Има ли майки от квартал Витоша?

• 47 163
  • 361
  •   1
Отговори
# 120

Дуци, исках да се включа, ама темата е заключена. Нищо, другата седмица няма да се размине.

# 121
И аз исках, нека се изсипем дружно там Mr. Green

# 122
  • София
Здравейте аз не съм от вашият квартал чуждоземци приемате ли? Аз съм от Дианабад виждам,че идвате и на сам ако искате някой път можем да се срещнем има и детско клубче при нас мъничко е ама хубавко   bouquet

# 123
Здравейте, банда  Hug

Пишете си тука, а никой не организира срещичка  Mr. Green Ние сме извън София за празниците, но после сме на линия.

Добре дошли на всички нови мами и дано другата седмица имаме възможност да се запознаеем  Hug

Неси, и ние с Микра сме при Тодорова  Laughing

Весели празници на всички  bg

# 124
Привет, привет  Hug

И ние се прибираме вече, така че срещата е неизбежна  Mr. Green

bg

# 125
здравей те на всички и ние вече се прибрахме в софия за кога ще се организираме да гледаме маймунките ние нямяме никакви претенции всеки ден сме свободни ако искате може да го направим в петък или събота то тогава е работен де и няма да е лудница

# 126
  • София
аз съм за петък, защото в събота ще съм с двете хубавици.... то не 4е ми пре4и ама по-добре в петък. 10,30-11,00 на кафето до магазин "Витоша" ???  lalalala

# 127
аз съм за петък, защото в събота ще съм с двете хубавици.... то не 4е ми пре4и ама по-добре в петък. 10,30-11,00 на кафето до магазин "Витоша" ???  lalalala

Там сме  Grinning

# 128
и ние сме там на хармонията в 10.30 в петък

# 129
и ние сме там на хармонията в 10.30 в петък
Peace

# 130
# 131
Здравейте! Тооолкова чаках за тази срещичка и накрая мъжо ми се обади, че се е уговорил с майстори и тр да седя в къщи да ги вардя че ще правят терасата  Sad(( Много ми се искше да дойда и така ме е ядд.. #2gunfire  smile3515 Чак следобед ще можем да излезем на разходка
Надявам се, следващата срещичка да бъде скоро..  Praynig
Поздрави на всички и приятна разходка в петък!  love001

# 132
здравейте и мен ме хвана яд ние трябваше спешно да ходим в провинцията а там нямах нет да ви пиша много ме хвана яд ама дано другия път нямаме такива премеждия

# 133
може да си чукнем едно кафе в харманията тия дни еи къде  е пък и дават да е топличко тия дни

# 134
срешичка утре (вторник) 11.00 часа на кафето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт