Какво се крие във АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 16 262
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
При мен също има болки когато се протегна например в леглото в легнало положение или когато кихна или се изкашлям,може би е нормално заради свиването на някой коремни мускули.За да не ме боли когато трябва да кихна или изкашлям ако съм права или седнала леко се привеждам напред към корема за да не се опъват мускулчетата,а когато съм легнала се свивам с колена към корема и така кихам.Малко е странно,но помага и не ме боли.Пробвайте може да ви облекчи.
А за ходенето по голяма нужда аз още от самото начало не се напъвам.Седя си и си чакам спокойно,когато дойде музата Joyили ако е много спечено положението дишам дълбоко и бавно и си разтривам коремчето да си помогна Grinning
От вчера аз пък имам силно болки в слабините на краката точно където е сгъвката по продължение на бикини линията само,че е някъде дълбоко явно в костите,защото когато се движа адски ме боли.Може да е от таза и костите които започват да се разширяват знам ли newsm78днес е малко по добре и по нарядко.Някой с подобни болежки???
А бях питала за  добър лекар за ФМ в София за някакви координати или тел.кой може да ми помогне?  bouquet

# 151
Хора, имам казус.
Днес прегледа мина оки-коки, но пък се оказа, че ще трябва в неудобно за мен време да ви вземат кръв за БХС-то в клиниката. Пък на мен ще ми трябва готов резултат до втората ФМ, когато със сигурност няма да ми бъде готов. Дали в МД ще се възмутят много, ако отида там на място да ми смукнат малко кръвчица за по-ранен резултат, а после да си дам и в клиниката? Ще се усетят ли, въпреки че ще си плащам най-съвестно?  Crazy
Иначе ми взеха малко секрет за микро. Ще му се не знае на гадното течение. Не го ща.
А, да -  забравих. Вчера май разпознах някъде в селския мол красивия Кико на Ели Ж.

Здрасти, ние живеем на 5 минути от Скай Сити и почти всеки ден се разхождаме там, особено вечер като се върне таткото. Ти къде си ни видяла, трябваше да се обадиш. Щеше да ми е много приятно да се видим и да си поговорим.
Бебчето рита много, бях забравила колко е хубаво усещането...
В понеделник съм на ЖК. А утре ще ходим при педиатъра, че Кико пак се е изринал. Изяде едно парченце шоколад (баща му беше в Белгия и му донесе) и веднага...АД е направо ужасен...Sad
Лека вечер на всички  bouquet

# 152
Здравейте момичета  bouquet!
Не съм писала отдавна, но напоследък само неприятности ми се случват и не ми е до писане.Живота излива цялата си помия върху мен.Ох, изпаднала съм в някаква дупка!Защо само на мен ми се случват толкова неприятности?
Тази вечер се скарах и със свекървата.Понеже през деня съм на работа, а напоследък ми е напрегнато, днес избухнах и аз.Заяви, че детето все плачело, като се прибера.Все съм го разплаквала, ама и аз изнервена и детето стана едно разглезено.Едва ли не, тя е по-добрата и аз не ставам за майка.Стана ми много криво.Поскарвам му се, а тя все му мечи и малкия стана нещо страшно.Сигурно и аз не съм права, не знам какво да мисля Sad.

# 153
Добро утро момичета!
Ох тези баби дето само глезят децата  smile3516 че и като им се скараш се сърдят!
Аз да ви успокоя че и аз имам такова придърпване от ляво от дясно или пък като седя на стол по дълго и като се изправя и ме срязва,аз си спомням че и първия път беше така!
И аз вчера ходих до Хиполенд да разгледам количките ама абсолютно нищо не ми хареса,добре че има още доста време да гледам!

# 154
Добро утро на всички!

Дея, поръчвала ли си преди количка от този сайт http://www.kiddies24.com?

# 155
Добро утро  Simple Smile

Днес си получих изследванията за кръвна група: А1 (анти В) резус фактор положителен. Въпроса ми е: Някой знае ли какво означава това "анти В"?

Благодаря ви много Simple Smile

Лек и усмихнат ден  Heart Eyes

# 156

А бях питала за  добър лекар за ФМ в София за някакви координати или тел.кой може да ми помогне?  bouquet

Добро утро и от мен! Аз също кихам със сгънати крака или се привеждам, иначе боли...  Confused
Що се отнася до Феталната морфология, аз си записах час за клиника Фемина, имат и сайт, ако пуснеш търсачка в гугъл.Чувала съм добри отзиви не само за един лекар, макар че лично аз си записах час за Д-р Врагалева. Дали тя е най-добрата - нямам представа. Вероятно има добри специалисти и по други места, просто мен ме ориентираха към въпросната клиника.

# 157
За ФМ няколко странички назад писахме Simple Smile. Аз пак ще кажа ходих при доц. Томова когато бях бременна със синът ми и сега пак при нея има записан час, защото съм много доволна. Пуснах и нейни координати ако те интересува прочети малко по назад Simple Smile.

# 158
  • Варна
Дея` и sashimama , благодаря ви за съчувствието! Наистина много се изплаших. Confused Днес съм по-добре, явно вчера от притеснение ми е било толкова лошо.

kotkaaa, не си го слагай на сърце, аз от нерви и стрес се докарах до вчерашното ми положение. Докторката каза, че спокойствието е най-важно за всяка бременна. Просто не й обръщай внимание!  Hug

# 159
  • Някъде там...
Добро утро!
 И мен ме опъва вляво и вдясно вертикално покрай тазовите кости при движение или като се опъна. Снощи едва си намерих удобна поза за спане - както и да застанех все нещо ме болеше или опъваше. Накрая се обърнах на лявата страна, свих краката и заспах. Явно е нормално, нали сега излиза матката от таза. И с кихането и кашлянето усещанията ми са същите.
А някой да го боли кръста?
На мен ми е уморено постоянно, но предполагам, че е заради ниското кръвно и това, че не мога да спя добре. Сутрин все гледам да пия кока кола, нали кафе не ми понася.

Чоколина, дано е нещо еднократно и не те стряска повече.

# 160
Добро утро на всички!

Дея, поръчвала ли си преди количка от този сайт http://www.kiddies24.com?

Аз лично не,но мои познати,да.Доволни са  Grinning

КОтка,предполагам какво ти е,аз също някой път не мога да се сдържа и се развиквам,последният път беше когато бяхме им отишли на гости,аз се опитвам да я нахраня с една супа/а тя е толкова злояда/,а в този момент баба и я вика,вади от хладилника две кутии сладолед с голяма лъжица и и ги връчва  Shocked  Shocked Shocked Направо изпаднах в шок,но отговора беше "Какво толлкова,голяма работа станало"  Shocked
Те винаги се мислят за по добре,моята доста се бъркаше и викаше на Дея-Мария "маме" #Cussing out ,но след време се оправи  bowuu

Чоки,без повече изненади моля ти се  Naughty Аз пък не всеки ден усещам шаването на бебето и се шашкам непрекъснато  ooooh! 

# 161
Явно бременността ми влияе много зле на мозъците.  ooooh! Прочитам кой какво е писал и като започна да щракам на клавиатурата, това което е трябвало да бъде написано се е изпарило. Резултат е някаква хаотична мисъл, материализирана в писмен вид.  Embarassed
Виждам сега, че явно съм останала само с мисълта да гушна Шоки заради преживяния от нея страх и ужас. Шоколинче,  Hug Hug Hug дано не се повтаря. Голям ужас си изпитала.  Sad И поздравления за познатия засега цвят на количката.  Wink  

Когато нещо ме придърпа, гледам да си намеря удобна по-свита поза. Ползвам и една много изпатила възглавка, за да си направя удобство. Гърбът ме боли, да. Обаче той си ме болеше и преди да забременея - двете пункции и упойката в гръбнака явно са се отразили по някакъв начин.
Момичета, гледайте да не си слагате насърце междуличностни отношения в момента. Файда няма - ние сме бомба работа в момента, а околните също си имат грижи.

# 162
  • Някъде там...
Дея, недей се вкарва във филми - още е много рано да го усещаш постоянно.  Hug Аз пък нищичко не усещам все още.

Да се похваля, че микробиологията ми и днк теста на цервикален секрет са чисти. Олекна ми.  Grinning

Рони
и моята памет е станала изключително краткотрайна.  ooooh!

# 163
  • Варна
Жабче и рониHeart Eyes - дано не се повтаря и не се случва на никого!

Дея`, наистина е много рано още да го усещаш постоянно. Но те разбирам, защото съм същата паника - затова в момента съм решила да си купя фетален доплер (уред за домашно слушане на тоновете на бебето) - за мое успокоение ще си го слушкам по цял ден! Crazy

Жабче, и мен ме боли кръстта. Предния път започна някъде в последните месеци, а сега още от края на втория. Не е нещо непоносимо, но е неприятно, особено, като повървя малко повече. Докторката каза, че е прещипан нерв и няма как да се оправи до раждането. Tired

рони, и аз съм станала страшно разсеяна. Но ми се струва, че последните дни има някакво подобрение, така че има лъч надежда да си възвърна % от IQ-то. Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 11:53 от chockolina

# 164
Здравейте момичета!
Днес бях на БХС, резултати в четвъртък.
Аз нищо не усещам, ама впредвид, че ми е първо няма скоро да усетя май. newsm78
Ето нещичко:
http://news.ibox.bg/news/id_1000697802
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт