СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 647
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Привет мацки Hug. Нашето парти в градината мина днес. Дядо Коледа и подарил едно кон4е  ходещо и пеещо мн. яко,тя си го хареса в Джъмбо Peace и ние тайно и го купихме. Мн. весела беше днес и ве4е си има гадже от там Joy...и на раздяла се раздават едни целувкиииии.Бяха ни поръ4али да занесем сладки и торти за да се по4ерпят и са плюскали до насита та 4ак и за цялата седмица има.
Тан4е какво стана с Шрек, купихте ли го? Ние няма какво пове4е да купуваме за Коледа. Всички подаръци сме накупили,но аз като 4ели най мн. се обзаведох. Купих си два чивта ботуши различни цветове Joy,една 4анта ,която издирвах сумати време ,козметика и кво ли още не. Похвалете се вие с какво се обзаведохте лично за вас си.  bouquet

# 106
Здравейте момичета! Много приятно коледно настроение се вихри тук Simple Smile
Аз за съжаление с не толкова коледно въпросче се включвам:
Зет ми е с диагноза прекурсурна лимфобластна левкемия -лимфом и в момента е на лечение с химиотерапия в НЦХТ - София. Има нужда от кръвопреливане и за целта трябва кръв от група 0 отрицателна, но в София няма налична такава.
Дали някой с такава кръвна група има възможност да дари кръв?

Такава лудница цари около мен, разни задачки около зет ми, задачки около апартамента, + детето и това онова и  Crazy Даже още не съм украсила у дома. Купих едни клонки началото на седмицата, дано до Коледа успея да ги украся Simple Smile

# 107
gertrudka, точно тази кръвна група съм, но за съжаление не мога да дарявам кръв - покрай разни анемии, малко килограми и тем подобни истории, няма как. Ще се моля да се оправи по-скоро  Praynig

Аз днес съм в изключително скапано настроение - след сумати приготовления вчера за коледното парти на фирмата на мъжо, майка ми се обади да се прибирам доста предсрочно. Ива ревнала за нас, чак повръщала от рев. Естествено 10 мин. след обаждането се прибирам и няма и помен от рев. Много ме е яд, повече време седях да ми правят маникюр и прическа, отколкото на партито  Confused На всичкото отгоре цяла нощ кашля магарето и то непрекъснато. Сега пак кашля. Направо не знам какво да я правя вече.

Някой може ли да ми препоръча добър специалист УНГ, който да работи с деца? Лекарят, който я наблюдава каза, че третата сливица трябва да се вади. Но искам и други лекари да си кажат мнението.

И на фона на това хич не коледно мое настроение, искам да пожелая на всички:

ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МНОГО ПОДАРЪЦИ, ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И ПРИЯТЕЛИ!

# 108
# 109
Честита и Весела Коледа  момичета.Бъдете здрави и всесели и нека хубавите моменти присъстват винаги в ежедневието ви.
Гери за съжаление не мога да ти помогна с кръвта,защото и аз съм с анемия а иначе сме с Таня една група.Пред кръвния дарителски център седят много хора и там ако си заплатиш може да ти помогнат...така съм чувала.Дано всичко да е наред.
Тан4е-най добрите УНГ са в ИСУЛ ,но не съм се интересувала кой вади и как...въпреки 4е и на нас ни предстои това изпълнение,защото пак сме болни и пак сме с червено гърло и температура.За Рейнов съм чувала добри отзиви,но не го познавам  кой е. Ако разбереш подробности за ваденео сподели.
Melodiya -Мн. сте сладки.Петърко мн. пораснал браво.

# 110
Весела Коледа, мили момичета! Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, щастливи мигове и нека коледното настроение дава блясък в очите и топлина в сърцето!

Таничка, една мама от мартенската ми отчетнатема скоро вадиха сливица на голямото им дете, ще я питам къде. Дано коледните празници са оправили поне малко настроението ти!

Мелодия, страхотна картичка, а Петърко наистина е голям сладур!

Благодаря ви за съпричастността  bouquet, засега кръводарителите за зет ми са осигурени. Доста хора дадоха подкрепата си и се потвърждава мнението ми, че в този форум има прекрасни хора!

# 111
Честита Коледа и от мен! Много усмивки, топлина и любов ви пожелавам!!!  Hug

gertrudka, страшно се радвам, че са се намирили хора, които да дарят кръв за зет ти. Стана ми много мъчно като прочетох за него и винаги се натъжавам, когато чуя за млади хора болни от такива страшни болести...  Sad  Мъжът ми скоро също дари кръв за негов братовчед, който беше много зле, но слава Богу се оправи. Дано и при зет ти нещата да се развият благополучно.  Praynig

Таня, аз водя Яна при една лекарка УНГ в болница "Лозенец" и съм страшно доволна. Мисля, че е добър специалист, а и е изключително мила и внимателна и децата много я харесват, но не знам дали във вашия случай е подходяща. А и честно казано по принцип се въздържам да давам препоръки за лекари, защото си е много отговорно, но ако решиш мога да ти дам координати.

Я кажете къде ще посрещате Новата година? Ние сме си вкъщи по разбираеми причини, а и не сме много по заведенията, особено на такива празници... Явно вече остаряваме  Mr. Green

# 112
gertrudka и Ели, ако не ви затруднявам, може да ми дадете координати на тези лекари. Вече ми препоръчаха лекар от Транспортна болница, при когото съм решила да я заведем, но няма да ми е излишно. Ще се опитам да избегнем ваденето. Засега сме решили януари и февруари да не ходи на ясла, мъжо е на мнение, че като си седи у дома, не се разболява. Ще видим, все някога ще се наложи да тръгне пак на детска.
Иначе настроението ми се пооправи, но не заради празниците. Не стига, че се провали коледното парти за мен, ами и подарък нямаше  Crossing Arms Още го дъвча съпружеското тяло заради подаръка. Да видим - другата седмица ми е рождения ден дали ще измисли нещо. Като че ли няма, ама надеждата умира последна  Wink

И ние ще си посрещаме Новата година у дома. То не смея да си помисля за навън, че пак ще ми се обадят да се прибирам предсрочно...
За остаряването и аз се замислям напоследък. Ама не заради заведенията и това, че не излизаме, ами по-скоро като се сетя за нещо, че е било преди 15 или 20 години и си казвам:"Леле, остарях"  Mr. Green

# 113
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Нека 2009-та да ни донесе само хубави неща - здраве, любов, усмивки, късмет, приятелство!

# 114
Честита Нова година!!! Дано донесе на всички ни много здраве, късмет и безброй поводи за усмивки!!!   newsm67   People Santa

Как сте, как изкарахте снощи? Ние си бяхме вкъщи с едни приятели и общо взето беше като всяко друга вечер... А по традиция на 1-ви винаги ходим на ски, но този път мъжът ми отиде сам, аз нямаше как да отида заради бебето, но поне успях да си поспя до по-късничко.

Таня, не се ядосвай за подаръка. Те мъжете понякога не се сещат за тези неща и са малко разсеяни...  Rolling Eyes Сигурно за рождения ти ден ще те зарадва с нещо хубаво  Grinning  Аз на моя никога не му се сърдя за тези неща, все идва някакъв момент, в който компенсира с нещо друго  Wink

Телефона на тази лекарка ще ти го дам допълнително, но можеш и да се обадиш на някои от тези телефони 9607 681, 9607 682, 9607 683, 9 607 684 и да попиташ за телефона на д-р Щерева от УНГ и да провериш каква е цената за преглед, защото нямам представа.

# 115
Ч.Н.Г 2009Живи здрави и мн. щастливи.

# 116
Честита Нова Година! Нека донесе много здарве, усмивки, радостни и щастливи мигове на вас, тези, които обичате и тези, които ви обичат! А и много хубави подаръци Simple Smile

Ние бяхме у дома в новогодишната нощ, кротко и семейно. Преди това между Коледа и Нова Година бяхме 5 дни в Банско, беше много хубаво, покарахме малко ски, качихме и Киара даже на ски, беше доста забавно. Снимките в момента се качват в снимка.бг, по-късно ще пусна линка да ги разгледате.

Желая ви приятно изкарване на остатъка от почивните дни!

# 117
........
Таня, не се ядосвай за подаръка. Те мъжете понякога не се сещат за тези неща и са малко разсеяни...  Rolling Eyes Сигурно за рождения ти ден ще те зарадва с нещо хубаво  Grinning  Аз на моя никога не му се сърдя за тези неща, все идва някакъв момент, в който компенсира с нещо друго  Wink
.......

То да беше само понякога.... При него е перманентно състояние. 100% съм убедена, че няма да имам подарък и за рождения ми ден. Само веднъж ми подари - преди 6 години кактус. Да не ви казвам къде ми идеше да го пъхна този кактус  Mr. Green
Ели, благодаря за координатите! Реших, че операцията се отлага, ако може и да се избегне, още по-добре.

# 118
То да беше само понякога.... При него е перманентно състояние. 100% съм убедена, че няма да имам подарък и за рождения ми ден. Само веднъж ми подари - преди 6 години кактус. Да не ви казвам къде ми идеше да го пъхна този кактус  Mr. Green

Ей, Таня, искрено се посмях на това с кактуса  Joy Предполагам, че на теб не ти е било никак смешно тогава, но пък явно вече трябва да си му свикнала и да не ти прави впечатление...

А кога всъщност ти е рожденият ден?

# 119
Привет моми4ета и от мен- казвам се Елица и имам дъщеричка Виви,
4естита нова година на вси4ки  bigdance2  , всичко най-хубаво ви желая   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт