Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 334
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
2. Девойките, които сте от Пловдив, бихте ли споделили от къде се снабдявате със сиренцето Esquiza Fit Line, защото аз вече цяла седмица не мога да го открия. В Сани на центъра го няма. Има ли го в Метро, Кауфланд или Била? Ще ми се да го опитам.
Първо, що да не ни интересува, недей да скромничиш, ами се отчитай редовно! Mr. Green Wink
Ако искаш да я опиташ що за вкус е прословутата Esquiza, може да я откриеш в Билла.
Редовно я има там при топените сирена. Бързо свършва, но зареждат циркулярно.
Успех ти желая!  bouquet

# 781
Здравейте, момичета!

Аз едно огромно плюсче си имам и си го боря от почти две седмици. Ама така ми се пада като правя някаквиси експерименти и модификации. Ама се поправих и съм доволна.

Мерииии, снимки има ли, айде че много ти се радвам.

eli r-va опитай рибка да хапваш и сурово зеле в ПЗ дните. Аз от зелето винаги имам минус. Купи си ел. кантар, за да установяваш по лесно от какво имаш + и от какво -
Лично аз, колата я прибавям към водата. Научи се да пиеш вода. Разхождай се с едно шишенце с теб и се насилвай, после организма сам си търси своето  Grinning

Успех!

# 782
  • софия
Хилооооу! Mr. Green
Не мога да повярвам,че след 3 дена отсъствие сме на същата тема. WhistlingОтивам да наваксвам,има-няма трийсетина странички и ще влезна в час.ЦелуФки на всички и усмихнат ден.  bouquet

# 783
Не съм такъв човек по принцип но вие успяхте да ме накарате да бъда,за което съм ви ни най-малко благодарна.

Не.Ако човек не е такъв по природа,никой не може да го "накара" да бъде.

Изместваш въпроса...Ти беше недоволна от това,че не ти се обръща внимание,а не че някой има лошо отношение спрямо теб.Сега се опитваш да го изкараш по съвсем различен начин .Или по-точно-както ти е по-удобно.А най-удобната роля е ролята на жертвата...

аз не се смятам за жертва- ни най малко.И не искам уважение или внимание- исках прост отговор на някои въпроси и след като не го получих се оттеглих - но когато почнохте да обиждате едно момиче  като я нарекохте тъпа- ей това ме вбеси.А за това дали неможе да се изкара лошото на един човек - как да не е възможно-тук много грешиш

Тъй като не искам нещата да останат неизяснени ти отговарям за последен път.Съжалявам,че ще те разочаровам,но няма човек който да не иска уважение,или внимание.Простият отговор,който си очаквала също е проява на такова.А неполучаването на отговор е липса на внимание към личността ти.След проявата на невнимание,ти се разочарова и в разочарованието си защити новопоявило се друго момиче(също като мен) заради укора,който й отправиха относно несъобразителните й,но невинни въпроси.Дотук всичко беше добре и аз те разбирах.А като казваш,че НИЕ сме я нарекли тъпа пак се опитваш да изкривиш действителността.Не съм се включвала във вашия спор досега и не съм обиждала никого,още по-малко с подобни епитети.А и никой не го е правил.Една от дюканките каза на момичето,че задава тъпи въпроси,не се обърна към собствената й личност.Sad but true.
И потвърждавам тезата си,че никой не може да те накара да бъдеш негативна личност,ако ти си го нямаш в природата.Ти явно го наричаш "поддаване на провокация".Да,но точно това е проява на слабост...
Чао и приятен ден както на теб,така и на всички останали...

# 784
Lucie, благодаря ти за отговора  Hug  bouquet
Ще се опитам да се огранича значи  Simple Smile, или пък хич да не го ям Mr. Green

# 785
Lucie,накара ме да се посмея,сега много съжалявам,че умалителното от мойто собствено име беше вече заето,ако си бях Ивето да съм ги преборила тия кила,а то сега и да искам Nyalito някак не ми звучи.... rotfImao

# 786
mucky - давай смело със зеленчуците, не е нужно захранване...след 8 дни на п организма вече е озверял за нещо друго  Peace
за лекарствата- тъй като здравето е преди всичко, за мен въпроса какви лекарства да пия ако се наложи не стои..пия това което ще ми помогне  Peace
Благодаря ти!
Съгласна съм, че здравето е най-важно. Аз пия лекарства, но гледам да съм много внимателна и се ограничавам в приема им. Може би затова вече втора седмица съм болна. Проблема е обаче, че мен вируса ме връхлетя с пълна сила точно на втория ден от ударния период и това се отрази на резултатите ми, които в противен случай сигурно дори щяха да са по-добри. Когато задържането на килограми е през втора или трета фаза е ОК, но ударния трае кратко време и като се получи задържане от болеста и лекарствата и става зле- все едно, че не си почвал.

# 787
 Здравейте, момичета!

И аз преди няколко месеца правих опити с режима на Дюкан и писах няколко пъти в темата. И аз като нова получих няколко тигана, но не се разсърдих (е добре де, може би мъъъъъъничко), но се оттеглих с достойнство  Sunglasses. Разбира се това не е причината да не продължа с режима. Просто не се справих, признавам си. И затова, тъй като знам, че е доста трудно, съм страшно респектирана от всички, които успяват и са силно мотивирани. Има момичета, които са започнали, когато аз се опитвах и сега са постигнали супер резултати!  newsm10 Браво! Иначе смятам, че режима е страшно ценен с това, че кара хората да преосмислят начина си на хранене, което е най-важно ако искаш да задържиш резултатите. Аз съм в борба с излишните килограми от много време. Успях да отслабна с 20 килограма за около година. После си върнах 4-5, а това лято още толкова  Blush. Мислех отново да започна с режима на Дюкан, но тъй като спазвам стриктно постите през годината и сметнах, че няма смисъл за един месец да изпълнявам толкова сериозен режим, на който трябва да се отдели време. Успях да отслабна именно чрез постенето и лунуването (което при вас се явява реално протеиновия четвъртък  Simple Smile ) Сега смятам отново да подходя по същия начин, тъй като се чувствам добре така. Стискайте ми палци!  Praynig Но ще ми е трудно да се върна отново в тоя режим. Истината е , че който има склонност към пълнеене трябва да се ограничава постоянно. Все пак от дюкянстването ми остана навика да закусвам кекс от трици с кисело мляко, замених млечните с обезмаслени такива и захарта с подсладител. Смятам, че и това е нещо!
На всички вас, които сте се заели да спазвате режима пожелавам успех!

# 788
Аз само се чудя при толкова време за активно участие в темата, как не остава време да се прочете една книжка от стотина страници...  newsm78  ooooh!

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 12:22 от Sun

# 789
  • София
Муки, сирене Ескуиза намирам и в Кауфланд, и в Метро и в Била... Внимавай само да е 0,2%, защото има и други. За зеленчуците са ти отговорили. За лекарствата - не би трябвало да ти даваме съвет, само лекаря ти може да го прави!
Давай смело и се отчитай по-често Hug

СлаБе, хилоуууу Mr. Green Мен ако питаш - хич не чети, ами пиши!!!

# 790
1. Може ли да ми дадете съвет, като за първи ден след 8 дни само на протеини, дали трябва днес да съм малко по-внимателна със зеленчуците и да направя нещо като захранване с тях или да давам смело напред и да ям каквото и колкото искам, придържайки се към режима естествено?
2. Девойките, които сте от Пловдив, бихте ли споделили от къде се снабдявате със сиренцето Esquiza Fit Line, защото аз вече цяла седмица не мога да го открия. В Сани на центъра го няма. Има ли го в Метро, Кауфланд или Била? Ще ми се да го опитам.
Здравей! Може би си сгрешила с това че си започнала режима по време на болест, но вече е факт. Поздравявам те за резултатите, колкото и малки да ти изглеждат.
1.След боледуването а и по време на него имаш нушда от витамини. Мисля че не е грешно да си хапнеш заленчуци колкото ти душа иска, а и никъде в книгата не видях да трябва известно време за захранване с тях.
2. Аз не съм от Пловдив но си купих Ескуиза-та от Била. В Кауфланд също има.

# 791

1. Може ли да ми дадете съвет, като за първи ден след 8 дни само на протеини, дали трябва днес да съм малко по-внимателна със зеленчуците и да направя нещо като захранване с тях или да давам смело напред и да ям каквото и колкото искам, придържайки се към режима естествено?аз си започнах с всички зеленчуци, няма захранване тка че... наслаждавай се, но не забравяй протеинчетата
3. Не на последно място ме интересува какви лекарства могат да се приемат (вече попитах и се извинявам, че се повтарям, но никой не ми даде конкретен отговор, само Grandmama спомена, че вече е обсъждано, но нямам възможност да прочета всичко по-назад за толкова кратко време)отиди в аптеката и попитай за лекарства без захар, би трябвало да ти предложат нещо което за диабетици. Все пак здравето е по важно!!!
В повечето лекарства има нишесте или захар под различна форма и не са режимни, но все пак може ли да се пие нещо и с какво може да се направи изключение?

сега мога да ти кажа и защо се е получило така с това не сваляне... и изведнъж бум... ми понеже си здържала вода заради болеста, и при мен падна кило и половина което ме мъчеше от 1 седмица. Не се отчайвай и смело напред. Hug Hug Hug
Ей хубавици, оставете го това същество да си злобее, ние нали сме хубави, слаби и добри  Hug Rolling Eyes Hug

# 792
Люси пробвай бе душа златна,кво пречи поне е сигурно че няма да ти навреди ТО-то накрая Mr. Green Mr. Green
Бърнииии,снимки ще пусна като сваля още 2 Winkна кръгло 20 кила,благодаря и на теб за подкрепата Hug Hug

Другите са ми от минус 12 нека да има по-голяма разлика
Вчера се наврях е една страхотна дункова пола дето от 5-6 години ми влизаше само до коленете Crazy
ААа и вече си закопчавам ботушите до края Mr. Green.Така че вчера сефте и аз като белито Ора обух пола и ботуши,сега пък искам ботуши на ток Mr. Green Mr. Green

Един въпрос може да изям тиганите ама извинете невежата интересува ме коя марка сухо мляко ползвате?
И до Абракадабра ще помоля да ме светне от кой нагазин го купува нали ми е съгражданка Mr. Green

# 793
Zvezdopad, благодаря ти много!!! Златна си! Hug

"Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора". - какво става тука бе хора, то няма насмогване. Тежко и горко на такива по-скорошни като мен дето имат да четат общо 128 теми, за да наваксат! ooooh!  Mr. Green

# 794
Люска, адашче - търсиш точно "маслена риба" в рибния магазин, и си я печеш на скара най-добре, за 00 слагай си една лъжица смляно ленено семе вместо трици няколко дни Hug
Благодаря за отговора и на всички останали- също. Ще се възползвам от съвета идните дни.

Общи условия

Активация на акаунт