Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 423
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 495
  • Costa Rica
ооох, изядох повече от половин тава мусака с тиквички  Crazy не трябваше да прекалявам, ама нали утре съм на П...а пък мусаката беше толкова вкуснааааа
Истина е, преди режима не ядях риба, месо, извара и кисело мляко, без да съм имала някаква ясна представа какво съм всъщност. Понякога хапвах печено пиле.  Наваксах си...
Но, момичета вегетарианки, според Дюкан режимът не става за вегетарианци.  Peace Може би да се опитате да хапвате рибка?
Опитваме се.
Понякога дори успяваме.
А ако не успеем - котките са много доволни. Laughing Сега се мазнят на едни рачешки рулца, които не можах да преглътна.
Съгласна съм, че не е за вегита, но на мен ми харесва дисциплината, която налага. Не можеш да ядеш някои неща и толкоз. Без увъртане. Мога да изтрая на 5 дни малко ядене, през ПЗ е лесно - зеле и домати на корем. А и можеш да направиш доста неща с яйца и извара.

# 496
  • Пловдив
Понеже съм вегетарианка...
Мисля, че за вегетарианец режимът на Дюкан е особено неподходящ, защото протеини се съдържат основно в месото.

Мда,наясно съм,че е така.Смятам да се прежаля с пуешко,или пилешко филе поне,но ще видим как ще го понеса. LaughingИ в двата случая не мисля да спирам режима,полза винаги има. Simple SmileБлагодаря ти за съвета Wink
Привет сред нас и от мен Simple Smile
Тъй като за правилното провеждане на режима на Дюкан трябва да се яде месо, ще си позволя да ти дам един съвет, пък дано го приемеш и приложиш успешно.

Разбирам, че ти е трудно с месото. На мен понякога - също, но не защото съм веге, напротив - върла мръвкарка съм. Но ми расте един мъдрец , който освен това изпълнява главна роля в медицинския серил 'Полегнала е Тудора...', т.е. решил е вместо да излезе нагоре, да бута последния кътник и тъй.. периодично ми докарва отвратителни болки във венеца, придружени с невъзможност за каквото и да е дъвчене.
Да, ама аз вече 5 месеца съм си Дюканка и такива не ми минават! Naughty
Поради тази причина съм се изхитрила да си правя пилешкото месо направо на ситни трохи - сурово или сготвено вече по някакъв начин. Пускам го в кухненския робот и го разпрашавам направо. След това го готвя на тиган с кисело мляко, извара, чесън, магданоз, може лук и други зелени подправки, горчица, зеленчуци - според периода и моментното желание за вкус.
Направо забравя, че е било мръвкато..
Като стане готово, а то става много бързо, щото е на ситно, му чуквам 1 или 2 яйца, бъркам и това е. На вкус трудно може да се разпознае наличието на мръвка... и става безпроблемно за преглъщане, което ми е целта на мен.
Гълтам като фит и това е. Whistling
Опитай да си направиш нещо такова ... Peace

Ето няколко мои снимки от днес, бях обещала на някои хора  Blush Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277345&pid=8417997
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277345&pid=8418001
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277345&pid=8418002
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277345&pid=8418007
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277345&pid=8418008

Тоз пулоФер си го взех преди 2 часа, не мога да разбера що правят магазините с витрини?! Не знаят ли, че като минаваме покрай тях виждаме и се изкушаваме, ей! Човек вече не може равнодушно една разходка в квартала да си направи... Joy

Коте, много добре ти се отразява режима, супер си!  Grinning

feelgood, sanny3, мерси! Mr. Green

Даниа Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 21:47 от zvezdopad

# 497
Звездопад, прекрасно изглеждаш. Браво за постигнато ! Как при тази нова визия и олекнало телце да оставаш равнодушна към витрините. От сърце ти желая успех! Hug

# 498
Момичета и момчета,
минавам само набързо, след цяла седмица мъки с логване във форума
постнах малко интересни рецепти, одобрени даже от домашните любимци  Mr. Green

тази седмица имах малки здравословни проблеми, наложи се да ми прелеят 2 банки, едната подозирам че беше глюкоза  #2gunfire
няма как, щре го преживеем
само държа да отбележа, че проблемът си беше мой, хроничен, и НЕ БЕШЕ предизвикан от диетата
единствено хемоглобинът ми не бе ше кой знае колко - само 120

