СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 650
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Привет, eli_vivi и добре дошла сред нас  welcome
Разкажи ни за теб - къде живееш, колко е голяма дъщеричката ти и всичко, което решиш да споделиш с нас...

# 121
Здравейте, от зона Б-5 сме,
дъщеричката ми е на 2г и 5месеца:).-родена е на 21 юли 2006г
С теб Belisima се запознахме на рождения ден на Кари Wink.
честито ти   ylinfant, да е живо здраво и много да те радва  bouquet.

# 122
eli_vivi  welcome
Честита нова година на всички  Hug Желая много здраве, щастие и усмивки на вас и любимите ви!

# 123
Оооо Ели добре че се присъедини към нашата тумба,че нещо вече изоставаме на 2ра страничка най редовно.
Ч.Р. Ден на Танчето. Да си жива, здрава, все така красива и засмяна.Дано мъж ти ти направи мн. страхотна изненада днес,а не.Охххх ще падна с теб. Joy

# 124
# 125
Таничка, Честит Рожден Ден! Здарве, добро настроение и приятни изненади ти желая!

# 126
Благодаря, Тони и gertrudka!
Тони да ти кажа и на мен вече ми е супер смешно с този кактус  Laughing
А иначе си бях права - подарък нямам, току-що пак ме пита какво искам, докато било време, да съм кажела.... Чудно от къде ще ми вземе нещо в неделя вечер, дори и да го измисля.
Здраве да е. Това е най-важното  Hug

Много ме радва снежната обстановка Grinning Много е красиво. С Ива газихме сняг на терасата - мислехме да си направим снежен човек, ама още не става. Може би утре. А тя само повтаря:"Честита Нова година" и "Честит рожден ден". Само дето ми каза, че съм станала на 56 години  Mr. Green Не знам откъде го е измислила, ама е първата, която ми дава повечко. И то доста повечко - щедро е детето Wink

# 127
Таня 4естит рожден ден и от мен, всичко най-хубаво ти желая newsm51

# 128
 newsm59 Таня, честит рожден ден и от мен!!! Желая ти много здраве, успехи и да си много щастлива!   newsm59

С теб Belisima се запознахме на рождения ден на Кари Wink.
честито ти   ylinfant, да е живо здраво и много да те радва  bouquet.

А така, а Тони си трае...  Rolling Eyes Да, сега като видях снимките ви и се сетих веднага, че сме се виждали. Не знаех, че и вие сте от квартала, но се радвам, че най-после се присъединихте към нашата група.  Laughing Благодаря ти за пожеланията за бебока.  Hug

# 129
А така, а Тони си трае...  Rolling Eyes .......
Embarassed

# 130
Добро утро момичета  morning, как сте,
днес Виви едвам стана за яслата, толкова и се спеше на миличката, че ми беше жал да я вдигам   Rolling Eyes. Тя е в 81ва Wink.За мена какво да кажа още преди 2г завърших бакалавър в НБУ-туризъм, сега следвам магистратура в МВБУ-бизнесадминистрация, след 2 седмици ми започват изпитите и трябва да залягвам над учебниците  #Crazy.
Belisima и всички момичета, радвам се да съм сред вас  newsm44.
Хубав и спокоен ден на всички Nature Snowman , аз отивам на  newsm71.

# 131
Мда, много е красиво навън с този сняг, само че да го гледаш през прозореца и да си на топло  Crazy Днес трябваше да ходя да си свърша разни задачки, но нещо не се реших да излизам в този студ.

eli_vivi, и аз съм завършила НБУ със специалност Бизнесадминистрация, като имаше и някаква специализация за степен "специалист", която също ми е туризъм.  Wink А магистратура завърших семестриално преди да забременея с Яна и така и не се явих на защита  Embarassed Специалността ми беше Европеистика, записах точно това заради работата ми, но май се оказа излишно...
/а какво е това ВМБУ  Rolling Eyes/

Да ви се оплача, толкова много кг съм качила, че не мога да се пъхна в нито една от старите си дрехи, та дори и най-големите ми  Cry Ужасно е подтискащо това и направо вече съм отчаяна. Смятах да прилагам режима на Дюкан, но момичетата от темата ме посъветваха да изчакам още няколко месеца заради кърменето, защото при отслабването се отделяли някакви токсини, които попадали в кърмата и право в бебето...  Rolling Eyes Вие чували ли сте за подобно нещо?

# 132
И на мен ми бяха казали да отложа за след кърменето. А днес навън с малкия и с кучо беше приказка. Само че едва ги прибрах  Mr. Green Май само на мен ми беше студено.

# 133
Здравейте мами  Simple Smile, ние след яслата бяхме на стадиона малко с шейната но Вивката я беше страх  Crazy, татито ни дърпаше и двете, та и аз намазах да се повозя newsm62.
Ели, колежки значи сме били Simple Smile, а МВБУ -Международно висше бизнес училище е Wink. А иначе за кг не се притеснявай ще ги свалиш.Ето това видях за режима на Дюкян - ТРЕТИ ОЛЕКОТЕН ЕТАП: - ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ
Всичко разрешено в ПЗ дни + Трети етап + още 1 порция плодове + нормлни кисели млека, но БЕЗ ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК -нищо не ми говори това, но успех, когато и да започнеш, за сега е по-важно   breastfeeding Wink.

# 134
Здравейте мацки. Времето наистина е мн.мн. гот когато вали и аз наистина оби4ам да ходя по улиците в такова време...стига да го имам разбира се.
Ели,изобщо не си дебела,а си мн. мн. секси така(мое мнение).А за диетата ,да....и изчакай още малко.
Ние утре сутрин сме на преглед с Кари за сливиците и да си кажат компетентното мнение,че ве4е отка4ам с тия ангини и по два антибиоика на месец.Стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт