Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 862
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Тина, стискам палци Hug Praynig
Наде, браво на миличкия Стенли! Моят бяс хич не дава го пипнем вече, благодарение на "кадърни лекари".

# 211
  • София
Тинче Hug Hug Hug Hug Hug Моля се всичко да е наред  Praynig
Наде това дето сте го преживяли звучи страшно. Да пази Господ да не се налага, защото така интервенция на Емо може да се направи само с пълна упойка. Стенли не плака ли? Как даде да му изтеглят гнойта от ушенцето?

# 212
Тинче, стискам палци!
Наде, много прегръдки на теб и Стенли

# 213
Ох Наде, мили4кия Стенли  Cry Дано се оправи мноооого бърzо сега  Hug  Praynig  Hug

# 214
Момичета, благодаря много за подкрепата  Hug
Като го сложихме на леглото и той милия се беше успал в колата и го държахме, а и лекарката беше невероятна. Не дай Боже, ако ви се наложи да ползвате услугите на УНГ доктор, с две ръце препоръчвам д-р Първанова от Пета градска болница 203 кабинет. Като се изтегли гнойта и край с болката, това е. После само капки се слагат, та тогава като се прибрахме от там той още в колата ми заспа и толкова спа следобяд, явно го е отпуснало и се е успокоил.

# 215
  • Boston, MA
Тина, стискам палци! Много хубава новина, дано всичко е наред!

Наде, дано бързо се оправи Стенли.

Днешната ми "проповед" против антибиотици:
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=569162

# 216
Бубке, дано го 4етат пове4е хора. ЛоШото е, 4е като не си медицинско лице, смееШ ли да не слуШаШ специалиста?  Thinking Единият коментар е пълна глупост
Цитат
Коментар малко встрани от темата: Венцехваленето на чуждата медицина също е леко опасно. В Германия, например, лекарите се прехласват по кортизона като лечебен препарат и го предписват за щяло и нещяло, но не обръщат внимание, че той се натрупва в организма. Така че и при лекарствата си има мода, уви.
Мен никой никога не ми е предписал кортиzон  Stop

# 217
Наденце, голямо гуш и от мен за Стенли  Hug
Бубс, Татянка  newsm10 newsm20 ама българите ( в България) сме толкова далеч от това, че сега и тази хомеопатия дето е на мода  ooooh!
Отивам да правя пица  Flutter

# 218
Някой беше обещал нещо за пиене като повод петък вечер  newsm78

# 219

Наздраве от мен!

# 220
  • София
Ха, наздраве!

Бубс, я разясни - твоя ли е статията? Иначе е готина и напълно я споделям!

# 221
http://www.hitstoreuk.com/article.html?a=LC76500 - това ми прилича на същата гара/депо/от немския сайт. Разликата е мисля голяма в цената. Все пак може би стандарта в Англия е по-висок? newsm78
http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Lieblingsstars-Thomas-u … 17-4-971-606-0-0/
Значи , Танче, смятай, че искам едно такова Томас-депо! Peace

http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Lieblingsstars-Thomas-u … 85-4-971-606-0-0/ и едно такова Лайди от бебето подарък:)

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 21:43 от Чаено момиче

# 222
Ммм бейлисче сега едно така добре ще ми дойде мммммм Mr. Green
Момичета да се похваля днес минах на първото ниво на изпита (на вторият си държавен)и утре съм на устен пред комисия стискайте палци да го взимам и да продължавам на пред Praynig Praynig Praynig
Приятна петъчна вечер на всички!

# 223
Смин, и моите приятели така казват Mr. Green

Тинче, дано всичко бъде наред, ще стискам палци.

Татянка, защо така? Надявах се и с теб да се видим скоро, ама май няма да стане. Вие уж честичко си идвахте, сега голяма почивка ще си дадете от Варненско.

Черепахче, има още месец че и малко отгоре, но благодаря за пожеланията.

Джинджър, успех утре ( ама и в събота ли ви мъчат бе?)

Наде, милия Стенли, дано всичко вече е минало.

# 224
  • 2 етажа над тавана
Добро утро Hug

Тинче, страхотна новина, стискам палци всичко да е наред Hug

Джинджър, успех днес Peace

Наде, горкичкия Стинли, надявам се да не ви се налага да преживявате това отново Praynig

Ето и кафенце от мен в този мрачен ден -  да се разведрите

При нас се почнаха май ясленските боледувания, Маги вчера като я пирбрахме от свекърва ми беше с хриптящ нос и леки безцветни воднисти сополи, после ми вдигна и Т и така - почти цялата нощ изкарах на пост, че тя по едно време страшно гореше - мерих 38,2Т, а мишката се гуши в мен и вика"Мамо, студено ми е", дадох й малко нурофен, та й помина и поспа няколко часа и сутринта пак беше почти 39Т и я тресеше. В момента е без Т, след сутрешния нурофен, дано се е приключило. Натъпках я и с витамин С и осцило и сега отивам да й спретна чай с мед, дано преборим тая гадост.

Като приготвя чая, ще си постна и нещата за поръчката.

Лек ден засега Hug

Общи условия

Активация на акаунт