Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 527
  • 945
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А от кои пакети да взема тези с 24 пампелса ще бъдат ли достатъчни или по-големи. И друго мокрите кърпички колко пакета общо, имам предвид и за мен и за бебо?

Този от 24 памперса е достатъчен.
Мокри кърпички за бебо 1 пакет примерно от 72 бройки - аз купувам на Бейби Крема.
За теб - аз не съм ползвала мокри кърпички освен за ръцете понякога.

# 376
 Така да се разпиша и аз в темата. На 23. 03 се роди дъщеричката ми в Окръжна болница. Доктор Жекова много ми помогна в раждането , не се притеснявайте да раждате там, вярно, че не е лукс, но пък останах с впечатлението, че много подкрепят кърменето. Повечето хора от персонала се държаха мило.

# 377
  • София
Така да се разпиша и аз в темата. На 23. 03 се роди дъщеричката ми в Окръжна болница. Доктор Жекова много ми помогна в раждането , не се притеснявайте да раждате там, вярно, че не е лукс, но пък останах с впечатлението, че много подкрепят кърменето. Повечето хора от персонала се държаха мило.

Да ти е жива и здрава щерката! Много да те радва и да е здраво и усмихнато дете!   bouquet
А как се казва? Wink

# 378
 Благодаря за пожеланието. Казва се Калия , роди се 3 ,715 и е дълга цели 53 см

# 379
Таниии, да. На мен дори и биба не ми трябваше. Но виж ръкавички си вземи, защото ако има ноктенца много си драскат лицето малките мишки.  Grinning

Благодаря.Значи съм готова вече,само бебо да реши Simple Smile.

# 380
stasi8510  Честита щерка и много да я слушкаш  Hug

# 381
  • София
Като гледам Ваня не е влизала от 31-ви, май ще се похвали скоро  Grinning

# 382
Здравейте момичета!
Някой да каже нещо за женската консултация в Окръжна болница.Трябва да избера къде да се регистрирам и си мисля за там евентуално ,но нямам никакво инфо.
Ако има ходили там ще съм благодарна да споделят.

# 383
  • София
Здравейте момичета!
Някой да каже нещо за женската консултация в Окръжна болница.Трябва да избера къде да се регистрирам и си мисля за там евентуално ,но нямам никакво инфо.
Ако има ходили там ще съм благодарна да споделят.

В Окръжна болница няма женска консултация. Някои от лекарите водят такава в частните си кабинети, ако работят с НЗОК. Иначе практиката е, ако си решила да раждаш там да си избереш лекар, който да ти следи бременността на частно и същевременно да се запишеш проформа някъде на ЖК.

# 384
Благодаря ти много нана 77.Видях че си препоръчала в друга тема д-р Елица Иванова от 17-та поликлиника.Тя също ми е удобна като местоположение.Работи ли със касата докторката?И ако може да ми дадеш координати.  bouquet

# 385
Благодаря ти много нана 77.Видях че си препоръчала в друга тема д-р Елица Иванова от 17-та поликлиника.Тя също ми е удобна като местоположение.Работи ли със касата докторката?И ако може да ми дадеш координати.  bouquet

Работи със ЗК и ти я препоръчвам от сърце. Невероятен специалист и човек е.
Кабинетът и е в 17-то ДКЦ до театър София. Обаче й се обади предварително, защото често отказва да взема повече бременни, просто е претрупана от работа.
Телефонът й е: 0888/ 428 568

# 386
Много ти благодаря Франческа!  bouquet
Желая ти здраве.

# 387
  • София

Франческа ме е изпреварила.  Grinning

# 388
Благодаря и на теб нана77!
Здраве и успехи.

# 389

Аз съм крайно недоволна от Д-р Братоева! Освен, че раждането ми за малко щеше да се превърне в най-трагичния ден в живота ми, после ме е зашила толкова некадърно, че се наложи да ме оперират 20 дни след раждането, за да оправят мазалото, което беше сътворила. Не мисля, че е специалист. Съсипа ми живота тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт