Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 372
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Привет ви!
Нели Много готина мацунка си   bouquet  Hug
МамаКуин Ще чакаме снимчици  Flutter
Зеленко Помним Та, бряяя - много сте сладички с Точко, успешна среща  Laughing
Моя милост нещо закъса, стомашен вирус ме тръшна, домочадието също, ако продължава, ще изляза за малко от режима...ясно защо.
Тунинг Радвам се за намалението в номерата  Wink , предполагам номерацията с която си бил е по българската  Rolling Eyes ; когато се колебаеш кой точно номер ти трябва, просто казваш см. на талията или просто мериш  Peace
Сафо Мерси за споделената рецепта  Hug
Веси5 Ако много те притеснява намалението - мини към трета олекотена, така хем ще си режимна, хем ще доставяш повече на организма си  Hug Успех, каквото и да решиш!
Крисче Радвам се, че сте добре с режима - ти и дъщерята  Hug
Оттук насетне, да припомня призива на Таттит, Лорейн  Игнор, ок?
Ай, толкоз от мен - лек и режимен ден  Hug

# 751
 newsm12 Ей, момичета, какво ви става!? Голяма жлъч се носи тук. Досега винаги като съм ви чела съм намирала само положителни емоции. А сега, какво става? Чак ми докривя като ви четох. Нали уж тук само за хубави неща си пишем, аз и за това бях се настроила - да се похваля, но  ентусиазма ми се охлади. И въпреки всичко ще си го кажа - току що преместих линийката с още -2кг. newsm44 newsm44 newsm44 общо -12. Ей голям кеф, да знаете. Айде весел ден, по-малко отрицателни емоции, повече минуси и усмивки и  bouquet от мен

# 752
Отплеснах се с девойката  smile3532

Исках да ви попитам дали слабителното Laxatol е разрешено? Имах проблем с WC-то, а само това имах под ръка ... 
Резултатът не закъсня  newsm03 днес съм 60кг.  newsm44
Смятам до края на месеца да задържа втора фаза и след това минавам в трета  newsm68
На всички Дюканки хубав и отслабващ ден  smile3525

# 753
        ееииии какво става с нашата страхотна тема с която се стимулираме и се разбираме ?????? didikar  smile3511 smile3513 ignore2 ВЪН БЕ МОМИЧЕ НЕРАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СИ ЗА ТУК ОПРОПАСТИ 25 СТРАНИЦИ СЪС ЗЛОБАТА СИ!!!!!

Целувам и прегръщам всички дъкита и ви желая хубав ден и много минусчета , аз днес си имам -1 кг , тичам да оправям линииката!  newsm51  love001

# 754
Здравейте момичета и момчета!:)

Днес съм качила 100 грама Laughing,но предполагам е от навлизането във втората фаза.В книгата пише,че има такъв застой.Надявам се през следващите дни да тръгна отново надолу Flutter
Весел и прекрасен ден на всички! newsm10

didikar,в началото те разбирах донякъде и бях способна да ти вляза в положението.Но твоите реакции са проява на слабост,особено щом си намерила по-подходяща среда.Не разбирам защо,когато водят спор хората като теб смятат,че опровергават отсрещната страна като повтарят своето мнение и игнорират чуждото Rolling EyesИли зарови томахавката,или се отдели.Няма смисъл да спориш дори и да имаш своя истина за нещата...

А на другите мога да кажа да не отговаряте с яд и агресия на didikar,тъй като единственото,което се постига е затвърждение на нейните заблуждения.

# 755
Ох момичета, да ви се оплача за 20 дни съм свалила само 4 кг.- не мърдам повече, а ям само режимни неща, но с водата ми е много трудно - пия повече кола и си разтварям степчета без захар - дали може да задържам от това- как мислите? Някой имал ли етакъв проблем?

