Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 352
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 900

Татянка Hug и ти заслабна и руса ще ставаш  Joy А кога ще те виддим на фото?

Веднага след намесата на фризьора обещавам Кри Hug

Страхотна визия Нели Hug

# 901
здравейте,аз съм нова но съм много навита.прочетох книгата
и вече от 2 дена съм на ударен режим.вече съм -2 кг.,но аз съм много дебела,така че това е нормално.радвам се,че ви има и че може да се консултирам с вас за всичко!!!приятна вечер! Grinning Laughing

# 902
  • София/Осло
Хайде да ви поразтуша с едно сериозно питане...за всички, които имат отношение към рецептите от блога  Peace
Момичета ,какво мислите за идеята да се направи нов блог и с помощта на програми да се копира цялата информация от настоящата страница и да се прехвърли на новата. Повече хора ще имат генерални права на страницата, ще се обновява  своевременно, ще се следи за неточности и няма да стават гафове като сегашния.
Моля ви дайте мнение  Heart Eyes

# 903
Направих си от дюканския течен шоколад.....знам, че не е режимен за мен, ама днес ми е много гадно и по.-добре с него отколкото с обикновен шоколад от магазина ooooh!
Откриха ми възелче на щитовидната жлеза.....то може би и затова не отслабвам, знам ли... а си спазвам вече всичко както си трябва.
Днес за вечеря си правих пилешки дробчета с лук и домати, станаха супер Peace

Не се отчайвай, аз имам възли на щитовидната жлеза, топли и студени, хашимото и хиперотиреодизъм(незнам дали го написах правилно) и това са заболяванията ми само на щитовидната жлеза, жива съм, добре съм и свалям. Peace
Направи си изследвания, потърси си добър ендокринолог, направи още една консултация с друг и всичко ще се оправи spoko

# 904
  • В сърцето на любимите мъже!
Направо ми се повдига...  Sick не ви ли омръзна...  newsm12 Как се справяте с живота си се чудя с толкова негативизъм...

Моля модераторите да заключат тази тема и да не се пуска нова дюканска тема докато не се охладят страстите!

# 905
  • ул. "Мечтание"
Хайде да ви поразтуша с едно сериозно питане...за всички, които имат отношение към рецептите от блога  Peace
Момичета ,какво мислите за идеята да се направи нов блог и с помощта на програми да се копира цялата информация от настоящата страница и да се прехвърли на новата. Повече хора ще имат генерални права на страницата, ще се обновява  своевременно, ще се следи за неточности и няма да стават гафове като сегашния.

Аз тъкмо мислех да предложа да направя нов блог и да се заема с поддръжката му.
Добре познавам възможностите на Wordpress и мисля, че мога да се справя с администрирането. Но инфото трябва да е от вас! Ще прехвърля инфото от стария сайт и ще го подредя, да е по-достъпна и по-лесна за намиране информацията. Тия които пишат сега в сегашния сайт могат да се включат пак ако искат който иска.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 21:54 от Lady Frost

# 906
Подкрепям предложението на deata и Lady Frost за блога! Има толкова полезна информация   bouquet

# 907
  • София
Вземете пример от нашите млади дюканки  Hug
ратф и миднайт блу - Браво момичета .... стискам ви палци .... имате моята искрена подкрепа

Дидинка и женя - милички хайде стига ..... Ако  сега ви каже някой ... ок вие сте прави тук са събрани само дебели, грозни и злобни лелки ще бъдете ли удовлетворени

НЕ - защото изисквтае уважвние - НО не сте го заслужили
НЕ - защото изисквате внимание - да но НИКОЙ не ви е длъжен

направих си труда да видя с какъв човек си имаме работа тук ....става дума за диди ..... видях всичките ти постове откакто си започнала да пишеш в бг мама .... направих си някаква картинка.....
ако продължаваш по този начин миличка ще си вечно обидена и недоволна от живота

светът откакто съществува се върти еднакво за всички ..... колкото и да си мислиш че си в центъра му ...... това не е така ...... хайде да вземеш  да пораснеш

женя а теб те помня от онази тема за новите дюканки ..... лошо няма

въпреки всичко желая ви щастие и на двете ...... лошите мисли се обръщат срещу човека който ги е сътворил  bouquet

Нова тема ли ? и Щооо ? Тя тази от неделя е тооолкова приятна  ooooh!

