Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 410
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 885
_KIARA_, миличка айде не се обаждай неподготвена ooooh!Моят негативизъм си е моя работа.Аз също не съм длъжна на никого от вас.Исках добронамерено да кажа и мен какво ме дразни.Аз уважавам вашата гледна точко и предложих просто да не отговаряте когато се дразните.Можеш и ти да уважиш моята/а и не само моята/гледна точка и по-малко да спамиш.В крайна сметка, темата е за режима на Дюкан, а не за твоя рожден ден.Между другото и модераторите наскоро ни подканиха учтиво за по-малко спам, това дали си спомняш???

# 886
Мацки, искам да ви кажа, че благодарение на такива като вас/jeniqa,didikar,/все повече хора предпочитат да общуват в интернет пространството! Лошото е че и тук ни застига негативизмът ви! Ако имахте поне малко уважение към другите, щяхте досега да сте разбрали, че никой не Ви е длъжен за нищо и това че някой Ви е отговорил рязко или просто не Ви е отговорил, а в същото време е честитил на някого я рожден ден, я месечинка, я намаление , то това е неговият избор и вие не можете да го промените дори да злорадствате и оплювате всички тук! Другото е че всички сме били нови и на всеки от нас се е случвало да не получи отговор или да му кажат прочети добре в книжката или първа страница, но какво от това, продължаваш напред и толкова, не разбирам защо трябва да се обиждаме, нагрубяваме или пък да доказваме колко сме умни и добри, а другите не!

Това е което исках да кажа, ИЗВИНЯВАМ се на всички  за спама! newsm51 newsm51 newsm51

Hug Hug Hug за ВСИЧКИ

Защо не ме разбрахте незнам - знам,че никой не ни е длъжен на такива като нас двете.Но ако искате да си имаме уважение трябва първо вие да ни отговорите с такова след като попитаме нещо невинно за диетата-все пак темата е такава.Не съм искала ни най-малко да обиждам никой и ако някой се е почувствал обиден то  съм била провокирана с нещо.Много са ми неприятни хора,които имат едно обкръжение и си затварят очите за света наоколо и за " дребните хорица".Не става дума само за тук а по принцип - но и тук се получи нещо такова - затова има и недоволни като мен и другите момичета,които се включиха.Исках просто да си кажа мнението,че не сте прави а тя стана една.Винаги ще има нещо неотговорено но като станат много въпроси без отговор а в същото време вие сте тук и си чиститите празници.....е става досадно......   и все пак песента е страхотна

# 887
...     Аз от 1.09.съм в ІІІ-та.Влязох в нея на 55 кг.І-вия месец свалих още 1 кг/няма лошо/,но сега-ІІ-рия свалих още 1 кг.... Случващото ти се е често срещано, но за съжаление не мога да ти дам съвет тъй като досега не сме го  дискутирали като проблем Rolling Eyes. Обикновенно мацките се хвалят с това Wink

...Много змии и гущери ли има в него? Flutter
На суши ли ги хапваш?
Звездопад разби ме, само където не се затъркалях от смях Joy Joy Joy
Аби  Heart Eyes ама аз очаквах нещо по така, не се крий знам те аз каква си мадама
Нели ами хайде да си спретне ме едно бързо Софийско кафепиене Hug. И леле какви неща ми наговори само Whistling, Страшна си Hug Hug Hug

ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2 ignore2

# 888
didikar-много ти се смея...много  Grinning Grinning Grinning ставаш за палячо  иначе  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 889
  • София
Между дрегото къде изчезнаха рецептите от този блог newsm78 Намирам само с търсене, а преди това имаше линкове

Да му се не знае... Ще опитаме да направим нещо, ама нал' нямаме права... Ще питам във форума, барем някой успее да помогне! Хиляди извинения на всички  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Lady Frost, излязох почти веднага от режима (след като видях чертичките на теста). В блога има секция за бременни и моето мнение се покрива доста с написаното там  Peace Да не казвам, че ми се промениха доста вкусовете  Embarassed За съжаление от втора фаза директно скочих в нормално хранене и сега плащам висока цена - качвам доста, но поне е предимно на корем, то се вижда, де  Embarassed Майка ми се успокои, че е наследствено, тя била качила 30 кг. с мен  ooooh! Таквоз... за блога... ние нямаме права... Създателката му изчезна (не идва тук, нямаме й координати, кутията за ЛС все й е пълна) и сме няколко души с достъп да пишем и прочие, но доста орязани права... Така че се стараем колкото можем, ама  ooooh!  Ако имаш някакви идеи, пиши ЛС, че да не спамим темата  Praynig

