Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 872
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
ЖП гарата, куфарче дето е 1200 гр.

То не е гара, ами депо (гараж демек)  Wink И какъв ти е въпроса? Иzвинявай, бавно zагрявам неЩо  Embarassed

# 196

До 29кг таксата е 26,90?. Като видим кой какво ще поръча тогава ще може да се види и кой какво дължи за таксата.

Мда, така е, приблиzително сметнете 1? zа 1кг, но с то4ност можем да кажем 4ак в понеделник  Peace Тогава Ще видим и дали не надвиШим лимита с 29те кг.

Освен Нуни, никой ли няма да поръ4ва от дургия сайт?
  Shocked

# 197
  • София
Ако надхвърлим килограмите ще жертвам няколко поръчки към другия сайт.

# 198
  • 2 етажа над тавана
Само набързо, че като за петък е лудница в офиса Tired

За поръчката - нали мога довечера от нас да си ги пусна нещата, че на домашния съм си запазила линковете и сега нямам време да ги намеря докато съм на работа. Ако ще забавя поръчката, просто давайте без мен.

# 199
Ели, до неделя ве4ерта е срока  Wink В понеделник Ще оформя вси4ко и тогава Ще видим и килограмите и съответно колко иzлиzа доставката  Peace

# 200
Ех, Рени , толкова бързо ми мина времето, кога съобщи за бебето , кога се роди и вече вкъщи. Представям си я Сонята, но не се притеснявай , бързо свикват, нямат особено избор.

Момичета, след двуседмично закъснение,/ за което първо не разбрах, след това предположих , че е от диетата , която правех да сваля последните 4 кг/, тестът е положителен. И всичко щеше да е прекрасно , ако не ми бяха правили рентгенова снимка на гръбнака. Сега съм толкова объркана и ми е много притеснено. Чета различни мнения и съвсем се обърквам. Час имам чак на 30 при АГ и ще видим какво е нейното мнение. Много тъпо.

# 201
ТинаHug Hug Hug Hug !

# 202
ТинааааHug Hug Hug
Дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 203
Тина  Hug дано наистина вси4ко е наред  Praynig

# 204
  • София
Тинче,  Hug Hug Hug ето откъде изскочи заека, пак от най-неочакваното място!

Ще стискам палци всичко да е наред!

# 205
Тина, и от мен голямо палцестискане  Praynig Hug

# 206
  • София
Тинче, мисля, че нямаше проблем като ена гръбнака, освен това по кое време на цикъла е правена?
Не се притеснявай и всичко най-добро от мен!

Аги, няма да имаш проблем с Милен, нали все го хвалиш и четкаш, ще ти купи и цял Томас сигурно!
Чакай да видим, обаче, има ли смисъл от там да се взима!

Ето едни сайт:
http://www.hitstoreuk.com/category.html?c=hithome_toysandgames_takealong

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 15:06 от Вени*

# 207
  • софия
Тина и от нас Hug всичко е наред

# 208
Тина,   bouquet Ще стискаме палци всичко да е наред, знаеш за вълшебствата на нашата подкрепа  Hug
Ама много бързо се изписва темата нещо  Hug а тъкмо бях заподозряла нещо  Mr. Green
Рени, радвам се, че сте добре и сте си вкъщи вече. Дано Соничка скоро да свикне и ти да си почиваш повече  Hug
Ние на връх годишнината ходихме на лекар, че Стенли го болеше предната вечер ухото и ходихме до Исул, там го прегледаха и казаха, че има гнойна торбичка, но микроскопа им не работи. На следващия ден ходихме при личния лекар и той ни прати директно в Пета градска и там лекарката го видя и каза, че е сериозно, веднага то напръска с упойка. Пукна м тъпанчето и изтегли много гной от там  Cry Милото ми момче много геройски прие всичко. За сега е добре, но вчера пак имаше секрет и пак ходихме до там, наложи се да го чисти пак.
Момичета, сега имало такъв вирус, че удря в ушите и препоръчаха да не се самолекуваме с капки, а първо да се отиде на лекар.
Дано всичко да са здравички  Praynig
Лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 15:33 от Nadeto

# 209
  • София
Tина, дано всичко да е наред!  Hug

Ох, Наде, и вие ли дотам го докарахте?!  Hug Миличкият Стенли, много ли го боли ушенцето?
На Вальо от групата почти всички дечица го изкараха тоя вирус, но само на едно момиченце се образува гной.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 15:47 от Renkata

Общи условия

Активация на акаунт