Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
-
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
-
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване на детска стая и избор на цветове?
-
Какво представлява феталната морфология и какво да очакваме от този преглед?
тъкмо си мислех как да го направим по-шарено около детското креватче

Прочетох доста по темата,но от вече били,май ще понауча повечко.Предварително благодаря на всички,които ще отговорят
За настинки и аз изкарах една мн неприятна преди няколко седмици.Няма спасение,трябва да мине сама.Но да знаете че от тези настинки може да получите възпаления на бъбреците.Така стана при мен
.За това докато се лекувате пийте повечко вода.Приятен ден

Ама леле колко досадна станах малко се поулях извинете
, но пък е весело.Опитах се да се разболея, но явно мъникът отказа да боледува и се оттървах само с 1 парацетамол и чайчета за 2 дни.Надявам се да избегна боледуването през бременноста
Пожелавам го и на вас
Чудесен завършек на работната седмица
останах като гръмната при новата новина
не че няма да се радвам ма май ще са ми в повечно нали
Както и да е другия петък имам записан час за фетална морфология в медицински център Фемина при доктор Цолова надявам се да разбера колко са и какви са
Преди малко научих и новоните от кръвта от сутринта хич не са розови но дано е от