Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
-
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
-
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване на детска стая и избор на цветове?
-
Какво представлява феталната морфология и какво да очакваме от този преглед?

.gif)

Днес съм много сдухана и бързам да ви се опалча .
.....но да продължа с консултацията .......... Стъпвам аз на кантара и изпадам в шок
знаех си аз че не е наред корема ми е като в 6-тия месец а още влизам в дрехите си но не предполагах такова нещо 9 кг. по малко за месец !!!
но .......... за капак и кръвното ми беше 80 /60 което допълни картинката и днес бях опитно заиче в ръцете на докторици игли и тем подобни изпонабодаха ме цялата а на колко кабинета чаках не е истина .Следобяд трябва да разбера резултатите за сега съм на някакви свещички за
не спря да се търкаля и не можа да се види хубаво но тея дни съм на 4D и там се надявам вече да разбера щастието ми дали е двойно или не !
Дано всичко с изследванията ти е наред, почивай повечко и мисли за "двойното щастие" 
Нямам търпение да разбера!

!
.От мен
.Засега,да чукна на дърво се разминавам само с хрема и дразнещо гърло,ето от тази сутрин пак ме наболява гърлото.Пия чай с мед и лимони,и ям кивита и портокали
).Дано се размине и този път
.Мерси