Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с газовете по време на бременност?
-
Какво е значението на датите за Великден и Цветница през 2009 г.?
-
Какви са препоръките за справяне с настинки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване на детска стая и избор на цветове?
-
Какво представлява феталната морфология и какво да очакваме от този преглед?
. И вече се отказах да го питам...аз съм и измислила име
. Свекърите нищо не са коментирали, ноооооо майка ми в събота ми скъса нервите. Била съм аз длъжна да го кръстя на свекъра или свекървата,такава била българската традиция. Ама толкова твърда и ми налага направо...адски ме трови тази жена. За мен това са отживелици и ще Я кръстя както искам, такова е решението ми!!!
.
Моят мъж е по склонен да дойдем сякаш във Варна да направя 4Д видеозон,от колкото чак до София,но ще видим

.За момченце всъщност сме си намислили,но нали уж трябва
.

Аз съм на мнение че родителите трябва сами да вземат решение как да казва и детето им, та нали цял живот ще го носи това именце.
Ядосах се вчера, тези от Майчин дом още не са готови с резултатите от БХС, а мислят ли за нас, че се притесняваме и чакаме с трепет какво ще покажат 
Още не сме сигурни дали ще го кръщаваме на някого или не, но май по-скоро няма, с мъжа и бабите и дядовците нямам разногласия по този въпрос!Днес съм на преглед в Шейново и може и да разбера пола, ще видим!
Купих си количка за 167 лв. но тя отговаряше на изискванията ми 2 единични големи колела комбинирана с покривало , голям кош и раница свалящо се кошче (има си и предпазни колани ) дъждобран и най вече лесно се сгъва и се побира в багажника на колата ми която не е много голяма
май ще мина само на тези краставички до края
ще гледам по-малко да се ядосвам