# 756
Рецепта Abrakadabra
Вълшебен течен шоколад

Това е шоколада, но аз сложих 1с.л. какао, малко канела и малко кафе за цвят и аромат Peace

То и аз направих дузина модификации след първоначалния среднощен екстаз ("сътворих" го около полунощ с притеснителен блясък в очите).  Joy Намалих какаото, намалих подсладителя, както и прясното мляко. За съжаление, намалих и консумацията на самия шоколад, защото от това количество мляко (прясно+сухо), не излизам от 00.  hahaha

Страхонто действа, нали Joy
Аз си го разделих на 4, за 4 дни, за да не го изям челият наведнъж Peace

# 757
  • София
Eli R-va, не знам на какво се дължи това несваляне, но това, че не пиеш вода, няма как да не ти се отрази  - пий айрян, направи си чай с подсладител  /въпреки, че трябва да се внимава с него/- може и студен да се пие .......... Дай примерно меню, може и яденето да ти е малко - с този режим, колкото повече хапваш, толкова повече сваляш.

Шуши 80, честито и   love001

Desi alexsmile3501

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 11:30 от nelsun

# 758
Казах ви и друга тема да пуснете докато не спрете да лаете по мой адрес - няма как да спра да ви отговарям.Няма как да стане някой да ме плюе а аз да си мълча.а това с 25 странички мисля,че вие си го поискахте.И това моето не е проява на слабост а липса на такава.Не съм такъв човек по принцип но вие успяхте да ме накарате да бъда,за което съм ви ни най-малко благодарна.

# 759
Еli R-va ,това е ок,4 кг са дадени като оптимално добро сваляне за 1 месец,а ти си само за 20 дни.  newsm10

# 760
Цитат
А на другите мога да кажа да не отговаряте с яд и агресия на didikar,тъй като единственото,което се постига е затвърждение на нейните заблуждения.
Горкото момиче, да не мислите, че му е лесно с този характер, манталитет и ерудиция, наистина да спрем да й обръщаме внимание.

Ние рано или късно ще се отървем, горкият й мъж, горките й дечица... Sad

# 761
Не съм такъв човек по принцип но вие успяхте да ме накарате да бъда,за което съм ви ни най-малко благодарна.

Не.Ако човек не е такъв по природа,никой не може да го "накара" да бъде.

Изместваш въпроса...Ти беше недоволна от това,че не ти се обръща внимание,а не че някой има лошо отношение спрямо теб.Сега се опитваш да го изкараш по съвсем различен начин .Или по-точно-както ти е по-удобно.А най-удобната роля е ролята на жертвата...

# 762
  • София
wavey
МаМаКуин Светкавицата    bouquet - липсваш!

Благодаря ти мила  Hug Heart Eyes
Някои хора тук много ми липсват  Hug Heart Eyes

МамаКуин Ще чакаме снимчици  Flutter

Довечера ги имате  Hug Heart Eyes

# 763
Не съм такъв човек по принцип но вие успяхте да ме накарате да бъда,за което съм ви ни най-малко благодарна.

Не.Ако човек не е такъв по природа,никой не може да го "накара" да бъде.

Изместваш въпроса...Ти беше недоволна от това,че не ти се обръща внимание,а не че някой има лошо отношение спрямо теб.Сега се опитваш да го изкараш по съвсем различен начин .Или по-точно-както ти е по-удобно.А най-удобната роля е ролята на жертвата...

аз не се смятам за жертва- ни най малко.И не искам уважение или внимание- исках прост отговор на някои въпроси и след като не го получих се оттеглих - но когато почнохте да обиждате едно момиче  като я нарекохте тъпа- ей това ме вбеси.А за това дали неможе да се изкара лошото на един човек - как да не е възможно-тук много грешиш

# 764
nelsun - менюто ми е- сутрин - палачинка с 1/2 кисело мляко и 1 кафе, на обяд - някакво месосъс сос от кисело мляко /че иначе ми е много сухо/ и вечер същото, понякога след обяд хапвам режимно кремче или кисело мляко, а през ПЗ включвам и зеленчуци.
Nyala - те тези кг са 3 от удърния етап и 1 от смесения.
Може пък при мен да става по-бавно, т.к. след като родих все на диети бях и организма ми сигурно е свикнал, та сигурно му трябва повече време да се адаптира.

Общи условия

Активация на акаунт