Раждане в Окръжна болница 2008 г.

• 67 552
  • 945
  •   1
Отговори
# 465
Такааааааа сега да информирам, че:

Ремонтът няма да започне на 19 май, даже няма изобщо да е през май. Жекова каза август  Wink Ясно на всички е, че тя като завеждащ родилно отделение е човекът, който прави и пуска поръчките за всичко, свързано с ремонта. За момента никой не й е казвал нищо по отношение на стартиране на ремонтни дейности- Така че момичета дерзайте  Mr. Green

Мерси много за инфото  Hug Hug Hug  bouquet

# 466
  • София
И да се похвалиш  Wink

# 467
И аз благодаря Нана! newsm51
Значи 100% там ще се ражда... thumbsup

# 468
И аз ти благодаря  Нана .
Имоето раждане ще е там, даже утре ще отида на едни тонове, че туй бебче нещо не ще да излиза , а на мен ми се иска вече.

# 469
Ееееее ей тва е приказка!!!! И аз съм там за раждане!  Peace

# 470
Здравейте момичета. Такова четене падна за тазо ОБ и за д-р Жекова. Но вече съм решила тя, ще е. Вече около 3 -4ма доктори ми я препоръчаха, ще си запиша час при нея и, ще отида възможно най-скоро. Това е от мен за сега, ще ви пиша да, ви кажа как е минало

# 471
  • София
Здравейте момичета. Такова четене падна за тазо ОБ и за д-р Жекова. Но вече съм решила тя, ще е. Вече около 3 -4ма доктори ми я препоръчаха, ще си запиша час при нея и, ще отида възможно най-скоро. Това е от мен за сега, ще ви пиша да, ви кажа как е минало

При нея часове няма. Просто отиваш около 12.30 - 13 часа в Окръжна болница в родилното и чакаш да дойде, като си се обадила предварително разбира се. Хубаво е да си вземеш всички изследвания, които са ти правени досега.

# 472
Аз пак да попитам. След като там няма как да ми следят бремеността, а аз съм в началото трябва ли да си нося изследванията? Първо ми казаха да си взема направление от личния лекар така и, ще направя. Ама така съм се притеснила от сега не ми се мисли по нататък какво, ще е

# 473
  • София
Аз пак да попитам. След като там няма как да ми следят бремеността, а аз съм в началото трябва ли да си нося изследванията? Първо ми казаха да си взема направление от личния лекар така и, ще направя. Ама така съм се притеснила от сега не ми се мисли по нататък какво, ще е

Предполагам, че ти вече имаш ЖК някъде. Където ти пускат необходимите изследвания и прочие. Ак си решила да раждаш при Жекова и искаш просто да се видиш с нея - не ти трябва направление. Просто й се обади и й кажи, че искаш да раждаш при нея и искаш да се видите. Отиваш в болницата с всички направени до момента изследвания, между 12.30 и 14 часа. Преди това просто ще се наложи много да чакаш понеже вървят планови операции, раждания, визитации и прочие. Не взима пари за прегледа. След таво ще си продължиш да си ходиш на ЖК и когато ти каже Жекова ще ходиш и при нея. Това е.

# 474
  • София
Я, никой ли не е родил още? Wink

# 475

За съжаление не . Четири момичета сме в очакване от нашата тема ( които ще раждат в Окръжна де) ама цък не щат да излизат тези бебчета и това е  Crazy

# 476
  • София

За съжаление не . Четири момичета сме в очакване от нашата тема ( които ще раждат в Окръжна де) ама цък не щат да излизат тези бебчета и това е  Crazy

Ееееее, бях заложила на днешната дата. Ма имате още няколко часа  Mr. Green

# 477
Казват че утре е много благоприятен ден за раждане , според някви хороскопи . Така че ако не днес и утре е ден  Praynig

# 478
  • София
Казват че утре е много благоприятен ден за раждане , според някви хороскопи . Така че ако не днес и утре е ден  Praynig

Стискам палци  Wink

# 479
Роди едно момиче / от нашата темичка/ в Окръжна на 11-ти вечерта и е горда мама на голям юнак.
А аз още чакам днес бях за тонове и са добри , води си имам достатъчно и бебка се е смъкнала в изходна позиция идеално, шийка изгладена, но нямам разкритие и не искат да ме тъпчат с медикаменти за сега  и от тук нататък всеки ден на тонове и си чакаме , само дето незнам вече до кога . Надявам се да стане чудо и бебка да реши да излиза.
Ами оплаках се и тук .

Общи условия

Активация на акаунт