Има ли майки от квартал Витоша?

• 47 165
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
ОХ НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В НЕТА ЧЕ НИ ИЗЛЕЗНА ЗЪБЧЕ И СМЕ МНОГО НЕРВНИ ВЧЕРА И ДНЕСКА МОЖЕ ЛИ КАФЕНЦЕТО ДА Е УТРЕ СРЯДА В 11 Н  Simple Smile

# 136
  • София
и утре пак сме там  welcome

# 137
  • София
И утре пак сме там Grinning

# 138
Здравейте, мамчета. Ние засега живеем в Младост 1, но скоро ще се местим в кв.Витоша и мисля, че е време да се запиша и при вас. Аз съм Петя, дъщеря ми се казва Яна и се надявам до Нова година да станем и съседки с вас. Оказва се, че с доста момичета ходим и при една педиатърка - Тодорова. Simple Smile Имам един въпрос към вас, може и някой някъде да е писал, ама не знам къде - коя е най-близката държавна млечна кухня в квартала и след каква възраст записват? Имате ли представа дали е нужно да запиша детето по-рано или няма такъв наплив? Предварително благодаря за информацията, а се надявам и скоро да се запознаем на живо.

# 139
Момичета, макар че повечето от вас знаят ще пиша пак, че мамите от квартала имаме среща с районния кмет в сряда (07.10) в 11.40 в общината (Лозенец - на васил Левски, с/у НДК). Заповядайте, за да го притиснем за детската площадка и детската градина. Кажете и на познати, който иска да дойде е добре дошъл! Както казва Мечо Пух "колкото повече, толкова повече"  Hug

# 140
Петенце, моля те утре вечер пак го напиши това, за подсещане Praynig
Аз от Надежда идвам, но по лична карта съм при вас Mr. Green

# 141
Дуци, пиши си някъде на хладилника, че аз утре съм сама с двамата и едва ли ще стигна до нета  Mr. Green  Ама пък някой друг може и да подсети  Peace

# 142
Искате ли среща да си направим някъде преди това?

# 143
Дуци, предлагам срещата да е пред Общината направо към 11.30 часа.

Адашке, не знам къде е кухнята, но има фирма дето ти я носи до вкъщи. Държавните мисля са след 10м, но не знам как става записването, че никога не съм ползвала.

# 144
  • София
И аз точно това пишех Laughing Телепатия

# 145
Това е защото днес си мислех за теб и даже два пъти минавах покрай вас (за съжаление и двата пъти до аптеката...), но все пак тепатията си е телепатия  Joy

# 146
Момичета, здравейте. И аз живея във Витоша. Пишете какво стана на срещата с районния кмет на 07.10...

# 147
Момичета, смятате ли, че магазин за детски храни би вървял в квартала? Натам съм се насочила, май нямаме детски магазин или поне аз не знам да има.

# 148
Има, Вис виталис е твърде близо.

# 149
Близо е, но пътят до там е повече от неприятен  Rolling Eyes Не че в квартала има "приятна улица".

Общи условия

Активация на акаунт