Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 512
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро на всички заслабнали и не чак толкова
Днес м-р Кантарев е много мил и нежен към моите чуства че така ми беше писнало, НО Той показа 59 махнах гадния + от 1.5кг
Цоци  аз за косопад си правя тази маска с тривитаминол и косата ми не пада толкова много, но пия и омега3, Б-комплекс, вит. С, Магнезий, мултивитамини! Ама то мойто може и от мания да е  newsm78
Тунинг голям гад си дай да те видиме  де!!! И ако е възможно може и на лична да ми кажеш какво горе-долу ядеш за един ден че моичкия си мисли че яде по много, а аз не мисля така
ривелке мерси за прекрасното кафе
Днес на работа ще се побъркам сигурно, колегата ми е болен  ooooh! абе ще се справя както мога

# 691
  • В една Дупка.
Добро утро, да ви се похваля и аз днес съм -1кг.
Момичета, някъде из темите прочетох, че е препоръчително по-късно да се тренира. А може ли от сега?
И аз имам проблем с косата(не от диетата), каква е тази маска с триватимол?
А какъв съвет ще ми дадете - 5/5 или 4/3.?
Много минусчета и на всички вас .

# 692
тук за маскта с тривитаминол
аз сега съм на 4/3 обче май в начлото е по добре на 5/5 по бързо се сваля, но е млко уморително това броене
за тренирането не е хубаво защото по бързо се првят мускули когата хапваш протеини , а мускула е по тежък от мазнинките така че ням да виждаш на кантара намеление, а може да им и покачване - ти решаваш

# 693
  • софия
Iggibery,Браво миличка.
Видях снимката и ти видях и бременеещия корем Grinning
Какво ще ги правим мила, тия стрии.и аз съм така, нацепена ми е кожата донемай къде. Sad
ама пък и нищо не правя (мазила имам предвид) по въпроса.....

Bubica честито минусче и на теб!

Филюдка , кеф ми е на душата че си усмихната пак!

Ривелка мерси за кафето Grinning

Добро утрео мацки и мацковец Laughing
хубав ден и прекрасни емоции.

Весито 26, кафе има има, айде идвай, къде се загуби!!!!

# 694
 добро утро и от мен  Tired ,

искам да ви попитам може ли за 1 ден на 3 хранения като десерт към останалото да хапна крем-желе от 300мл мляко+200вода(вместо 500мляко),с 1с.л. нискомаслено какао newsm78

# 695
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Искам да ВИ се оплача - снощи, докато си разхождах из вкъщи новите дрешки, десетки пъти се отбивах до кантара иии.. го повредих Sad Днес по някое време ще опитам да го разглобя и да видя дали ще мога да го поправя (той е от старите, мисля, че не е много сложен).

До "Ала-Бала" - Мерси за линка Simple Smile

До "nelsun" - Ако съм ТИ искал номера на "GSM"-а, тогава защо го нямам? Много странно.. до сега не са ми отказвали. А ако ТИ си първата - значи ТИ е спуканата работата Wink Иначе за дънките - чисто информативно питам, не, че ми пука особенно..

До "monnnn" - Устискай още малко, Моля ТЕ..

До "МаМаКуин Светкавицата" - И другио са ТЕ забелязали, мрънкало такова smile3560

До "Iggiberry" - Мерси Simple Smile За перфектноста вече казах - след една година редовно и сериозно ходене на фитнес - тогава Simple Smile Трябва стягане..

До "cote" - Че съм голям - така е, не отричам. А за гад.. по-добре гад.. на добричките им се качват на главата (за съжаление горната). Напоследък (от около месец) малко ям. Просто не искам повече - не, че гладувам! Вчера например съм ял: 200 грама мляко с трици за закуска, за обяд 200 грама рибка Пангасиус на скара, за вечеря 100 грама задушени зеленчуци със 150 грама ролца от раци и преди лягане още 50 грама ролца от раци с един желиран крем 500 грама и едно кисело млекце 300 грама Simple Smile

# 696
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 wavey

Момичета - най-добрата политика е  ignore2

Зеленкооо  Hug - ама пу-пу как ви се радвам с Точко и колко сте сладкиии  Heart Eyes Надявам се скоро да "видим" Точко на живо!  Sunglasses
Кльоще  Heart Eyes Crazy - дълбоко мъ вълнуваш  Mr. Green
Филюдка - дай да тъ цуна прикрасна! love001
Туни - браво, браво! Все така да звучиш! Много ми харесва промяната в тона ти от началото. smile3501
МаМаКуин Светкавицата    bouquet - липсваш!
Lady Frost - за теб съм убедена, че ще успееш! И теб ша тъ слидя  smile3534 Ей тъй - щот ме радваш и щот имаш като моята цел!   bouquet
soft_flame - желателно е да избягваш какаото. То е само за тежки моменти  Mr. Green. Иначе няма проблем да ядеш желирани кремчета - всички сме пристрастени към тях. Но вместо какао - опитай с нес кафе, есенцийки, Степче...  Peace
Сънче  Heart Eyes - тоя аватар  Flutter
Аз си имам малкоооо минусче!  Whistling

# 697
До "Tatitt" - Мерси Wink

# 698
  • София-Младост
добро утро и от мен  Tired ,

искам да ви попитам може ли за 1 ден на 3 хранения като десерт към останалото да хапна крем-желе от 300мл мляко+200вода(вместо 500мляко),с 1с.л. нискомаслено какао newsm78
Какаото не е режимно, затова го ползвай рядко и по малко...да не забравиш да сложиш желатин.  Wink Млякото е кисело нали?

# 699
  • Варна
Добро утро на всички  Hug
Днес вече втори ден кантара отчита малко минусче -0,200кг., което обаче ме радва много, защото започва с 6. newsm44. Silverfox, къде си? Нали заедно щяхме да ходим на пейката на шестичките? Чакам те да знаеш.  Hug Laughing
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 700
Добро утро  Hug
Глътнах набързо кафенцето на Ривелка и се приготвям за тежкия трудов ден  hahaha
Ривелко , по две кафета да черпиш , че първото го пия със затворени очи още  Joy
Коте   newsm47

# 701
Добро утро на всички и браво на минуслийките  Hug
Благодаря на тези, които ми отговориха на въпросчето   bouquet
Днес ми е ден първи, така че пожелайте ми успешен старт  Praynig

# 702
Зеленку, много сте сладки
да растете и хубавеете
а Точко май вече е Топчо като гледам  Mr. Green

# 703
Добро утро Hug Heart Eyes
Вече седмица задържам, че и качих килце, не знам от какво newsm78
Мисля, че под 62кг. трудно ще сваля, но няма да се откажа.

Добре дошли, на новичките и успех Peace

Лек и отслабващ ден newsm51

# 704
  • софия
Успех Галка Малка Peace

Общи условия

Активация на акаунт