Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 864
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро!

Бабъл, дано да премине - явно я е хванал някой вирус!

Нас ни приеха в нашата градина/ вече пак е нашата с основание/ и в понеделник стартирам преместването. Дано да е наред и тук всичко, че нали това ми беше основното притеснение! Ех, толкова нерви изхабих, а сега дори не успях да се зарадвам.

Да добавя за хрема ефикастно средство - в познатата ни сребърна вода - 10 мл капвате 5 капки калеева тинктура и капете това в носа. Същото нещо, но в една чаена лъжичка сребърна вода с 3 капки от тинктурата може да давата и орално за имунитета.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 10:21 от Вени*

# 226
Наде, дано Стенли е добре и повече не го мъчат ушетата! Hug
Аз излизам насам-натам, малко да разнообразим с Тони, ще го водя при баба му и дядо му.

За име на бебчо се очертава Димитър, обаче ще му казваме Дидо  Grinning Още не е окончателно, но понеже Тони е на свекър ми, затова бебо май ще е на татко.

# 227
  • София
Аги, по-добре Дими!

# 228
  • нейде там, където ....
Добро утро!
Вени, честито, за новата стара ваша градина! А какво е това калеева тинктура? Да не е клеева? Аз давам по 2-3 капки клеева тинктура дневно, като профилактика. Като има някакви симптоми - 2 пъти на ден по толкова. Но ме притеснява слагането в носа, ако говорим за едно и също нещо.  "Състав: етанол, пчелен клей (прополис) - 30% " Thinking
За играчките - Томас и приятели - децата ги видяха, на картинките! И сега искат. И двамата. Та си мисля да събера повече неща, които да са общ подарък за Коледа, примерно, или да се добавя по нещо за всеки празник. Като начало се колебая между  депото + релси или това трасе После ще добавяме вагончета и екстри.
 Не разбрах как ще се процедира, заедно ли ще се пуска поръчка (на няколко мами), кой и как, на кого? За да не се повтаря (понеже със сигурност сте го коментирали напред, но ме гонят, за да пуснем филм за Томас Simple Smile ), моля някой да ми пише на лични  Praynig

П. П. Димитър е страхотно име!  Hug ние най-често му казваме Мити, а на съседчето - Дими. Опс, Вени ме изпреварила.
Кафе?

# 229
Приятелки Hug, благодаря ви Heart Eyes.Вълшебно е форумското рамо.
Ами какво да кажа за Бс.Готин град с готини хора.На работа обаче се чуствам неудовлетворена, а аз малко работохолик си падам и не ми е кеф така.Като една чиновнича си бачкам, не влагам много мисъл и така си чакам птичето да ми кацне на рамото и скоро да сменя работата. Peace
Тинаааааааа, много се радвам мила.Стискам силно палчета всички да е ок и най-сладкото бебче да гушиш на лято Heart Eyes
Моят мъж пък едни подметки за второ ми прави......чак ме хваща шубето CrazyСнощи дори на майка си в скайп сподели, че щял "да ми прави второ".Да ама нещо не ни стиска и на двамата.Аз предпочитам Юлката да стане към 5-6 и тогава, дано устискаме Wink.
Ведър ден момичета, аз си чакам майсторите да ми монтират най-накрая кухня,врати и гадрероб и да си почистя новинкото жилище и да му се нарадвам Flutter.

# 230
  • Варна
Привет, момичета!
Излязоха резулатите от антибиограмата на дребния, 3 вида стрептококи, резистентен към 5 вида АБ и една забелжка, която ако можете да ми я разтъкувате: " С менеие да се потърси контакт със Scarlathina и да се изследва AST". Нещо не мога да разбера, това изследване май беше на кръвта за бактерии в нея, а тая скаралтина?!
В понеделник сме на лекар, но като си помисля няма смисъл да пие АБ, за да трепим стрептококите, те са от ДЯ и пак ще ги завъди.
Иначе се чувства доста по-добре. Капем сребътна вода и носа се отпуши за 2 дена. Хомеопата маси е свършил работата, но пак няма да си оттегля думите назад, така не се лекува без да се обясни и да се влезе в контакт с родителя.
Бубс, Татянка то и аз вечеще ги отрека тия АБ, цяло лято ме тровиха с най-различни. Сега се чувствам все зле  ooooh!
Ванче, аз като почнах работа беше супер, натоварващо и интересно..сега чатим по цял ден Sick Действа подтискащо. Ако се стабилизира фирмата и аз може да си помисля за второ. Сега имам чувствато, че докато родя и ще фалираме Joy
Днес съм дежурна в офиса, вече изгледах 3 серии на Призъна, а още е обяд ooooh! Отима да тегля още Mr. Green

# 231
  • 2 етажа над тавана
Пак вдигна Т Tired
Чакам Спас да си дойде от работа и отивам до аптеката, че витамин С имам още 1 ампула, а и осцилото е на приключване. Ще питам и за сребърна вода, дано помогне на носа и при Маги.

Ето по поръчката:
1. http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Themen- … 18-4-789-765-0-0/
2. http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … -4-970-972-449-0/

По-късно ще пробвам да се включа пак.

# 232
Момичета превзех и този изпит с 4 newsm44 но комисията неможах -смях  се, бях самоуверена говорих много по въпросите с изключение на третия (там не чак толкова)ама един дърт конституционен съдия реши че щее 4 не 5 но да не сме максималисти Mr. Greenаз съм щастлива, и единствената жена в комисият тя беше от Върховният административен съд,отбеляза че съм от Чирпан и ме попита знам ли на какво се равнява една Чирпанска сватба и аз естествено знаех на 2 Македонски въстания по леене на кръв Grinning

# 233
Дани, честито мила   bouquet Все така с лекота напред и нагоре, а скоро и с диплома и нова работа да се похвалиш ти пожелавам  Peace
А това за сватбата така ме разсмя  hahaha
Бабълче, дано Маги да се оправи и да не вдига повече Т  Praynig
Краси, Ванче, давайте, давайте, докато се кумите децата на училище ще тръгнат  Mr. Green
Краси, резултатите нищо не ми говорят, дано не е нещо сериозно този коментар и най-после да ви се изпише нещо адекватно.
jd, може ли за ми пишеш на лични да ти дам скайпа ми и да ми пратиш това детско  Blush
Аги, Димитър много ми харесва, а и както си го намислила да му казвате Дидо  Peace
Тонката прави ли някакъв коментар за бебо и как реагира като му говорите, че ще става батко?
Вени, успех на новата ясла и дано си заслужава местенето.
Мисче, събота и неделя мъчат задочниците и такива като мен дистанционно обучение  Mr. Green Ето сега си дойдох от лекции, а утре ще си го спестя  Whistling
Смини, снощи ми текнаха лигите с този бейлис   Crazy
Тинче, а кога си на лекар и да ни кажеш веднага какво е казал, толкова се надявам всичко да е наред и лятото Ема да е кака  Hug

# 234
Милото Магинце Sad.Пращам му всичката си положителна енергия бързичко да се пребори с болестта и да не тревожи мама, а само да я прави дива и щастлива с "беличките" си Heart Eyes Hug
Джинджър, честит ти пореден успех  bouquet.

# 235
Привет,

иzпратих мъжът ми, той zамина zа Хамбург на ергенска ве4ер  Crazy Сега се гледаме сами с Милена, докато той се прибира утре ве4ер.

