Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 663
  • 945
  •   1
Отговори
# 885
nqkoi znae li za6to dr.Jekova mi  predpisa 2 po 1 spazmalgol?

И на мен ми изписа, ама нямам намерение да пия ей тъй просто... Че тя не ме и прегледа даже, как така прецени, че трябва да пия??? Вярно, специалист е, ама... Не знам, няма дапия хапчета за щяло и нещало!
и на мен ми изписа доколкото разбрах за изглаждане на шийката все пак си мисля че знае какво прави и не ги изписва ей така

Аз имам проблеми от дете със стомаха и у нас имам всякакви спазмолитици и си ги пия, ама пък на ден по 2  newsm78 Абе не разбирам, ама смятам да не пия все пак, или поне не редовно. Друга докторка за същото ми каза да пия но-шпа, а Жекова хич не хареса тая идея... Бе 5 доктора - 5 мнения Simple Smile

# 886
  • София
nqkoi znae li za6to dr.Jekova mi  predpisa 2 po 1 spazmalgol?

И на мен ми изписа, ама нямам намерение да пия ей тъй просто... Че тя не ме и прегледа даже, как така прецени, че трябва да пия??? Вярно, специалист е, ама... Не знам, няма дапия хапчета за щяло и нещало!
и на мен ми изписа доколкото разбрах за изглаждане на шийката все пак си мисля че знае какво прави и не ги изписва ей така

Аз имам проблеми от дете със стомаха и у нас имам всякакви спазмолитици и си ги пия, ама пък на ден по 2  newsm78 Абе не разбирам, ама смятам да не пия все пак, или поне не редовно. Друга докторка за същото ми каза да пия но-шпа, а Жекова хич не хареса тая идея... Бе 5 доктора - 5 мнения Simple Smile

На този етап от бременността ти няма никакъв смисъл от пиенето на но-шпа. То успокоява гладката мускулатура на матката и прави ефективни контракциите. Така че правилно ти е казала Жекова.

Арчита - явно моята информация е стара  Wink

# 887
момичета кажете ми като тръгна да раждам какво правя-първо звъня на Жекова или първо в болницата и от там й се обаждат защото аз може да си имам контракции пък да не раждам веднага-ако е през нощта как ще притеснявам жената

# 888
  • София
момичета кажете ми като тръгна да раждам какво правя-първо звъня на Жекова или първо в болницата и от там й се обаждат защото аз може да си имам контракции пък да не раждам веднага-ако е през нощта как ще притеснявам жената

Да, веднага звъниш на ЖЕкова. Не се притеснявай професията й е такава, че е свикнала да й звънят родилки  Grinning

# 889
А кога и как заявяваш, че искаш или не искаш екип? Знам, че има формуляр, който се попълва - видях го онзи ден, но кога трябва да информираш лекаря, когото си избрал? И кого информираш, ако не искаш да избираш екип, а просто раждаш?

# 890
А кога и как заявяваш, че искаш или не искаш екип? Знам, че има формуляр, който се попълва - видях го онзи ден, но кога трябва да информираш лекаря, когото си избрал? И кого информираш, ако не искаш да избираш екип, а просто раждаш?

Ами уговаряш се с лекаря предварително. Все пак този човек поема ангажимент към теб и е ясно, че трябва да бъде предупреден за това, че искаш конктретно той да те изражда.
Формулярът попълваш чак в деня на раждането заедно с всички други документи.
Ако не искаш избор на екип, когато започнат болките ти просто отиваш в ОБ и раждаш при дежурния екип. Никой няма да те върне.  Grinning

# 891

Да, веднага звъниш на ЖЕкова. Не се притеснявай професията й е такава, че е свикнала да й звънят родилки  Grinning
нана благодаря ти но ако се окаже че има време до раждането и съм я разкарала напразно

# 892
Супер!
Мерси за отговора!
Момичета, чудя се без форума кой би ме информирал за тия неща... Като идеш на лекар, ако не си платено, никой няма време да ти ги обясни тия неща... Аз съм съгласна са платя някаква сума, но да има някой в болницата, който да отговаря на подобни въпроси - разбирам, че лекарите все тичат и нямат време, не ги виня, но все някой трябва да ти отговаря на такива въпроси... Ей на, да си направят по един форум от всяка бонлица, да си се регистрира човек, ако трябва да си плаща по някакъв начин някаква приемлива сума и информацията да е достоверна...
Благодаря на всички, които отговарят на такива като мен!!!  Hug  bouquet

# 893
  • София

нана благодаря ти но ако се окаже че има време до раждането и съм я разкарала напразно

Ами ти като и се обадиш и тръгваш за болницата, тя докато дойде екипът ще те е сложил за тонове и т.н Ако има време до раждането ще си разказвате вицове с нея  Mr. Green

# 894
Хайдееее,чакаме нови бебчета Party Party Party  ylinfant,наистина,ако не беше форума и аз нямаше да знам нищо за окръжна,нито пък за акушерките там,коя добра...коя не толкова,благодарение на една съфорумка направих правилният избор  Hands Thumbsup

# 895
момичета знаете ли дали тестовете за упойки се плащат защото разбрах че в други болници се плащат

Не, не се плащат.
Ама те и не правят в Окръжна.Мен поне ме караха да си направя на друго място, понеже там не правеха.

# 896
  • София
момичета знаете ли дали тестовете за упойки се плащат защото разбрах че в други болници се плащат

Не, не се плащат.
Ама те и не правят в Окръжна.Мен поне ме караха да си направя на друго място, понеже там не правеха.

Аз когато раждах преди 3 години правеха. Няколко мои приятелки родиха тази година там и на тях са направени.

# 897

Не, не се плащат.

Аз когато раждах преди 3 години правеха. Няколко мои приятелки родиха тази година там и на тях са направени.
Аз раждах август 2007 г. и ме накараха да отида да си платя на друго място, защото там не правели......

# 898
вчера бях на тонове и приемаха Реtia ili Petenceto беше писала скоро но не знам коя от двете е беше за8-ми но вчера я приемаха и Жекова каза че ще ражда но какво е станало дано е минало всичко ок

# 899
  • София
Ок. Значи нещата са се променили.

Общи условия

Активация на акаунт