по-голяма о.... ране не съм виждала  Cry

Аби   Hugкажи за следващато ходене на планина ..... много искам да се включа

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 22:42 от tanyamanya

# 908
  • София
Рошавата, привет!!! Добре си ни дошла   bouquet
Направила си най-добрият избор. За два дни 2 кила!! Ще видиш - еуфорията е голяма, хвърляш килце по килце, кожата ти се изчиства, и настроението е супер приповдигнато !
Дай малко информация - колко искаш да свалиш, какво ти казва калкулаторчето на Дюкан от първата страничка?
Игибери  Hug Що искаш да наказваш всички, бре??? Мислиш ли, че нашествието ще спре в новата тема? А пък аз, и още много други имаме нужда от този ежедневен контакт!!! Hug Hug

# 909
Lady Frost, много добро начало на Прасешката симфония. Пожелавам ти и успешен финал  Hug

# 910
Моля ви за помощ  Praynig
Вчера ги откривах рецептите на този сайт http://dukanskirecepti.wordpress.com/ , а сега не мога Blush. Бихте ли казали къде са точно  Praynig

# 911
  • ул. "Мечтание"
Вчера ги откривах рецептите на този сайт http://dukanskirecepti.wordpress.com/ , а сега не мога Blush. Бихте ли казали къде са точно  Praynig

за сега само с търсене става! по някаква причина линковете към рецептите ги няма...

Даниа, благодаря! Hug

# 912
да бе да, 6-7-8- часа, виж се каква си стегната - аз след тебе ще се влача като стар автобус "чавдар". Mr. Green
иначе съм фенка ДА!!! Ама само ако си запишеш в ума че на Рила, изобщо на планина не съм се качвала последно когато си качих щерката на 11 месеца на езерата- чакай да помисля - това ще рече 8 години Mr. Green Mr. Green Mr. Green
още по-забавно ми стана.
Ама пък искам.
Нооооо след седмица отивам за седмица в Германия, това ще рече че чаааааак втория уикенд на ноември!!!
Май не съм добра комбина. Crazy
Стегната казваш? Много имаш да хапваш и пийваш за моя сметка.  Party  Flutter Аз съм 10-15 кг по-тежка от теб, но съвсем не съм висока, за да ги компенсирам. Така че, твоята невъзможност сега, е шанс за мен да смъкна поне 1-2 кг, докато отидем в Рила. Тези два уикенда и аз няма да мога, така че, ако времето е добро, ще се организираме като се върнеш.  Hug

Тан4е  Heart Eyes  Hug

Аз съм "за".  Peace

Рафт, Миднайт, Рошава, Лейди Фрост, Айнур, добре сте ни дошли, момичета!   bouquet Успешно похапване и отслабване!  Hug

Таняманя, извинявай, не съм видяла, че питаш. Мислим за Рила. Мальовица. Еднодневно. Още се сформираме като група, така че  Hug . Ако някой има друга дестинация предвид, може да променим. Моля се само да не е Витоша...  Grinning А, ако искаме двудневно, в Стара планина има много възможности за преход, нощувка, преход...

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 22:20 от Abrakadabra

# 913
  • София
Извинете за досадата и дългия пост, но мисля, че ножът май опря до кокала днес  Embarassed

Подкрепям горещо.
Особено в светлината на днешните "изпълнения"...
В момента положението е мъчително.
Няколко души имаме права за писане в момента, но само толкова.
При всеки проблем хвърляме боб дали ще мине от само себе си и този път или край с блога.
Пише се по форуми и на поддръжка, но някои неща, които трябва да се направят, ние не можем да ги направим - нямаме права...

Само едно уточнение за евентуалния нов сайт: пълни права да има само 1 човек, който да разбира и да има време да се занимава.
За да не се затрие нещо по грешка и после всеки да каже, че не е той/тя...
А вече колкото хора имат възможност да допринесат, да им се дадат права за писане само.
Да кажа какво се прави в момента:
1) Прехвърлят се рецептите от темата с рецепти - които са режимни и четивни, написано поне средно ясно, с изброени продукти, заглавие, не са на майнуница и т.н.
2) Следи се текущата тема и интересните/важни неща се прехвърлят в блога - като коментар по съществуваща статия или като нов постинг.

Кажете и Вие  Hug

# 914

за сега само с търсене става! по някаква причина линковете към рецептите ги няма...

Даниа, благодаря! Hug
Confused гадно... Аз нали съм още нова и ми е много трудно да ги намеря  Rolling Eyes До сега ги търсих  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт