АвгУстОвскИ инат сме ние, но усмихнем ли се - мама няма да ни бие

• 15 910
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
леле,нане  Sad Sad Sad....
миличкият коки....много ми е мъчно,за вас...
дано най-накрая му се види края  Praynig
прегръдки,за джудженцето  Hug

# 76
  • Sofia
Нана, Hug Hug Hug Дано се оправи бързо.
Велмарче, сменям Панда за Пипи дългото чорапче Laughing Сутрин с отварянето  на очите е "Панда, Панда" Ходи обяснявай, че Пандата още спи

# 77
Елионка, бартера го считай за сключен Joy Ама ще те питам после като иска да пие чай с Пипи и компания в  10 вечерта Crazy

# 78
Марго,много бавно ми се зареждат снимките ти,но си струва мъчението.
Страхотен фотограф. Аз пък се депресирах,като сравнявам предблоковите пространства в Канада и у нас. Тия зелени ливади Shocked...
Това е заради влагата от езерото,те просто са винаги зелени,поддържат ги ,но според моя спец ,мъжа ми Simple Smile ,доста по зле от бизнес пространствата в София да речем,но климата им помага.
Истината е обаче че се пази,много рядко съм виждала някой да пусне нещо на земята,поне в нашия квартал не,но има места на които ,обувките ти залепват от мизерията , дори си няматае и на идея колко са гнусни,като циганските квартали у нас примерно.Има и такива с къщи като резиденции,в които персонала е по голям от броя на членовете на семейството,контрастите и тук не са рядкост.
И има и нещо друго,нашите блокове са само за наематели ,никой няма да наеме жилищете и то на тези пари ако не е на ниво и затова се грижат хората.
Милена ,благодаря ,много се е променила наистина.
Днес пак се разхождахме в парка,една част от него е стара гора,непипвана от човека и ако не са самолетите,които имам чувството понаякога че ще ми кацнат на главата,идилията е пълна.Събрахме си кленови листа които сега са обагрени във всички тонове на жълто-червената гама ,разкош!
Видяхме и един сокол ,мина на 1м от нас и въобще не се страхува,катериците и зайците вече не ги броя.Много положително се заредих и се убедих вече че живеем в един от най хубавите и чисти квартали тук.
Оставям ви  хуквам на пазар, а на вас ви пожелавам спокойна нощ и специално много целувки на малкия мъченик Кало  Heart Eyes

# 79
Здравейте!
Не съм ви изчела, ама да ви се оплача - ние с Мушичката пак бяхме в болница. Във Вторник започнаха да й свирят гърдичките пак. Отиваме при личната, а тя - "детето има белодробна недостатъчност". Ужас Shocked Отиваме пак в ТОКУДА. Там я прглеждат и казват, че пак има бронхиолит. Лекарката, която я прие предният път се оказа на смяна отново. Жената каза, че след като и двамата с мъжа ми имаме сенна хрема, Маги е наследствено обременена и в ранна детска възраст децата реагиарат по този начин при вирусна инфекция. категорична беше, че няма белодробна недостатъчност. Отдъхнахме си, но трябваше пак да постъпим в болницата, защото се налагаха инхалации. Всичко мина нормално и снощи ни изписаха. Днес сутринта й дадох лекарствата, които предписаха, без проблем. Като стана към 11 й дадох половин таблетка Метилпреднизолон, който беше също изписан, като последен прием. След като закуси тръгнаха с баща си за зоологичската градина. Върнаха се след 10 мин. - Маги повърнала. След което повърна още 3 пъти, но само секрети от изкашляне. Ходихме до болницата, казаха, че вероятно е от Метилпреднизолона, реакция, защото бил през устата, а не венозно. Щяло да мине. Да, ама не. Вечеря супа с моркови и пилешко, дадох й антибиотика и веднаха повърна всичко. Вече на прага на лудостта събрах няколко дрешки и неща и тръгнахме към болницата отново. Там обаче, казаха че няма да я слагат на система, защото не е обезводнена, само сложих една свещичка, която ми дадоха /защото тя пищеше неистово вече/. Изписаха и някакво прахче за оводняване. Прибрахме се и заспа и да чукам на дърво не е имало проблем. Надявам се да мине бързо и да няма повече такива инциденти, защото съм полудяла от притеснения.
Ох, много дълго стана, но си излях душата, а вие ще ме разберете, знам.
Ще пиша пак, дано вече имам повод да се похваля с напълно здраво детенце. Иначе тя си е все така бясна и дива без значение какво е състоянието й.
Хайде лека на всички.
П.П. Направила съм си кафе и ще  будувам тази вечер, за да я наблюдавам.

# 80
  • София
Милите ни душички!  Sad Много гушки за Кало и Маги!  Hug И дано нощта е лека за всички!  Praynig  Praynig Praynig

# 81
Милите ни душички!  Sad Много гушки за Кало и Маги!  Hug И дано нощта е лека за всички!  Praynig  Praynig Praynig
Hug Hug Hug

Марги, аз нали вече съм изтрещяла тотално  Crazy та като каза за листата се сетих, че бях гледала някъде едни розички от есенни листа, ама това още не съм го пробвала  Laughing Абе луда работа, само такива глупости ми се въртят в главата.
Много ме радва обаче, че като се захвана с нещо и Лори ме гледа с голям интерес, върти главичка, изучава, гледа само как да пипне тук и там - интересно й е  Peace

# 82

Ха наздраве  Wink
Елионка, бартера го считай за сключен Joy Ама ще те питам после като иска да пие чай с Пипи и компания в  10 вечерта Crazy
Чая с Пипи изби робита - не се бях смялаот седмици така  Peace

Нана, да не би да то гръшна гадния чревен вирус. Милото мъниче, разсипа се тия дни. Много да го нагушкаш и пиши как сте.

Дидика, направо ми се доплака като те четях. Милото дете, а и ти как издържаш, не знам. Сигурно аз съм стигнала прага си на търпимост към всички видове дразнители, но направо ти се възхитих. Дано Маги  се оправя по-бързо.

ВСТ, хайсе, чакаме красоти.

Аз заведох бойната дружина на детска, разходих кучето и гледам в потрес безредието в апартамента. Докато се чудя от къде да го подхвана, то ще стане време за прибиране на децата. Хем се развам, че мъжа ми нява да го има една сезмица, та ще готвя по-мабко, хем ми  е едно такова празно.
Ставам да чистя, после ще пиша пак.
През това време някой ако даде идея как да отуча Митето да си смуче пръста, ще имам да черпя.

# 83
  • София
Сега се връщаме от лекар. Вирусна инфекция. Гърдите били чисти, дори гърлото не било много червено. Обаче факт - детето се разби от повръщане, кашлица и сополи. В края на краищата се оказа, че освен всичко, което аз му самопредписах можело само АБ да се даде. Изписа ми някакъв, но каза да не го давам още, защото засега не бил за АБ. Взема педиатър да стана.  Twisted Evil
Сега ще обучавам Митко кога кое лекарство се дава, че утре съм на работа. Давам сироп за кашлица, 2 вида капки +Стеримар, Тантум Верде, три неща срещу повръщане и вече не ми стига поличката за лекарства от тях  Cry Cry Cry
Поне хапна малко попарка, че от събота не беше ял почти нищо. Да видим ще го закрепи ли в стомахчето.

На всичкото отгоре цялата рода, включително майка и татко ми крещят, че аз егоистката и кариеристката съм виновна, защото съм го пратила на ясла. Как можело? И още 1000 приказки.
Не знам...сметки сами не могат да се плащат, ама да ми вменяват чувство за вина, когато моето дете е болно...Май ще яхна метлата в скоро време.

# 84
  • София
Дано Калоян и Маги оздравяват много бързо. И аз вече се видях в чудо с тази кашлица на Ина, в момента, в който легне и се почва неистово кашляне, направо не знам какво да правя вече. Ще взема да отида до педиатърката да я чуе, че се виждам в чудо вече!!!
В работата нещата стават все по-изнервени и напрегнати и ми се иска направо всичко да прключва и да си почина малко.
Иначе в събота видях едно форумско момиченце - Найа,ама не видях Дани, май беше само с батко си Wink Много и се зарадвах Heart Eyes
Нана, мисля,че всички, които се върнахме на работа рано сме отнесли не един и два критични погледи и забележки, но само ти си знаеш кое какво ти коства. В никакъв случай не си представям, че на някой от родителите ти наистина му минава през главата, че си поставила кариерата пред Калоян, по-скоро всички са изнервени и притеснени. Аз самата не си обяснявам, защо когато детенцето е болно се търси вина в някой конкретно, но май винаги се получава така newsm78
За сега ви оставям,ама пак ще пиша Heart Eyes

# 85
  • Sofia
Нана, не се коси! Пускай си го покрай ушите и това е! И аз понякога яхвам метлата, но повярвай ми, няма смисъл.
Само да ти кажа, че когато Димана се скъса от кашлица, освен 2-та сиропа, педито й предписа  2х15 на ден капки Фенистил. Кашлицата драстично й намаля 1 час след като й дадох капките.
Бубче, тя Дани така си пуска Найа сама да си скита по улиците.  Joy Ако е била без Дани трябваше да се обадиш на татко й... можеше да ти се зарадва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 86
  • София
Нана, не се коси! Пускай си го покрай ушите и това е! И аз понякога яхвам метлата, но повярвай ми, няма смисъл.
Само да ти кажа, че когато Димана се скъса от кашлица, освен 2-та сиропа, педито й предписа  2х15 на ден капки Фенистил. Кашлицата драстично й намаля 1 час след като й дадох капките.
Бубче, тя Дани така си пуска Найа сама да си скита по улиците.  Joy Ако е била без Дани трябваше да се обадиш на татко й... можеше да ти се зарадва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аууууууууууу,н'дей моля ти се, ще ми излезе име, аз така се забавлявах да гледам колко хубаво си игратя Найа и батко й,че хич не съм се сетила да се оглеждам за баща й, Видях,че Дани я няма и се почудих има ли начин да обясня на Ина и Найа, че задочно са израснали заедно Mr. GreenРеших, че хората около мен ще ме гледат крайно изумено и се отказах от блестящата си идея Laughing
Пепър, нещо съм се размислила за тебе Hug

# 87
Така, да се отчета и аз след първото посещение в яслата.
Аз бях по нервна от Тони,защото той не разбира къде ще го водя. Сънувах го цяла нощ, като в съня ми беше много спокоен и доволен от яслата. Но сутринта като почнах да го будя се разплака,защото явно си спомни че го будих за инжекциите и мина известно време докато се успокои. После съвсем доволен тръгна да излиза с нас,като не пропуснах да му полея с вода и той доволен си прецапа локвичката. Mr. Green Като влезнахме в яслата и видя белите престилки се разплака веднага, взеха го с плач от мен.Направо ми се сви сърцето. На обед като отидох да го взема казаха че си е поплакал известно време, после се е усамотил на едно столче и накрая се включил в игрите на децата. Бях му сложила памперс ( с идеята да не се стресира ако се наложи да го преобличат), но той си е казал че му се пишка и са го сложили на гърне. Като ме видя направи муцунка да заплаче, но се успокои като почнах да го обличам. После е държа както обикновено. Надявам се да продължава все така и скоро да спре да плаче. Praynig

Милите Кало и Маги. Sad Да оздравяват по бързо. Praynig
Нана  не се ядосвай с подобни коментари. Макар че точно в момента когато се притесняваш за Кало да са най-болезнени.   Cry

Бубче докога си на работа? После  ще се гледате с Ина или вече имаш друга работа? Покажи някоя скорошна снимка на Ина. Hug

Лека вечер на всички. А аз ще си поиграя с малчо. Hug

# 88
  • София

Това е хубава идея, само че Кало нещо май е алергичен и към Фенистила. Та му давам Зиртек. Дали ще стане да му дам през устата?  newsm78

# 89
  • софия
нана,найа с кеф си облизва лъжичката със зиртека.дано коки се оправя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт