Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 666
  • 945
  •   1
Отговори
# 870
здравейте от мен,остават ми още 4 дни до термина и направо не знам а няма никакви симптоми.
може ли да питам майките които са раждали наскоро в окръжна вие бяхте ли си взели  еднократни гащи за родилки или не не знам какво да си взема такива гащи или нощни превръзки.
утре съм на тонове при Жекова и трябва да и занеса изследвания от стерилна урина та да питам да и се обадя ли по телефона като отида или само да помоля да я викнат като вляза питам за да не и досаждам само по телефона?

# 871
Аз си бях взела еднократни гащи , но се оказа че не са нужни . През повечето време бях само по превръзка .  Нощни превръзки няма да ти свършат работа , вземи за родилки .

# 872
petenceto_20 , вземи си и еднократни гащи и превръзки за родилки или нощни. Сама ще прецениш какво ти е по-удобно. Лично аз през повечето време бях с обикновено безшевно бельо и превръзка.
Ако имаш уговорка с Жекова за този ден и час за запис на тоновете, няма нужда предварително да й се обаждаш.
Още щом звъннеш на вратата на Родилно ще те питат дали си за раждане и, ако не кого търсиш.

Леко раждане и да се похвалиш!
  bouquet

# 873
  • София
Здравейте момичета. Термина ми е на 13 09 и също ще раждам при др Жекова. Та  онзи ден като бях на тонове и я питах за ремонта, а тя ми отговори,  че докато им почне ремонта ще съм забравила, че съм раждала.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Утре съм пак там ;-, ако има нещо ще докладвам.  Wink Wink Wink

# 874
Здравейте!
 Аз също съм раждала в окръжна. Прочетох част от темата и имаше доста противоречиви мнения за лекарите там. Верно е че условията там не са идеални(аз раждах 2005 г.). Но за сметка на това лекарите са добри, или поне моите впечатления са такива. Д-р Братоева деше моят лекар, тя ми следеше цялата бременност, обаждала съм и се по телефона по всяко време без да ми е направила нито веднъж забележка за нещо и т.н.. Верно, че когато раждах ми се караше за някои неща, но в такъв момент не съм обръщала внимание на такива неща. Лично моето раждане беше много теудно и тежко и аз съм много доволна и от Братоева и от Жекова. Тя присъства тогава там.И двете след раждането почти всеки ден идваха да ме наглеждат как съм. Не съм ползвала ВИП стаята, но голяма разлика с другите стаи няма. Верно е че тоалетната вони на цигари, мръсна е и не ти сменят чаршафите всеки ден, но честно казано аз вече тези неща ги бях забравила, докато не попаднах на тази тема.
 Пожелавам успех на всички и леко раждане. Ако дай боже имам още едно дете, пак бих отишла там да раждам.
  bouquet

# 875
момичета знаете ли дали тестовете за упойки се плащат защото разбрах че в други болници се плащат

# 876
момичета знаете ли дали тестовете за упойки се плащат защото разбрах че в други болници се плащат
аз си бях направила тест няколко дни по-рано,защото нищо не се знае.и добре,че го бях направила,защото аз отидох с пълно разкритие и нямаше време за подобни неща.

# 877
  • София

Не, не се плащат.

# 878
Здравейте Simple Smile
Досега не съм влизала в тая тема, но "познавам" петенцето от Септемврийската тема май Simple Smile
Както и да е, и аз ходих на тонове при Жекова. Стори ми се печена, бързо действа... Аз съм до края на ЖК в Токуда, но няма да раждам там заради цените. Ще раждам в Окръжна, но не искам да избирам екип - не познавам никой лекар, нямам поглед върху нещата, а и смятам, че всички лекари са си професионалисти, така че...
Д-р Жекова ме пита онзи ден ще искам ли епидурална, а аз й казах, че не. Тя ме изгледа като полезно изкопаемо... Има ли проблем? Раждала съм първото си дете без епидурални и каквито и да е други упойки, много лесно мина, затова сега не искам... Та до четвъртък, когато пак съм на запис на тонове, трябва да съм решила дали искам или не искам. Май ще си държа, че не искам, ама все пак дайте по едно мнение.

# 879
доктора който ми води ЖК ме посъветва за упойката дори за евентуално секцио но без избор на екип не може да ти я сложат

# 880
MammaT, проблеми че не искаш епидурална няма. Просто повечето жени искат и може би за това Жекова те е изгледала така страннно.
Другата причина е, че това означава, че отказваш избор на екип.
Не е лошо да уточниш с нея, че няма да ползваш тази услуга. Това означава че, няма да има и възможност да те настанят във ВИП-а.
Леко раждане.

# 881

Не, не се плащат.
платих си 26,60 с талон от ЖК

# 882
nqkoi znae li za6to dr.Jekova mi  predpisa 2 po 1 spazmalgol?

И на мен ми изписа, ама нямам намерение да пия ей тъй просто... Че тя не ме и прегледа даже, как така прецени, че трябва да пия??? Вярно, специалист е, ама... Не знам, няма дапия хапчета за щяло и нещало!

# 883
nqkoi znae li za6to dr.Jekova mi  predpisa 2 po 1 spazmalgol?

И на мен ми изписа, ама нямам намерение да пия ей тъй просто... Че тя не ме и прегледа даже, как така прецени, че трябва да пия??? Вярно, специалист е, ама... Не знам, няма дапия хапчета за щяло и нещало!
и на мен ми изписа доколкото разбрах за изглаждане на шийката все пак си мисля че знае какво прави и не ги изписва ей така

# 884
MammaT, проблеми че не искаш епидурална няма. Просто повечето жени искат и може би за това Жекова те е изгледала така страннно.
Другата причина е, че това означава, че отказваш избор на екип.
Не е лошо да уточниш с нея, че няма да ползваш тази услуга. Това означава че, няма да има и възможност да те настанят във ВИП-а.
Леко раждане.

Благодаря много за отговора!  Hug
Нямам проблем с това да не съм във ВИП стая Simple Smile А и аз не съм казвала, че искам избор на екип, ама... Тя моята история е дълга и заплетена Simple Smile))) Няма да имам търпение да я опиша, а още по-малко вие ще имате желание да я изчетете Simple Smile
Пак благодаря за отговора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт