Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 431
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 510
Добре дошли на  по-новите от мен. Късмет в свалянето на кг.
На всички пожелавам лека нощ, а от утре една успешна седмица.
 Heart Eyes

# 511
tanyamanya Shocked #Crazy

Гледам,че и ти си фенка на великия Дейвид Ковърдейл Laughing Embarassed

Поздрав с една негова,или по-точно на цялата група песен,за теб,а и за всички пишещи и подкрепящи се в този форум Wink

http://www.vbox7.com/play:f5f02a77

# 512
...Забравих да ви изклюкаря (нещо напоследък не ми остава време за сладки приказки в темата)  Laughing случайно видях Танчето, е, казвам ви, няма такава разлика!  newsm44 Толкова й се зарадвах, стопила се е направо и е толкова готина  smile3525 Невероятно изглежда! Танче, евалла!  bouquet Отиде ли си 40-тото или не? Кръглите кила малко по-трудно се стопяват, и аз сега съм на тоя хал. Дано тази седмица успея, а също и ти!   bouquet
Ех как ме изпревари с клюките hahaha. И аз ти се радвах на посигнатато. Само какъв резултат имаш Кри  bouquet !!! Да си призная мислях каква мадама ще си като си на пазариш нови панталонки  smile3521. Да се поФалиш след шопинга и да направим едно кафепиене да ти се порадвам Hug. Всеки път като те видя и се чудя да не би кантара да ти е развален newsm78, че нещо ми изглеждаш като от пейката на шестичките Mr. Green. Ха дано ги сборим тази седмица тия кръгли кг. Praynig, че мисля да се фукна на 7-мата месечинка Blush
ФИЛЮДКА първо  spokoи после честита ти месечинка, прекрасни резултати си постигнала  bouquet. Май все повече ще те филудкат Wink
farfallina честита ти месечинка, пожелавам ти на 7-мият месец да се похвалих с 3-та фаза   bouquet, а и като те за нервират тия -+-+ влез и пиши ние ще те побутнем Wink Laughing
Midnight Blue режима не е за тинейджъри, а да не говорим че ако не ядеш месо на практика не можеш да спазваш Дюканското хранене Naughty. Моят съвет е да спазваш трета фаза без гала вечери, хем е добра за тийн възрастта, хем е много балансирано хранене Peace, но ако си твърдо решена си карай втора Rolling Eyes. Само да ти кажа че колкото повече млечни ядеш над 1кг./дневно толкова по бавно ще сваляш. Иначе резултатът ти за ударния период е добър Peace.
Аз нали в процеса на четене си пиша и поста и все добавям по нещо Blush. Преди да започна Дюкан не се сещах за месо с месеци. Докато бях бременна пак поради това мое нежелания да ям мръвки, гинеколожката щеше да ме бие hahaha. Но сега, сега е друго нещо. Пристрастила съм се към месото Laughing Joy, даже на скоро ми се наложи да ям малка порцийка месце и направо се скофтих, исках още hahaha hahaha hahaha
lepidopteria първа месечинка а? Да ти е честита и стимулираща  bouquet
cote еййй какво парче си станала Peace
Звездопад разликата ти е очевадеща   Peace

# 513
tanyamanya Shocked #Crazy

Гледам,че и ти си фенка на великия Дейвид Ковърдейл Laughing Embarassed

Поздрав с една негова,или по-точно на цялата група песен,за теб,а и за всички пишещи и подкрепящи се в този форум Wink

http://www.vbox7.com/play:f5f02a77
хехехе, браво бе овне Joy Joy Joyуцели ми една от любимите групи, лека и отслабваща, че Вещи да не ни погне с тигана , заради спама...хехе, то стана и рима Joy

# 514
Звезди,Коте Hugпрекрасни сте и двете .
Поздравления и smile3501 за чудесната визия, която сте си докарали.  love001

# 515
feelgood,така е.Ние овните сме находчиви създания WinkЧудесно е,че песента те е зарадвала Simple Smile
А и наистина е лека и отслабваща,само за нашия режим е.Слушаш и забравяш за всичко наоколо,включително и за течния шоколад,на който брат ти се наслаждава на крачка от теб. Laughing

*tan4eto*,продължавам с втора фаза твърдо.Няма мърдане LaughingБлагодаря за съветите,в някой момент може да ми се наложи да те послушам.Ще докладвам. Wink

Лека нощ на всички! Hug

# 516
  • София
Здравейте и от мен най-после  Hug
Нали си ме знаете, че не се вясвам често, но
не е защото нямам желание  Wink
Сега обаче имам въпрос и ще съм благодарна
ако някой има съответния отговор.
Та аз вече влезнах в 3-та фаза, въпреки, че
хич, ама хич не ми се влизаше, но нямам избор.
Бях си поставила за цел 60 кг, вече съм 58 и няма накъде -
ще взема да изчезна ако продължа с втора  ooooh!
И нали в 3-та фаза се ядат по 2 филийки пълнозърнест хляб,
но аз понеже не знам какво точно слагат в купешкия, си правя
хляб сама от фини трици, яйца и кисело мляко.
Вече една седмица си правя и са толкова вкусни тези хлебчета,
че не мога да спра да ги ям. Като направя една доза с 200 гр.
трици и я изяждам за 2 дни.
Та въпросът ми е - ще има ли последствия някакви след като ям 
по 100 гр трици дневно под формата на хляб ?????

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 09:45 от МаМаКуин Светкавицата

# 517
Здравейте ...
не съм чела какво сте писали тези дни ...
всъшност незнам дали съм жива ... уморена ...убита съм направо от умора ... всичко ме боли и главата и ръцете ( от бой по клавишите ) ...очите ми вече са две парещи дупки на главата ми ...
тези дни трявбаше да съм на ПРОТЕИНИ ...но съм бясна ...и ядох и зеленчуци ... и гадния кантар варира межди 71,5 и 72,5 .... вече се замислям дали това не ми е "границата " под която вече каквито и кила  да сваля ... ще е с УЖАСНИ мъки и с опция да ги върна веднага ... но сега нямам време да се занимавам с "разучване на трета фаза " затова следващата седмица ще я карам на ПЗ ...

# 518
  • New Zealand
cote, zvezdopad,браво на вас! страхотни сте!  bouquet
а относно споровете и недоразуменията в темата- момичета, диетата е проста и ясна! протеини му е майката и няма да има грешки! препоръчват се пилешки, рибни, телешки и др. протеини в задължителна комбинация с петъчни такива! Twisted Evil

# 519
Добро утро момичета/ и момче, което изчезва с дни  и не пише/
Хванала ме е дюканска безсъница и се събуждам рано,рано. Ма МА КУИН ако говориш за овесени трици не бива да са толкова много за един ден .Те увличат и изхвърлят от тялото и полезни вещества.
скоро и на мен ми предстои влизане в трета и също съм решила да си правя хляб, но в магазините видях пълнозърнести брашна и към тян съм решила да прибавям и по малко трици.
Звездопад, Коте -прекрасни сте момичета

# 520
Добро утро и успешна седмица! Wink

# 521
  • софия
Dобро утро банда Simple Smile

и аз да пожелая успешна седмица!!!
Днес денят започва свежо - и освен това едно кило е в истрията.

хубав ден мили мои!!!!!  bouquet

# 522
Добро утро съкровищенцааа Heart Eyes

Чакай да се мушна тука под rivela ,да гепна кафенцето  Mr. Green

Коте  &  Звездопад  Много сте ми хубави  Heart Eyes  kiss

Честито на всички свалени килца  Hug

По повод вчерашните постове :
Моля,по новичките да прочетат първо книгата и първи пост за да няма после "Вие ни мразите"!!!

Пожелавам ви една прекрасна седмица с много свалени килца  Heart Eyes Hug
Обичкам виииии  Hug

П.П. Амели Ме изпревариии  Crossing Arms и ми изпи кафетооооо  Crossing Arms

# 523
Добро утро сладурани и сладур
тони вземай черпя с кекс и кафе
тази сутрин направо ми оправихте настроението с тези похвали  Hug Hug Hug
без друго се чуствам бясна - тоя кантар сега реши че съм над 60 да ма няма да му се оставя пък
ривелка пак набързо се справила със съня и напрвата на кафето браво - оправна мома  Hug
Пожелавм ви най прекрасния и положителен ден днес и мнооого усмивки

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 07:53 от cote

# 524
zvezdopad4ik , все по -страхотна ставаш  Hug Бравооо!
Мечтая си и аз за този момент  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт