СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 652
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Eli_viviJoyчетвъръка си е протеинов четвъртък според диетата но........... тази диета е мн. трудна,надали може да се спази вси4ко от-до. Аз също я спазвах и издържах до 2ро ниво...свалих 5кг. но ве4е си ги наваксах... newsm03.Успех ти желая Belisima  bouquet  .

# 136
Toni , стискам палци newsm10 всичко да е оки и скоро да се видим на  Wine Glass.

# 137
Ехе, каква активност.........  Grinning

Ели и ти ли диети? Стига де, аз бих те посъветвала да кърмиш по-дълго и всичко с килограмите ще се оправи. След точно 2 годишно кърмене съм минус 2 до 3 кг от теглото ми преди да забременея. Кърменето определно гори много калории  Peace Без ниакакви диети или упражнения си обличах всички дрехи 5 месеца след раждането. Още малко търпение и ще отслабнеш.
Я кажи Яна как се погажда с малкия? Мен лично много ме е страх от ревност, а и си мисля, че няма да мога да обичам второто така силно като първото. Най-вероятно това са си глупости, но си ги мисля упорито.

Тони, аз смятам да изпробвам разни други методи за Ива. Една мама от форума горещо ми препоръча коластра и водорасли. Смятам да опитам. Определено не ми се иска операция, антибиотици и други подобни.

# 138
Tanq би ли споделила какви са тези водорасли newsm78? Wink

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 10:27 от eli_vivi

# 139
Tanq би ли споделила какви са тези водорасли newsm78?(понеже отдавна нямам коластра) Wink

Без да съм сигурна, предполагам, че Танчето говори за едни "препарати" на Аквасорс или на коя фирма бяха newsm78 Става въпорос за коластра от новозеландски овци ли бяха, крави ли. Запомнила съм го, защото сестра ми по едно време даваше на племенницата, а аз много се смях на това, че й дава коластра от новозеландски овци Joy Пак на същата фирма май са и тези водорасли.

Ето и нашите снимки от Коледа: http://www.malkatakiara.snimka.bg/album.php?album_id=324503&view=2
и от ските: http://www.malkatakiara.snimka.bg/album.php?album_id=324507&view=2

# 140
Ето ни пак. Значи чичко УНГ каза 4е е мн. голяма 3тата и тр. да се оперира. Дадени един куп неща за изследване за подготовка. Мн. ме е страх ама...

# 141
Тони, стискам палци всичко да мине благополучно! Щом докторът така е казал, сигурно така е най-добре Hug

# 142
Привет момичетата, gertrudka благодаря за инфото. Много са ви хубави снимките от празниците , супер сте си изкарали  Hug.
Тони мила, надявам се и стискам палци всичко да мине и замине възможно най-бързо и безболезнено за всички  Kissing Heart.
Виви вчера и днес не е на ясла, било много студено там, и се топлиме в къщи на духалките  Confused, следобеда сигурно ще излезнем малко на пързалка  Nature Snowman.
Лек ден мамита  newsm68.

# 143
ЗА МНОГО ГОДИНИ!
Желая на всички здраве, обич и слънчево настроение през цялата година!

Ние вече официално сме си тук Hug. Е, имаме още малко багаж за пренасяне, но ще видим кога ще стане, предвид отново натрупващият сняг. Плановете ни бяха да сме си тук на Бъдни вечер, но имахме ядове с топлата вода - на два пъти пробихме кабел, та фактически сме тук от 28-29 декември. На Нова година бяхме единствените живущи и съответно сами в сградата + охраната де. Имахме малко гости и беше много весело Tada.

Проблемите разбира се продължават - избива вода по ламината и стената в едната стая, един от контактите е порядъчно мокър, вчера забелязах теч в банята, каналите за кабелите са оплескани... Crazy. А и нет имаме едва от снощи,пък телевизия още нямаме. Тук е някаква дупка и със стайна антена се вижда и чува порядъчно зле Laughing. Както и да е, важното е, че с нета вече не се чувствам така изолирана и съм готова за всякакви срещи и събирания. Петър не ходи на ясла, защото беше нещо сополив, а и в залата казаха, че е 10 градуса. Та тази седмица си оставаме тук, за другата ще преценим в движение.

И хайде да се видим. Ако не ви се ходи по клубове, заповядайте у нас Hug. Още е доста разхвърляно, но на драго сърце приемам гости Grinning.

mama toni стискам палци по-бързо да мине всичко.

Хайде чакам първите желаещи за среща Wink.

# 144
Азззз  Peace Кога и къде  Mr. Green

# 145
И аз ,и аз как без нас...

# 146
О, имало желаещи Hug. Пък аз вече се замислях с какво да ви прикоткам на гости Joy.

Азззз  Peace Кога и къде  Mr. Green
Ми М@я ти къде ориентировъчно живееш, щото не те видях на първа страничка? Да те вписваме ли? С mama toni ще се разберем по скайпа. Ако искаш и с теб може така Peace.

Други желаещи? Идвайте Hug

# 147
Тони, колко лекарски мнения събра по въпроса за ваденето на третата сливица? И на мен ми казаха, че трябва да се вади, но само на един лекар вяра нямам и отказах на този етап операцията. А и като се появих с мъжо последния път, вече не беше така твърдо убеден доктора, че трябва да се вади, а каза да си помислим. Каня се да я водя и на друг, ама в това време нещо хич не ми се ходи  Confused Я моля те кажи, ти при кого я водиш и някакви координати, ако дадеш Simple Smile. Беше споменала за Исул, поне ми е по-близо от Транспортна.

А за тези "препарати" лично аз не виждам нищо смешно.
eli_vivi , ако искаш, може да ти пратя материалите, които на мен ми пратиха да си ги прочетеш. Засега мнение от опит не мога да споделя. Майката, която ми ги препоръча каза, че са отървали от вадене третата  сливица на детето на нейна приятелка. А собственото си дете само с това лекува и не е пило АБ или някакви лекарства. Не искам да говоря повече по въпроса, защото не съм запозната, а и да не излезе като реклама Wink Но ако някой иска, мога на свой ред да опитам да помогна.
Надявам се, че ще има полза - тези дни ще си ги купя. Ако не, поне ще знам, че съм опитала.

Иначе сега и ние сме без тв. Чакам мъжо да питам дали я е платил или снегът е проблема. И такива температури са в нас с почти липсата на парно, че направо не знам на кого да благодаря за 3-те ката дрехи и завивки, с които се качуля  Mr. Green

# 148
На първата страничка ме пише като беболинчо  Peace Живея около пресечката на Одрин и Стамболийски.

# 149
Таничка, аз няма нищо против препаратите и не казвам, че са неефективни или нещо такова, не ме разбирай погрешно. Просто фразата "коластра от новозеландски крави" ме разсмива. А употребих "препарати", защото не ми идва точната дума, знам, че не са лекарства, но как да ги нарека? Може би "хранителни добавки" е правилният термин newsm78

Мелодия, a вие къде живеете?

Общи условия

Активация на акаунт