та така
когато мога, ви чета и ви се радвам на постиженията на нови и стари и на нестихващия ентусиазъм

нови минуси на всички и лека и слънчева седмичка

п.с новите ми дънки р-р 32 са ми големи!!!
а само преди година носех дънки 38 и то ако намерех толкова големи

# 499
Звездопад, пуловера е супер, точно на най-актуалните за зимата ромбове....ама къде ти е шкембето, а? Joy радвам ви се.... Hug

# 500
  • Бургас
zvezdopad,пуловерът е шармантен,а мацката в него още повече! Heart Eyes

# 501
Еййй, я хапнете нещо вкусничко от мен и ще забравите да се карате Wink Wink Wink

Сигурно сте били много гладни Joy Joy Joy

Режима е страхотен, нямам време да чета, просто наминавам, справяме се чудесно. Естествено и г-цата, справя се перфектно. Ееее, на нея й е разрешено и ябълка, и капка зехтин в салатката, защото все пак всички витамини (давам й витамини), или почти всички са мастно разтворими, а за нея си е страшно важно да си ги взима и усвоява.

За щастие е отслабнала цели 4,5 кг за 2 месеца, но на обиколка ми се вижда повече даже намалението. В началото имаше период, в който тайно хапваше Cry ама то си личеше, пък и тук таме намирах опаковки ..... но сега сме намалили храненето с простотиите, които си бяхме свикнали и не яде сладкиши, което супер важно. Най-важното - тя е жизнена, подскача, по дейна, просто друго дете, което дори се учудва как може толкоз много да е лежала и да е била толкова лениво влачеща се. Имаме много още работа върху себе си, но важното е че се справяме.
А аз взех да си позволявам туй онуй, защото много бързо взех да отслабвам, и ще трябва да спра, а за мен е важно да ядем заедно режимна храна. Wink Затова трябва да забавя темпото.

Успешно слабеене, но не умствено на всички желая от сърце.

# 502
  • София
feelgood ; sanny3; nyala   Hug
мерси
zvezdopad страхотен резултат
надявам се скоро и аз на такъв и  ще пусна снимки

# 503
zvezdopad,благодаря за съвета.Смятам да го последвам,а пък ще видим дали ще ми хареса. Simple Smile
Чудесно изглеждаш!Ето,това ми служи като истински стимул... Wink

# 504
Здравейте!
След няколко дни на усърдно четене по форуми и коментари реших и аз да се включа! Почвам от днес с ударен режим 10 дена. Кг 75, цел 55! Стискайте палци и успех на всички!

# 505
puf4o 10 дни е само под лекарски контрол а  и след седмия ден не се сваля нищо мисля че 5-7 дни са ти достатчни

# 506
           Понеже      съм си малко ядосана, тази вечер само ще ви пожелая лека нощ и ще ви целуна всички. Всичко, което исках да напиша ще го напиша утре.
           ЛЕКА НОЩ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ

# 507
Здравейте!
След няколко дни на усърдно четене по форуми и коментари реших и аз да се включа! Почвам от днес с ударен режим 10 дена. Кг 75, цел 55! Стискайте палци и успех на всички!
здравей, добра дошла Hugамбициозна цел, точно тук ти е мястото, късмет в свалянето!

# 508
puf4o 10 дни е само под лекарски контрол а  и след седмия ден не се сваля нищо мисля че 5-7 дни са ти достатчни

Наистина след 7-ия не сваля.  Желая ти успех!

# 509
  • София
ехей крисче днес се бях замислила за Вас - радвам се че се справяте  Hug- стискам палци на госпожицата и на страхотната й майка   bouquet

звездопад .... таен фен съм ти да знаеш Hug ... аз и от автобус съм слизала заради витрина hahaha

Тони - добре че ги откри  и систематизира смислените въпроси - следя те да знаеш Hug

Коте  - многог си хубава  Hugкак няма да те гледат мъжете - такова българче не се вижда често по тези земи

Вещи - пускай вълците де .....че ще започне едно виенееее ..... ауууууууу  Joy Joy

ели р-ва - стискам палци малката бързо да оздравява Hug

Вируса е гаден - предупреждавам - лекувайте гърлото и хремата си веднага и поне още 2 дни след като мислите че бурята е отминала ,,, в противен  случай повтаря

Филюдка  Hug
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт