Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
-
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
-
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване на детска стая и избор на цветове?
-
Какво представлява феталната морфология и какво да очакваме от този преглед?
и като се заговорихме за краставички аз отивам да си хапна малко ч еми се дояде.
Написах рецептата в случей че на някой му се дояде,аз например ми се дояждат неща за които не съм си и мислела че някога ще проявя такъв интерес.
!!!
. Почти същото е при мен и със зелените маслини.
Повече налитам на кисело мляко.
помагайте момичета. от два дни съм с нещо като цистит .и болки в бъбрека обаче съм чак на 12 на консултация и няма какво да правя сега . пих спазмалгон за болката обаче с цистита си имам проблеми от години и 2006 ме лекуваха във Варна с някаква ваксина която се пие и повече не получаваш цистит възпаления пиело нефрити и т.н. все такива приятнички болежчици
обаче ето на до вчера всичко наред и сега съм като луда четох че можело да се пие мечо грозде ,после пък не можело ,после докторите препоръчват после вредно е и не знам
защото да си призная за мен майната му ама бебчо е малък само 13 г.с. до скоро хапче не помирисвах да не му навредя а сега съм на Интернет лечение защото няма друга алтернатива