АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 909
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Нана, не се коси! Пускай си го покрай ушите и това е! И аз понякога яхвам метлата, но повярвай ми, няма смисъл.
Само да ти кажа, че когато Димана се скъса от кашлица, освен 2-та сиропа, педито й предписа  2х15 на ден капки Фенистил. Кашлицата драстично й намаля 1 час след като й дадох капките.
Бубче, тя Дани така си пуска Найа сама да си скита по улиците.  Joy Ако е била без Дани трябваше да се обадиш на татко й... можеше да ти се зарадва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аууууууууууу,н'дей моля ти се, ще ми излезе име, аз така се забавлявах да гледам колко хубаво си игратя Найа и батко й,че хич не съм се сетила да се оглеждам за баща й, Видях,че Дани я няма и се почудих има ли начин да обясня на Ина и Найа, че задочно са израснали заедно Mr. GreenРеших, че хората около мен ще ме гледат крайно изумено и се отказах от блестящата си идея Laughing

Ей, кой за какво си мисли... Laughing Grinning Laughing Недей така, бе жена!  Stop
..аз защо си мислих, че се познавате с Мошето... newsm78 нали мъжът ти прави някакви мебели на Дани или се бъркам.. newsm78

# 91
  Милите Кало и Маги.Дано бързичко оздравеят. Peace

И Мартина още кашля,след като изпи литри сиропи,капки,че и Вентолин.Днес бяхме на лекар....след голямо мислене и чудене защо продължава да кашля Марти,като и гърдите и гърлото са и чисти,докито реши да спра с всички лекарства.Да оставя само противоалергичният сироп и капки за нос.Днес купих и инхалатор,та сега се почваме яко с него. Може да пробвам и аз с капките фенистил. newsm78
Аз за съжаление съм с Пневмония  Tired

# 92

Хайде мързелани, кафето ви чака - който закъснее ще има да пита къде е  Joy

Кайли, на мен ми звучи като поносимо отиване на ясла. Пожелавам ви бърза и лека адаптация като нашата  Peace
Нана, пускай тези коментари покрай ушите си - първо не го  мислят със сигурност, второ нервите ще ти трябват за по-сериозни неща /говоря от опит/
Ммиленаот къде я намери тая пневмония, повече да не минаваш от там.  Naughty И Марти да оздравява.
Бубчето, не късай нерви с работа, че ще дойдеш на моя хал. Вече почвам да вярвам на приказката, че от работа не се хубавее, а се гърбавее.

Да си похваля Митето - вече почти не му спира устата - може пет думи на кръст да знае, но ги вкарва в употреба на място. И непрекъснато се напъва да повтаря нови думи. Много е смешен.
Обаче и да се оплача от него мъничко - като не му хареса някое дете, дори без да му прави нищо - отива и дере по лицето или скубе. Направо си умирам от срам. За смукането на палците вече се оплаках. Ама то не е само смукане - навира си палеца в устата и задължително заедно с него показалеца в носа. Направо отвратително. До сега съм измазала един тон лют лак, слагам чорапи през нощта на ръцете, лепих лепенки - кой каквото каже правя. Опитах се и биберон да въведа на тая възраст - не, та не. Най малкия проблем ми е, че изглежда грозно. Захапката му вече се е изкривила, палците са на рани, с носа не знам какво е положението. Забелязала съм, че го прави като му се доспи или като му е скучно. Приемам всякакви драстични идеи за справяне с проблема.
Хайде, пак се олях  Wink

# 93
Добро утро и от мен.
Мамо Галя веднага се възползвам от кафето. Wink След малко ще събуждам Тони да го приготвям за ясла.

Миленка съжалявам да прочета че предположението ми се оказавярно. Дано по-бързо оздравеете и двете с Марти.

Довечера ще бъда по подробна. Mr. Green
Лек ден на всички! Hug

# 94
  • София
Добро утро.

И аз на редичката за кафе. Ние въобще не сме спали. Кало кашля цяла нощ, пак повръща, въпреки всичките лекарства и много плака, че го боли гърлото. Сега преди да тръгна за офиса заспа милото. Дано поспят с татко му, после ще звъня да ги чуя как са.

Кайли дано всичко е наред с Тони и да не плачка много на път за яслата  Hug

# 95
Здравейте!
Много прегръдки за Кало и Маги и техните мами!  Hug  Hug  Hug
На Марти й пожелавам да спира вече да кашля  Hug, а на Милена, бързо оздравяване. Наистина, от къде си я докара тая пневмония.
Велмар, как е Дари?
На Тони и всички ясленчета, приятна ясла  Peace.
Мама Марго, страхотни снимки и благодаря за разходката до Ниагара  Hug.
Мама Галя, незнам нищо за отказване от смучене на палец. Няма ли тема тук във форума?  Thinking
Ние със Сашко сме си двамката в къщи, че в събота каза, че го боли уше. Не е много сериозно положението, но сега си капеме капки и в носа също  Rolling Eyes.

# 96
Аз вече съм в неадекватно състояние. Маги има и разстройство. Повръщането спря, слва Богу. Събуди се в 10:30, няма сили да говори, шепне тихичко. Стана, направих й закуска, изяде половин препечена филийка с масло и сирене и цяла с масло и сладко. Изпи половин шишенце вода, и заспа пак. Няма сили да ходи, да говори. Седя и рева и се чудя какво да направя. Направо ще се побъркам. Не искам детенцето ми да е така. В ръцете ми е като ............ и аз не знам какво. Толкова е обезсилена......... Cry Cry Cry
Бллагодаря за подкрепата.

# 97
 Ох,Дидика,много тъжно ми стана и за Маги и за теб..........Предполагам и даде нещо за разтройството-Ентерол на сашета,Хидрасек,Лактофлор плюс.И Мартина се опита да има разтройство преди 2-3 дни,ама аз като видях,така се притесних от това,че я натъпках с горепосочените лекарства накуп и бързо-бързо го пресекох.
 Вие какъв АБ пихте за бронхита? Инхалациите с какво ви ги правиха?Питам ,защото Марти продължава да кашля и наистина незнам какво да и правя вече. ooooh! А сега и такива страхотии изчетох в нета за Пневмонията,че ми се изправи косата и много ме е страх и при Марти да не се прояви ,като недолекуван Бронхит,примерно.

# 98
Ох,Дидика,много тъжно ми стана и за Маги и за теб..........Предполагам и даде нещо за разтройството-Ентерол на сашета,Хидрасек,Лактофлор плюс.И Мартина се опита да има разтройство преди 2-3 дни,ама аз като видях,така се притесних от това,че я натъпках с горепосочените лекарства накуп и бързо-бързо го пресекох.
 Вие какъв АБ пихте за бронхита? Инхалациите с какво ви ги правиха?Питам ,защото Марти продължава да кашля и наистина незнам какво да и правя вече. ooooh! А сега и такива страхотии изчетох в нета за Пневмонията,че ми се изправи косата и много ме е страх и при Марти да не се прояви ,като недолекуван Бронхит,примерно.

АБ беше KLACID. Спряхме всички лекарства, защото повръщаше. Инхалациите бяха с вентолин в болницата. Маги я водеха с пневмония. Макар, че казаха бронхиолит.

# 99
  • София
Ина е с алергична кашлица. Сега ще давам Ксизал и Хустагил. Вярно е,че почти веднага след първото даване на Ксизала кашлицата рязко намаля и нощес спа доста добре. След малко ще звънна да видя как спи сега, защото през деня по принцип е по-тежко положението, ама се чудя от какво е тази алергична кашлица, като не съм сменяла абсолютно нищо, ното препарат, нито завивки, абе нищо  newsm78 Аз самата си имам малко здравословни проблеми, женски и се ядосвам на себе си и картинката е много готина.
Кайли, със сигурнист съм на работа до края на месеца, но днес нещо почнаха подмятания, че можело да се наложи да остана месец след това, което просто ме втрещи Tired Иначе друга работа още не си търся, може и да си почина до края на годината, ако не излезе нещо привлекателно, а снимки на Ина ей сега ще кача, само да видя кои сък качвала за последно!
Нана, как е Калоян?
Дидика, дано се оправи мъничката много бързо Heart Eyes

# 100
Охххх, милите ни болнички мишлета  Cry Много силно ви гушкаме с Лорката и се надявам скоро да се похвалите с мноооооого здраве  Praynig Hug Hug Hug

# 101
Уфф, влизам аз да се похваля колко хубаво беше обучението на Пампорово, а то толкова много болни дечица имало.... Sad Дано скоро да се оправят, че е ужасно да гледаш болничко дете... Praynig

За филмчетата - Гого се е пристрастил към Мечо Пух и тези дни дори не можеме да го накараме да излезем навън.... newsm78 Само казва ккакво казал Зайо и чичо Лобин (Кристофър Робин Wink)

vst_80 , мисля като се прибера да го заведа до игрището. Звънни ако излизате, за да взема книжките... Hug

Бързо оздравяване на мами и дечица! Praynig Praynig Praynig

# 102
  • София
здравейте и от мен.

Ние сме вече тук в цял екип.

Сред толкова новини за болни дечица и възрастни не ми е удобно да кажа нещо за нашата почивка. С две думи само -прекарахме чудесно, страхотно си починахме по ергенски - плаж, море, разходка в пустинята и камили  Laughing . Следващите дни ще пусна снимки през седмицата.

Миташки е добре. Вече по-често си казва за гърнето и майка ми пак обра овациите като без проблем е махнала бибата за заспиване. С две думи вече е в отбора на поотрасналите   Joy

Надявам се всички бързо да оздравеят.
Дидика  Hug дано бързо ви мине...ако трябва пак отидете при лекар, а не може ли той да дойде при вас?

Вчера в МОЛ-а ми се стори, че видях Ивчо, ама без Елфчето...много готино и наперено вървеше с един каскет на главата...надявам се, че не съм го объркала, не че съм се обадила, де....

# 103
  • София
Момичета, давайте телефони на лекари за домашно посещение или къде да го водя. Продължава да повръща. Митко се обади. Моля ви!

# 104
  • София
След като установих,че не съм качвала снимки от рожденния ден и се засрамих много,ама много  Embarassed се опитах да кача от последните месеци по няколко без да се уливам,ама не успях много  Mr. Green
http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=292077&pid=8446904
Нана, МЦ Вита, д-р Масларски или д-р Беличева ,ама трябва да го зведеш. 960 49 62 е телефона, аз съм много доволна от тях за спешни случаи!

Общи условия

Активация на акаунт