланието за влизане в трета , но май ми се иска да сменя целта с още два килограма.
Висока съм само 158 см и все още имам какво са свалям от мен
На всички пожелавам много минусчета днес.

# 359
Добро утро и от мен Hug
Днес е неделя ама аз пък съм на работа ,домочадието спи още та сега е едно тихичкоооо в къщо а аз пред компютъра да си чета любимата темичка Heart Eyes
Разлика нямам смятам на мунус 20 да се фотна ама ще изчакам още 3 кила Mr. Green
Едно кафенце и от мен за разбуждане Hug

Общи условия

Активация на акаунт