Разкажи ни за теб - къде живееш, колко е голяма дъщеричката ти и всичко, което решиш да споделиш с нас...

Много е красиво. С Ива газихме сняг на терасата - мислехме да си направим снежен човек, ама още не става. Може би утре. А тя само повтаря:"Честита Нова година" и "Честит рожден ден". Само дето ми каза, че съм станала на 56 години
Таня, честит рожден ден и от мен!!! Желая ти много здраве, успехи и да си много щастлива!
.
, да е живо здраво и много да те радва
.
.За мена какво да кажа още преди 2г завърших бакалавър в НБУ-туризъм, сега следвам магистратура в МВБУ-бизнесадминистрация, след 2 седмици ми започват изпитите и трябва да залягвам над учебниците
.
.
, аз отивам на
.
Днес трябваше да ходя да си свърша разни задачки, но нещо не се реших да излизам в този студ.
А магистратура завърших семестриално преди да забременея с Яна и така и не се явих на защита
Ужасно е подтискащо това и направо вече съм отчаяна. Смятах да прилагам режима на Дюкан, но момичетата от темата ме посъветваха да изчакам още няколко месеца заради кърменето, защото при отслабването се отделяли някакви токсини, които попадали в кърмата и право в бебето...
, ние след яслата бяхме на стадиона малко с шейната но Вивката я беше страх
, татито ни дърпаше и двете, та и аз намазах да се повозя
.
, а МВБУ -Международно висше бизнес училище е
. А иначе за кг не се притеснявай ще ги свалиш.Ето това видях за режима на Дюкян - ТРЕТИ ОЛЕКОТЕН ЕТАП: - ЗА БРЕМЕННИ И КЪРМАЧКИ
.