Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 54

• 18 752
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
Успях да прочето пропуснатото и да се възхитя на творбите .Браво на всички майсторки .Да не изброявам за да не пропусна .Искам да ви покажа моят първи опит за направа на чехли.Благодаря на Пепи за указаното съдействие.

# 166
  • София
Пепи, чудесно Барби  Simple Smile
shemet neveroiaten страхотна бонбониера си направила
Ванче, както ми е лошо като нищо ти нападам тортичките
Албена, много ти е хубава поредната торта

Аз за съжаление няма да мога да наоправя торта за рождения ден на баба ми утре, за което ми е много мъчно. Sad Но както казах и в другата тема, втората ми лентичка ми създава проблеми  Wink

# 167
И аз да поздравя всички торти!Прекрасни са!!!!!  bouquet
Ванче,благодаря за почерпката с рулото!!  bouquet

Петя,честита ти лентичка!!!Пожелавам ти лека бременност и много здраво и красиво бебче.А тортите ще почакат,от всякъде може да си купите,по-важното е ти да си добре! Hug

# 168
Ванче, мерси за съвета, след малко тичам до магазина за ръкавици  Grinning
Албена - страхотни обувки, сетих се за пантофката на пепеляшка върху сатенена възглавничка с пискюли. Дали има такава торта някой  newsm78
Петя -честито   bouquet

# 169
  • София
kaninova ,заповядай
http://media.snimka.bg/0835/007926081.jpg

Петячестито и леко бременеене preggo

Албенапантофките от варната ли са?Много е сполучлива

# 170
Петюшка, честито и от мен!!! Стискаме палци, а ти стискай зъби!!!! Ще броим заедно с теб!!!!! Hug
Албена - страхотни пътъчки!!! /имам подобни, също сребърни Laughing/.
Ванче, мерси за съвета, след малко тичам до магазина за ръкавици  Grinning
До аптеката тичай. Със сигурност ще има, но си поискай точен номер, да не ти "хлопат" че е адски неудобно. /Питай Виолеткатаблу, как се лепи тиксо и как се връзват пликчета с големи ръкавици.....  Joy/ Ръкавиците са на номера M,L,XL и т.н. По 7-8-9 ст са така че поискай да пробваш на място.....

# 171
  • София
Албенче, много нежно се е получило! Розите са много ефектни!

Петя, защо не даваш наставления на мъжа ти, с готови блатове и да забърка  той един плодов крем и да изненадаш баба си - за една вечер стават такива чудеса:)))) А с една табличка за храна в леглото може и една розичка да завъртиш, нали спомена, че имаш готови покрития за тортата за предизвикателството....Но най-важното, се чувствай добре и дано скоро тези неразположения и опасности приключат и да си на линия вкъщи и в темата:))))

# 172
  • София
Албена много хубава тортичка, обувките ми напомнят на моите сватбените

# 173
  • Ах, морето
Петя, страхотна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, а тортите наистина могат да почакат.  preggo

# 174
Ходих на мероприятие в ПРАКТИКЕР - Дружба и естествено се заврях навсякъде.
Вижте какво си намерих в дъното на магазина при цветята - там вече всичко е в Коледни украси и детски играчки....
ХОП и напред . По-късно, ще си поиграя да направя по-свестни отпечатъци.... И да ги снимам по-нормално.
Всичко това е сложено в един прозрачен голям фишек, около метър дълъг. Струва 7.99. Формичките не ме впечатлиха особенно, но мъничките отпечатъци от капачките, веднага си ги представих на бебешка торта. Лошото е че има повтарящи. Което ме навежда на мисълта, че има и други фигурки..... с което пък ме гложди любопитството какви са те...... newsm78 Пластелина който е в чашките, незнам какъв е, но е много мек и мирише ужасно. На упътването пише че се втвърдява след престояване. Както и да е. Племенника ще има да маже.... Аз конфискувам всичко останало..... Joy. Ако някой си закупи и си има повтарящи капачки, може да си "менкаме". Имам мече и пате... Embarassed Joy. Ужас!!! Детска ми работа......

# 175
  • Пловдив
Ето ме пак.
Да не помислихте, че за тази седмица приключих. Нищо подобно. С малкия и двамата сме болни, но поръчките съм ги приела преди 1 седмица и няма как- работя.
По мотивите на приказката "Работна Мецана" - торта за майката на най-добрата ми приятелка. Не се учудвайте че е детска. Украсата е заради 2-те деца на приятелката ми.

# 176
Леле,Пепии,нямаш умора.Както винаги,изпипана до последния детайл!

Албена,страхотни пътъчки...И моите сватбени бяха сребърни...

# 177
destini - благодаря, аз си имам снимки на любими торти и им се кефя, тая влиза вътре при другите.

Ванче - кви стинки, в близкия до нас магазин 8 броя ръкаци са 2,49 евро., сега чакам мъжо да идва от работа и го юрвам по големите магазини,  а и искам да си купя ей такива формички, че в момента преди коледа всичко е на много ниски цени и има голямо разнообразие. Ето тук - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294885&pid=8470137

Пепи - как направи калинките? питам, защото тук в Австрия съм виждала торти с такива калинки /по-големи де/

# 178
  • София
Първо честито на petia_tag   bouquet Лека и безпроблемна бременност  preggo
shemet_neveroiaten бонбониерата е разкошна  Heart Eyes
_Пепи_, Албена, нямате умора и коя от коя по-хубави   bouquet  Пепи бързо да оздравявате и двамата  Praynig
van444eto поздравления за шоколадовите изкушения и за откритието в Практикер  Hug
От мен пак Трюфел експеримент с бял и тъмен ганаш, рози от шоколадово тесто. И да попитам, с какво си върви като вкус белият шоколад?

# 179
Привет и от мен
Чета редовно, но нямах торта, която да покажа.В петьк обаче започвам една за прощьпулник и ще пусна снимки.

Видях страхотни торти, но забравих на кой коя беше.От последните страници обаче искам да поздравя:
Пепи и нейното класно Барби!А мечешката тортичка е като жива приказка!
Петя, лека бременност и много красиви бременни емоции, новината е страхотна!
Шеметче, много си се постарала и бонбониерата торта ти се е отблагодарила, супер е  bouquet
Бадем, много красиви рози и тортичка.И аз сьм се заканила на Трюфелче, скорооо.
Албена, ЧРД на патерици!Още дьлги години сладки торти и усмихнати клиенти!
На празнувалите годишнини(май беше на силсав), честито!
van444eto, и мен ме хвана твоята "болест" да се оглеждам по какви ли не магазини за тортени приспособления и кое какава работа може да свьрши.Много ми хареса табуретката и преди разреза и след  bouquet

Наталина, ТОРТЕНАТА БИБЛИОТЕКА е разкошна!Благодаря за труда на теб и помощничките по сьбирането и сьхранението на информацията Hug

Общи условия

Активация на акаунт