Искам да напомня на всички, че всичко полезно от темата се изцежда и се прехвърля като коментар на блогосайта, а понякога като нова мини-статия  Peace Не става веднага, но в доста приличен срок, бих казала  Peace

# 890
didikar-много ти се смея...много  Grinning Grinning Grinning ставаш за палячо  иначе  Laughing Laughing Laughing Laughing

Радвам се,че разсмивам някой- кеф е да знаеш,че хората се смеят и ти си го предизвикал-все пак има вече повече намръщени вече.Но щом успявам радвам се

# 891
            Добра вечер дюкански приятелчетаа  Heart Eyes  Hug   bouquet

Може ли и аз на кафенце в Софето  Embarassed в четвъртък ще съм в родния град!
 ОООххх Вещи,  моляте пускай нова темичка и с нея глутница вълци да разчиства терена  #2gunfire

Целувки и много прегръдки за всички ! Лека и отслабваща вечер и утре да се похвалите всички поне с 1 минусчеее!
   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 892
  • Пловдив
Ехото мииииии,много Убав пуловер.Пък и телцето в него...... Whistling(туй не е свалка,да знаИш) Mr. Green
...омекнаха ми наколенкитИ...(да знайш... Blush) Whistling Flutter

etomira, супер! Честито! И аз оня ден щурях от кеф заради тез размери Laughing

Най-после качих снимка...а да попитам само от тази рибка може ли да се яде,която се води копърка,която е в марината??? newsm78
ratf, привет при нас!  Hug
Освен споменатата риба тон в собствен сос, може да си вземеш и консерва сьомга в собствен сос или филе от пушена пъстърва/вакуум/. И двете са много хубави на вкус.
Но най-добре е да заложиш на суровите рибни филета, които да приготвиш по твой вкус на скара, фурна или тиган. Peace

*tan4eto*  Hug

Напомням:
Пловдивска среща

сряда, 22.10.2008 г. , 18 часа
място: кафене "Бродуей парк", (новото кафе - кино Гео Милев)

Елате да се видим!  Flutter bouquet
заявили присъствие:
zvezdopad, Зла Вещица, KIMM, Бубулинка...

# 893
           Добра вечер дюкански приятелчетаа  Heart Eyes  Hug   bouquet

Може ли и аз на кафенце в Софето  Embarassed в четвъртък ще съм в родния град!
 ОООххх Вещи,  моляте пускай нова темичка и с нея глутница вълци да разчиства терена  #2gunfire

Целувки и много прегръдки за всички ! Лека и отслабваща вечер и утре да се похвалите всички поне с 1 минусчеее!
   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Naughty Naughty Naughty  не мисля,че така ще стане

# 894
Направих си от дюканския течен шоколад.....знам, че не е режимен за мен, ама днес ми е много гадно и по.-добре с него отколкото с обикновен шоколад от магазина ooooh!
Откриха ми възелче на щитовидната жлеза.....то може би и затова не отслабвам, знам ли... а си спазвам вече всичко както си трябва.
Днес за вечеря си правих пилешки дробчета с лук и домати, станаха супер Peace

# 895
  • София
МаМаКуин  Heart Eyes За косата момичетата казват, че има ефект шампоан и хапчета Фитовал. А снимките - където и да ги пуснеш, ще те видя  Laughing Hug
Нели  Hug Heart Eyes да не забравя да кажа колко заслепително изглеждаш! А на живо е още по-сладка дори  Laughing
Татянка Hug и ти заслабна и руса ще ставаш  Joy А кога ще те виддим на фото?
Фен Hug
Даниа  Hug
Публикувам, макар да съм доста назад с материала, дано утре да успея да наваксам!
Лека нощ! newsm46

# 896
Моля ВИ, П-Р-Е-С-Т-А-Н-Е-Т-Е!
 Не е добре за никого това. Прошката е най-великото нещо ,нека си простим всичко и бъдем добри хора.  Hug
Утре ми е последен ден ПЗ и се каня да се напапам здраво със зеленчуци,малко ми е трудно да издържам 5 дни -П но твърдо съм решена да не променям схемата Simple Smile

# 897
  • софия
И аз съм ЗА нова тема.

# 898
Нова тема ли ? и Щооо ? Тя тази от неделя е тооолкова приятна  ooooh!

# 899
Nelly# ,сега разглеждах снимките ти и съм много впечатлена от новата ти визия. Приличаш на холивудска звезда. Браво, браво  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт