Има ли майки от квартал Витоша?

• 46 905
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
Ей, има раздвижване! Радвам се!

Педиатър - при д-р Тодорова в Дианабад сме и съм много доволна, макар че има големи опашки.

Гласуването - и аз гласувах от цялото семейство Simple Smile Трябва всеки да си прави номинация. Чудя се дали да пусна смс до М-тел да ми сбъднат мечтата, че общината явно няма да го направи  Joy И градината май няма да я има, нещо кмета се е покрил и се прави на невидим....

Относно мартеничките - ще правим ли?

# 271
Аз тази събота и неделя съм си в София и съм свободна,хайде да се организираме ще бъде много весело а и тъкмо ще се запознаем.Аз не познавам много добре квартала но някоя майка предложи за някакъв парти център,вчера май го видях и ако искате може да се съберем там,или в някое заведение за непушачи или поне да не е много задимено че мен не ми понася много дима,пък и предполагам че повечето ще сте с дребосъци.

# 272
  • София
Предлагайте ден и час Grinning

# 273
Аз съм свободна целия уикенд,нека майките с деца да кажат,че при тях е по-сложно.

# 274
Аз съм свободна целия уикенд,нека майките с деца да кажат,че при тях е по-сложно.

Аз съм ЗА най-вече за да се запознаем. Предлагам денят да е неделя, защото в събота всеки има нещо да си свърши. Какво ще кажете за 16.00 часа? Мисля че идеята за клуба е много добра, хората, които го държат са много отворени към подобни идеи. Като се уговорим за часа мога да им се обадя и да уговоря с тях срещата.
За тези, които не го знаят: http://www.omechtite.com/index.htm

# 275

Аз съм ЗА най-вече за да се запознаем. Предлагам денят да е неделя, защото в събота всеки има нещо да си свърши. Какво ще кажете за 16.00 часа? Мисля че идеята за клуба е много добра, хората, които го държат са много отворени към подобни идеи. Като се уговорим за часа мога да им се обадя и да уговоря с тях срещата.
За тези, които не го знаят: http://www.omechtite.com/index.htm
Корекция другата половина от семейството ми напомни че в неделя може да се ходи на ски, така че няма да може да гледа бебето.  Така че ако сте свободни - нека е събота?
кажете вие как сте с времето?

# 276
Аз съм на линия бройте ме от сега - събота 16часа е идеално,само да попитам да носим ли нещо за мартеничките?

# 277
Аз съм на линия бройте ме от сега - събота 16часа е идеално,само да попитам да носим ли нещо за мартеничките?

Привет отново, говорих с клуба. Казаха, че нямат нищо против. От 18.00 има театрално представление, така че трябва да ни стигнат 2 часа Simple Smile Мисля че това е напълно ОК.
Аз може да взема голямата си дъщеря ( на 7 год.) а бебето ще си остане в къщи.
Хайде, дано и другите мами да потвърдят и да се съберем:)

# 278

Привет отново, говорих с клуба. Казаха, че нямат нищо против. От 18.00 има театрално представление, така че трябва да ни стигнат 2 часа Simple Smile Мисля че това е напълно ОК.
Аз може да взема голямата си дъщеря ( на 7 год.) а бебето ще си остане в къщи.
Хайде, дано и другите мами да потвърдят и да се съберем:)

Относно материалите, би трябвало да си носим ние иначе няма как..аз нямам идея обаче откъде наблизо могат да се купят прежда или конци...някой ако знае да каже

# 279
Ами и аз това се чудя,ще потърся на пазарчето в студентски дали няма нещо

# 280
  • София
 Peace Ок съм за събота. Ще се радвам да се запознаем. Grinning

# 281
Хайде ако някой има идея от къде могат да се купят конци и разни джиджавки за мартеничките да пише

# 282
Хайде ако някой има идея от къде могат да се купят конци и разни джиджавки за мартеничките да пише

Супер, вече сме 3. Хайде дано още някой да се включи за да се запознаем

# 283
и аз ще гледам да дойда. Материали си имам от предишни години...

# 284
  • София
Охооооооооо кой щял да идва. Някой ако купува материали вземете и за мен плиййз. Аз ще идвам от Левски Г вероятно, но как ще изтърва среща
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт