СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 643
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Алоооооо пак изпаднахме на 3та страница от вашето активно присъствие Flutter. Я да казвате бързо какви подаръци сте замислили за малките.Аз вчера ходих до Джъмбото и накупих туй унуй. За Кари и купих разни кукли и други дрънкулки,но за по голям подарък за сега не се сещам освен за къща за кукли,но колко ще си играе с нея не се знае... Вие сте!

# 91
Ооо, идеи за подаръци много, особено за момиченца Simple Smile - количка за сервиране, тоалетка, кухня, комплект за почистване (прахосмукачка и т.н.), комплект за пране(!) - вечра видях такова чудо, от Джъмбо беше купено, включва пералня, дъска за гладене, кош за пране. В един сайт гледах хладилник Crazy
Аз лично засега голям подарък може би няма да купувам, защото Киара все още се радва и на малките неща Mr. Green, а и така ще има повече пакетчета за отваряне. Да си призная имам две неотваряни играчки, 2 непоказвани книжки, които мисля да сложа под елхата, като все пак ще купя още нещо, да ми е чиста съвестта, че съм го купила специално за Коледа. Blush

# 92
Ние решихме, че малкия още не разбира достатъчно от подаръци. Ще наблегнем на коледната украса, защото това повече ще го впечатли  Mr. Green Между другото му взехме палатка и сега обмислям дали да вземем фотьойл барбарон.  Whistling

# 93
Ива сама си каза какво иска. В момента едно от любимите й филмчета е Шрек и каза, че иска дядо Коледа (от днес знае кой е това  Grinning ) да й донесе Шрек, принцесата и магарето. Магаре си има, та й обещах, че дадо Коледа ще й донесе Шрек, а за принцесата ще си помисля. Решила съм да търся плюшен Шрек за подарък за тържеството в яслата и принцесата, да й подарим у дома.
Някой обаче има ли идея къде мога да ги намеря? И изобщо дали ще има плюшени? Аз още не съм търсила.
Недалеч от нас има магазин Марсел, там от известно време гледам разни кухненски неща - хладилник, пералня, съдомиялна, кафеварка и т.н. Мислех си да й взема една съдомиялна, че да остави моята на мира, но ще видим. Да не й станат много подаръците, че и без това сме се заринали вече.
За къщата за кукли идеята е хубава, но аз си мисля, че още е малка и евентуално на рождения й ден можем да й вземем. Тя си има голяма къща да си влиза вътре. То не трябва и да се прекалява, че идва един момент, в който всичко си има и няма да остане нещо, което може да се подари Simple Smile

# 94
Хубави идеи имате. Ще пообиколим още и ще реша какъв да е големия подарък. Ааа Танче нашето тати купи Шрек на Кари,защото и тя му е луд фен.Купи го от мед. акадамемия в едно дет.магазинче,но не е плюшен, а само коремчето му е мекичко.Мн. му се кефим.А ние квот и купим и го подаряваме сега...просто нямам търпение да ги крия до Коледата.

# 95
И аз тези дни точно за това се чудя... И ние сме претрупани с играчки, но все пак ми се иска да й вземем нещо по-голямо и различно. Мислех си за кухня и за легло за кукли, че отдавна съм харесала едно в Джъмбо и търся повод да й го взема. Там съм виждала и такива кухни на Barbie и една приятелка взе за дъщеря си наскоро и пада голяма игра. Лошото е, че нямам възможност да обикалям и ще трябва да реша предварително какво искам и да отида до Джъмбо направо да го купувам.
Иначе онзи ден се изкуших и поръчах една люлка конче с мелодии. Тя вече е доста големичка за подобно нещо, но не се сдържах и си казах, че ще остане за Константин един ден, но пък Яна така си го хареса, че не се отделя от него и си го носи до леглото като ляга да спи  Laughing

# 96
Ами ние сме намислили за Петърко да купим детска маса за билярд, че е голям фен и всичко обръща на билярд. Даже предпочитам да вземем, ако намерим, маса за снукър Grinning.

Но от към украса вероятно ще се изложим защото не можем да смогнем. Още сме в стария апартамент и не знаем как ще ни е транспорта по пренасянето и кога точно Crossing Arms.

# 97
Ами ние сме намислили за Петърко да купим детска маса за билярд, че е голям фен и всичко обръща на билярд. Даже предпочитам да вземем, ако намерим, маса за снукър Grinning.

Но от към украса вероятно ще се изложим защото не можем да смогнем. Още сме в стария апартамент и не знаем как ще ни е транспорта по пренасянето и кога точно Crossing Arms.

Мелодия, в магазина на "Емир", който е на Стамболийски близо до Димитър Петков имаше такива маси, май имаше и за снукър. Моят мъж (а покрай него и аз) е голям фен на снукъра, мо Киара засега като гледа снукър по телевизията предимно се радва на лъскавите топки, които се търкалят насам-натам и вика въудушевено "Топа!"

# 98
Тони, аз не държа да е точно плюшен - но понеже ще е за подарък в яслата и ми се иска да е по-здраво и безопасно, ако някое дете реши да й го дръпне от ръцете.
Може би другата събота ще обикаляме да търсим. Дано да намерим, това което искаме.
Ели, аз бях взела за подарък за бебето на една приятелка плюшена пееща овца. Обаче докато идем да видим бебето, Ива я набара и си остана за нея. Голям кеф беше в началото, въпреки че ми се струваше, че е голяма за такъв тип играчки. После я забрави, а днес пак я измъкна. Пуска я да пее и после бам един як удар в паркета. На въпроса ми:"Защо я удряш?", отговорът беше:"За да спрее да свири". А дяволчето открило, че като свири и я удариш, спира Simple Smile

# 99
Мелодия, в магазина на "Емир", който е на Стамболийски близо до Димитър Петков имаше такива маси, май имаше и за снукър.

gertrudka благодаря. Вчера слънцето имаше рожден ден и ходих точно до този магазин, защото знам, че внасят игрални машинки разни, а той от години иска дартс. Дартс не взех де, но пък не съм се сетила да гледам за билярдни/снукър маси. А ти за детски ли говориш или за нормални си. Защото ние търсим маса с малки размери, че иначе ще ни трябва още един хол Wink.

# 100
Мелодия, намерих им сайта - http://www.emir.bg/index.php#phome, в който открих само "истински" маси. Обаче не знам защо ми се върти в главата, че гледах и маси в умалени размери newsm78 Може да се оабдиш по телефона да попиташ.

# 101
Пак затишие. Май кипи подготовка за Коледа и никой няма време да пише Wink

Днес ходихме с Ива на пазара до нас, исках да видя живите елхи, но цените никак не ми харесаха. Ще е мисия невъзможна да убедя съпружеското тяло.... Или трябва да намеря по-разумни цени, или да се откажа от този вариант. А Ива много искаше да вземем.

Мога да се похваля, че намерихме Шрек и принцеса Фиона. Не са кой знае какво, но Ива ги хареса, а аз даже успях да ги скрия като се прибрахме у дома, въпреки че си ги гушкаше по пътя до нас Simple Smile

# 102
Каква ти подготовка за Коледа. Ние от 2 апартамента още нито един не сме украсили Crazy. Само сновем между двата, носим багаж и текат ремонтнодовършителни дейности. Вече съм гроги. А Петърко няма кой да го гледа освен в събота прабабите и е постоянно с нас, т.е. почти нищо не можем да свършим. Надяваме се идната седмица да се пренесем окончателно пък с довършителните работи ще продължаваме на място. На първо време ще живеем на крушки и без завеси, но пък ще е весело Laughing. Това което най-много ме притеснява е, че е доста студено и много влажно Confused.

Tani4ka_04 като заговори за елхички, моля те сподели цени и къде в района мога да купя такива. И всеки друг с такава информация ще ми бъде изключително полезен, защото и аз искам жива елхичка тази година, пък догодина ще си минем пак на изкуствена. Че ние предишната изкуствена я изхвърлихме, защото се счупи, а следващата искам да е значително по-голяма, но сега не можем да насмогнем финансово с всичко.

Подаръкът вече е купен. Заветната билярдна маса. Вчера ходихме до Джъмбо и ползвахме, че прабабите гледаха Петър та успяхме да я вземем без той да ни види. Малко се опасяваме, защото изглежда паянтова, но по-добрата беше 200лв. и заемаше значително повече място. Та сега ще видим и ако във времето продължава така да го влече билярда ще вземем тази на двойната цена. То аз предпочитах снукър, но уви нямаше. Иначе в Джъмбо беше кошмарно - сташна гъчканица и все намусени хора. Та, ако ще пазарувате от там, има доста интересни неща, но е добре да се ходи през седмицата Peace.

# 103
Молим всички ви, включете се в протеста ни утре, пред НДК.

Нашите колички са празни и тази година, сърцата и прегръдките ни - също.

Безплодието е проблем, касаещ цялото общество! Утре това може да бъде проблем във вашето семейство, на някой ваш близък, на вашето дете....
Помогнете ни да се преборим за неродените си рожби!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356655.0

# 104
Melodiya, не се познаваме лично и не знаеш - от година и нещо сме в друг район  Grinning Но аз си пиша и в тази тема, заради познатите, които ми останаха  Hug

Общи условия

Активация на акаунт