Мис4е, да, по принцип си ходихме по редовно но тъй като последния път "толкова много ни хареса", реШихме да съкратим посеЩенията малко. С баЩа ми Ще се видим след 1 месец, когато той Ще ни дойде на гости, пък може и да му се налага да дойде пак преz пролетта. РеШихме да пътуваме преz юни с надеждата хем да хванем хубаво време, хем да няма оЩе много туристи  Wink То аz не zнам дали ве4е Ще има много туристи в БГ, тук иzляzоха каталоzите zа другата година така са вдигнали цените, 4е една по4ивка в БГ иzлиzа ве4е колкото една в Турция, Гърция или Испания, примерно.  Crazy

Красе, 3 вида стрептококи  Shocked Реzистентност към 5 вида АБ  Shocked  Дано намерете реШение  Praynig

Ван4е, а ти zаЩо искаШ да 4акаШ толкова zа 2ро, ако не е много ли4ен въпроса?  Blush Питам, zаЩо и ние сме в раzмисъл......не zнаем дали искаме второ или не  Crazy

Ели, дано Маги се оправи бърzи4ко  Praynig Само да ти кажа zа Легото, което си иzбрала, 4е има много дребни 4асти, не zнам, според мен май йм е рано оЩе  Thinking

jd, върни се малко на zад, коментирано е вси4ко zа поръ4ката  Peace

Аги, Димитър е 4удесно име, дядо ми съЩо се каzваШе така и братов4едка ми Диляна е кръстена на него (и на баЩата на стринка ми, Димо  GrinningPeace

# 236
  • София
Може да е клеева, така да съм чула, а като го купих не съм го гледала! Имало ефект спе(оред свеки - спал спокойно и носа бил добре. Бабълка, купи и това!

Джинджър, браво на тебе! Само път нагоре от тук нататък!

# 237
Привет и от мен!
Джинджърче, бравос!!!   bouquet
Ели, дано бързо се оправи Маги  Praynig КОфти с тая температура, вчера и Альо го взех с прозрачни сополи, но само те са и засега духаме носа и толкова  Naughty
Красе, лоша работа  ooooh! Дано намерите решение  Praynig Покрай моите родители мисля, че AST е antibiotic sensitivе test, ама не съм сигурна  Peace
Ванче, Татянка - няма какво да се чудите  Naughty Laughing Sunglasses
Аги, чудесно име е Димитър  Hug Харесва ми и на мен Дими  Sunglasses

Ванче, търси си нова работа, само така, и аз не бих стояла  Blush Все пак това ни отнема повече от деня, не е между другото и като не ти е кеф  Rolling Eyes Аз така 2004та се мехнах от неверяотна позиция тук във Варна, с много добра заплата, но шефът беш еповече от отврат  Close Twisted Evil Стоях 2 месеца без работа (да, тогава нямахме дете и можех да си го позволя, сега не знам дали бих могла) и птиченцето кацна на рамото, по-точно аз си го намерих де. Пожелавам ти и на теб същото  Hug Heart Eyes

Отивам да гладя  Crazy

# 238
Ми....какво да ти кажа Татянка.....Незнаем още дали сме толкова добри родители, за да си "позволим "второ дете.Имам притеснения относно възпитанието и дали даваме правилното и т.н.На този етап не се чувствам "успял"родител и затова сме в размисли.Май ми е дошла в повече раздялтата с Юли CrazyА пък и ми се ще да е по-голям, за да помага.Имах късмета да имам супер кротко и добро бебе и ми се ще и второто детегледане да е по-спокойно.Аз определено първите 8 месеца по майчинство бях в "отпуск".Искам пак пък Whistling
А Марийка да не подстрекава само ами да прави постъпки относно доближаването до съвместното кърмене Whistlingамахааааааааааа Crossing Arms Wink
За работата определено търся друга.....не е за мен чиновническата службичка NaughtyИ чакам нещо конкретно от бившия си работодател де.

# 239
Татянче, кофти работа. Жалко, но живот и здраве ще ви чакаме на лято. И Па-па по някое време лятото ги чакаме, сега зимата явно ще е мъртъв сезон за срещи.

Маги да се оправя скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт