Какво се крие във АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 15 794
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
chockolina, радвам се, че вече се чувстваш по-добре. Почивай повече! Нали щеше да взимаш отпуска?
Аз снощи пак вдигнах малко кръвно, а през деня бях много добре, без главоболие, без да се ядосвам Tired Пих хапче и си легнах, сутринта се събудих много изморена, с главоболие и кръвно Twisted Evil Нямам търпение и утре да мине и да изляза за 1 седмица в отпуска.
Много ме натоварва работата, имам много отговорности и е много напрегнато, колкото и да се мъчат колегите да помагат и да не ме товарят ooooh!
Сега съм в търсене на нов гинеколог, който да ми води ЖК по ЗК.
Моята ще я сменям. Аз й казвам, че вдигам толкова високо кръвно, тя дори един път не го е измерила #Cussing out Прегледът трае не повече от 4-5 мин. Иначе поне след 7-8 пъти обаждане по тел. ми разгледа резултатите от изследванията и каза, че всичко е наред, била ги гледала подробно Whistling

# 166
  • Враца
здравейте момечета!
аз ви чета, ама нямах много какво да пиша.
да ви се оплача, вчера бях на биопсия за папилома-вируса, имам 3 Д, и доколкото попрочетох, не е добре... другия петък ще ми излезе резултатът, много ми е трудно да не мисля само за най-лошата хипотеза на развитие на нещата.
иначе пообиколих за колички, ходих до магазин на чиполино, до пигис хаус, до малечко, и разбира се, до штъркел. абе, не предполагах че са толкова високи цените на количките... аз като се замисля на мен колко за малко ще ми трябва... ми аз почти навсякъде съм с кола и  направо се  Shocked на цените.
ще си взема явно маг ингланд, най- приемливи са като че ли.
кажете още някой голям магазин с колички на приемливи цени.
и още нищо- за априлско бебе може ли да се купи някакъв само летен модел, ако има такъв с пълно ленало положение. препоръчайте ми нещо.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 16:56 от petjoff

# 167
и още нищо- за априлско бебе може ли да се купи някакъв летем модел, ато има такъв с пълно ленало положение. препоръчайте ми нещо.
може, разбира се. и без това сигурно април няма да го извеждаш много-много. или, ако го извеждаш ще му вземеш някое чувалче-има много сладки.
стискам палци за резултата ти.

# 168
здравейте момечета!
аз ви чета, ама нямах много какво да пиша.
да ви се оплача, вчера бях на биопсия за папилома-вируса, имам 3 Д, и доколкото попрочетох, не е добре... другия петък ще ми излезе резултатът, много ми е трудно да не мисля само за най-лошата хипотеза на развитие на нещата.
иначе пообиколих за колички, ходих до магазин на чиполино, до пигис хаус, до малечко, и разбира се, до штъркел. абе, не предполагах че са толкова високи цените на количките... аз като се замисля на мен колко за малко ще ми трябва... ми аз почти навсякъде съм с кола и  направо се  Shocked на цените.
ще си взема явно маг ингланд, най- приемливи са като че ли.
кажете още някой голям магазин с колички на приемливи цени.
и още нищо- за априлско бебе може ли да се купи някакъв само летен модел, ако има такъв с пълно ленало положение. препоръчайте ми нещо.

Защо не видиш в Baby Planet? Хем и ти е близо  Wink Когато ходихме имаха хубави намаления на някои модели.

# 169
  • Там където има любов
Здравейте момичета  Grinning
Аз си чета така няколко дни и все не ми се пише  Confused
very nice - аз съм в градска при Шопов и съм доволна от него. Преди това доста се рових и имаше доста позитивни отзиви за него. Прегледа ми трае около 20-30 мин всичко си пише и мери и с болничните няма проблем. Не знам в кой квартал си но ако решиш  Thinking
Иначе аз утре съм на ЖК и най после ще си видя резултатите от изследванията.
И аз като кихам съм като вас. И като  Sick бях така сгъната. Мале май и аз се разболявам  ooooh!
Иначе и мен си ме наболява кръста и се уморявам ужасно бързо.
За детенце и аз много му се карам даже се пошляпваме понякога ама няма как то не се търпят глезотийките после и аз се чувствам зле ама не сме ангели все пак и ние си имаме граници. Аз имам късмета че не живеем с баби и дядовци. Ама онзи ден баща ми беше случайно в къщи и като започна малкия да се глези и опъва и се хванах че не смея пред него да го " ударя" (ако може така да се нарече) не за друго ама дядо много тежко ще го преживее.
Момичета като чета така и имам чувството че много изследвания си правите доста от тях никога не съм ги чувала и не съм ги правила направо съм изумена все едно на китайски ми говорите
А иначе за акъла и аз съм много зле. Ходя на английски (курсове) и имам чувството че този път по не разбирам от предния. Толкова бързо забравям всичко абе хващам се че не е добре работата  Joy
Лека вечер на всички до утре  Heart Eyes

# 170
  • Лудогорието
В края на работния ден-здравейте и от мен!!!
sunny_777 и аз ходя при Шопов-много е внимателен. До него се допитах и за антибиотика за зъба, имам му пълно доверие. Мен ме срязва в дясно когато стана рязко, направо ми спира дъха, но поне бързо отминава. Приемам го  за нормално  Rolling Eyes Днес се чувствам по-добре, но се измъчвам дали не вредя на малкото човече с този антибиотик  Thinking. chockolina в къщи купувам само бяла тоалетна хартия и всеки път стискам палци да си остане такава  Wink
Почивайте и по-малко нерви  Hug

# 171
Здравейте мамчета!
тези дни не съм писала, защото ми се струпа бая стрес.Отидох на зъболекар - и от едно парченце което се беше сцепило се оказа че ми извадиха зъба.Преди това имаше уговорки относно упойката- лекаря ми каза че е специална за бременни. После се побърках да я търся в интернет, за да го проверя.
Такъв кошмар - няма да ви разказвам. Ето два дни по-късно още се чудя защо се съгласих. Не ми стигат нервите в момента- страшно съм напрегната от колешките в офиса, ами и това. Днес правих изледвания кръв и урина и утре трябва да са готови резултатите.
Знам че трябва да съм спокойна, но се усещам как от съвсем малко започвам да плача.
Надявам се скоро да се успокоя.
Много целувки и се пазете!

# 172
  • София
Добър вечер!
Аз от 2 дни съм болнични и се гледаме с малчо вкъщи, че първо той, после аз  Tired лепнахме онзи вирус с хремата, но мен по - качествено ме тръшна и сега съм на чайчета и плодове, че друго не мога и да пия (обикновеният парацетамол НИКОГА не ми е действал)...

Изпуснала съм доста, но сте много продуктивни, а и мойта памет не е много завидна, та по памет:
Чоколина, радвам се, че тревогите ти са били напразни, наистина спокойствието е много важно за нас и още повече за малките ни неродени рожби... Представям си колко си се уплашила... А нещо за задържане пиеш ли?

no_name, аз бях писала в предния си постинг, че със синчето първият път бях при Врагалева, останах много доволна, а и позна пола му от раз.  Grinning Дано и ти се похвалиш!

За болките - и аз ги имам понякога - тази вдясно откъм бикини линията ми е много позната, като описание... Прави ми впечатление, че като съм седяла/лежала в една поза дълго време се появява... На 5 - ти ще питам докторката за това...

Относно бабите, не всички са лоши.  Laughing Вели си има една единствена, но мога да кажа, че тя го гледа по - добре и от мен. Нямам никакви проблеми относно това, което и кажа, но и нашите възгледи са принципно еднакви.
Не се връзвайте на провокациите на роднини и колеги, сега нямате нужда от отрицателни емоции, а и бременността не е време да превъзпитаваме околните. Hug

Лека вечер и много ритничета, на тези които вече усещат бебчовците.

# 173
Добър вечер,
Да се похваля, днес ходихме на ФМ при доктор Марков и разгледахме бебо много обстойно, потвърди ни, че ще е момченце, така че вече нямаме никакви съмнения за пола. Утре съм на преглед – микробиология и цервикален секрет дано няма проблеми.
ol4eto, бързо оздравяване .
Приятна вечер на всички.   bouquet

# 174
  • Overijse, Belgie
Момичета, отдавна не съм писала, понеже все не намирам време, но тази вечер много се притесних - по-принцип имам по-обилно прозрачно течение, което няма мирис и в него тази вечер видях кървава нишка! Нищо не ме боли - нито кръст, нито корем, но ми е много притеснено! Някой знае ли на какво може да се дължи? Sad

# 175
Здравейте и от мен запишете ме за сега термина ми е на 10-ти Април- Голяма радост бебе и татко рожден ден Поздрави на всички бадещи мами и лека брененност от мен Peace

# 176
Just A Girl - каквото и да е, ако има кървава нишка е добре да отидеш утре да те види лекаря, по всяка вероятност няма нищо, но за успокоение е добре.

No_name, днес бях на ФМ точно при Врагалева във Фемина. И аз бях предубедена, понеже не бях чувала нищо за нея, а тя се оказа страхотна! такъв обстоен преглед ми направи, 40 мин гледахме бебето, беше невероятно вълнуващо! И най-вълнуващото - ще си имам МОМИЧЕНЦЕ! Не мога да ви опиша колко се радвам, та нали това исках. Когато ми каза, едва се сдържах да не се разтанцувам на кушетката. И всичко си му е наред  Heart Eyes Единственото не толкова радостно е, че плацентата ми е много ниско и тя ми каза да внимавам - да не се тръскам много и никакъв секс, че можело да прокървя. Да изчакам докато се вдигне малко нагоре. НО радостните вести са преди всичко!  4470 Шоки, може да ми сложиш вече и на мен stork-girl

# 177
  • Варна
very nice,   Heart Eyes, ще си взема два дни отпуска - утре и в понеделник... Нямам възможност за повече в момента. Sad

ol4etoHug, предписаха ми 2 х 1 Дуфастон за 10 дни. Надявам се да няма много странични ефекти при мен (гадене и др. екстри). В момента съм добре. Peace Вие да оздравявате по-бързо!

Tanya_B и brilliantine, сложих ви щъркелчета! Хубаво е до узнаеш пола, особено, ако е това, на което сте се надявали! Simple Smile

Just a Girl, напълно те разбирам как се чувстваш, оня ден бях в твоята ситуация. И мен нищо не ме болеше. Непременно иди на лекар, защото иначе от тревоги може да стане по-зле. На мен ми казаха, че е заради стрес (пък аз не съм преживяла нещо чак толкова стресиращо, явно преумората от работа си е казала думата). Другите възможни причини, които докторката изброи са: секс, вдигане на нещо тежко, падане.

# 178
здавеите момичета вече съм в 14 г.с и се замислям за ФМ но никъде не срешнах за доктори които я правят в Бургас. Моля ако някой знае повече да пише

# 179
Здравейте момичета  bouquet Няколко дни не съм писала и докато ви прочета  book
chockolina радвам се че си по-добре вече и дано да не се повтаря вече Praynig
briliantine , аз вчера си правих БХС и на прегледа ми казаха същото ,че плацентата ми е ниска и да се пазя ,никакъв секс и вдигане на тежко Sad но щяла да се вдигне Praynig  хапчета не ми дадоха. Честито ти момиченце stork-girl и на мен ми казаха момиче,но още не е 100% така че ще изчакам другия преглед
suny78-  на мен ми биха даже 2 упойки ,и на мен така ми казаха и аз се доверих,защото и зъболекарката ми е бременна в 6м. и предполагам че не би рискувала .
poem ,аз си имам анемия наследствена ,но пих хапчета и се бях оправила.Вчера от резултатите се оказа че пак е на лице и пак ми изписаха хапчета ,дано главоболието и умората ми да са от това както казваш ти newsm12
Стана много дълго от мен приятни почивни дни ,аз отивам при сестра ми в Бяла- Варненско, да си видя племенниците -малкия е на 8 мес. и има имен ден newsm51 Чао за сега

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 08:24 от qnika

Общи условия

Активация на акаунт